Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

günaydın hayırlı hafta sonları bayanlarrr inş. güzel haberler alırızzzboshayallersmile

selam arkadaşlar .benim adet günüm 30 eylül dü.ama hala olmadım.adetime üç gün kala test yaptım 0,100 çıktı .hiç bir adet belirtisi yok .normalde adet olmadan önceki iki gün akıntım sarı olurdu ama şeffaf tertemiz.gün geçtikçe kasıklarımda batmalar oluyor.göğüs uclarımda git gide hasaslaşıyor.test yaparken bu iki belirti yoktu

yumurtlama günüm adet bittikten 7 gün sonra .ve benim yumurtlama vaktimde akıntım çoğalır.ben öyle anlarım.ama adet bitiminden 12 gün sonra akıntım çok daha fazla çoğaldı.o zaman pek takmamıştım.şimdi adet geçince acaba diyorum geç yumurtlama mı var?

bence sen kan testi yaptır arkadaşım çünkü burda okuduğum bi yazıda evde yaptığı testlerin negatif gösterdiğini ama kan testi yaptırdığında pozitif cıktığını okudum en kesin sonucu kantesti verir hadi bakalım hayırlısı

eğer 12 sinde yumurtlamışsam değerimin 0,100 çıkması çok normal.çünkü değer yumurtladıktan 8 gün sonra çoğalmaya başlıyor.öyleyse yumurtladıktan 7 gün sonra kan testi yapmışım ....yarına kadar da olmazsam sabahın ilk saatlerinde test için sağlık ocağına gideceğim inş...çok korkuyorum ve çok heyecanlıyım.eşimin hiç bir şeyden haberi yok .o sadece kan değerimin negatif çıktığını biliyor.eğer pozitifse güzel bir süpriz yapacağım inş.:Saruboceq:

günaydınnnnn kızlarrrr...güsel hbr ler almak dileği ileeeee

yarın önce idrar testi yapayım diyorum.çünkü kan testini sonucunu beklemek bana çok daha acı geliyor.kesin sonuç negarifse başka ihtimal yok...kan verdiğimde iğne yerinde on gün süren bir morluk oluyor.her baktığımda hatırlayıp acı veriyor bana.daha üçüncü denememiz ama yinede çok istiyorum:Saruboceq:

günaydın hayırlı hafta sonları bayanlarrr inş. güzel haberler alırızzzboshayallersmile
günaydın kuzum.hg.nasılsın???
canım bence de bir kn testi yap..hayırlısı neyse o olsun
günaydınnnnn kızlarrrr...güsel hbr ler almak dileği ileeeee

günaydın canımm.hg.nasıl gidiyor?

günaydın fıstıklar

Benim arılar birbirine baka baka ilerliyo
Haftaya cumayı nasıl bekeyeceğim ama inat ettim bekleyecegım..

Son düzenleme:
günaydın kuzum.hg.nasılsın???

canım bence de bir kn testi yap..hayırlısı neyse o olsun

günaydın canımm.hg.nasıl gidiyor?

hşb. tatlım nasıl olıyım şükür iyi olmaya devam opuyorumnanaktansen nasılsın olumunekankayizsmile

günaydın fıstıklar

bekle bekle boşuna para veriyoruz şu testlere ben artık testi adetten 8-9 gün sonra yapıcam böyle boşuna heyecan oluyor mafoldumben

3 gun kaldiiii :S ama olcam gibi ne :s yaaa dua edinnnnnnnnnnnnnn catlicam :gitme::gitme::gitme::gitme:
inş olmazsın ve güzel haberlerini verirsin..
iyi geceler arkadaşlar benden kötü haber var.adet oldum bu ay da bebişsiz geçiriyorum malesefsenağlama
geçmiş olsun canım.üzülme hayırlısı buymuş demek.inş gelecek ay güzel haberlerini alırız
kızlar benimde sat 5 eylül
çatlatma iğnesi oldum 20 eylülde
pzrtsi test yapıcam bakalım spora gidiorumda ondan erken yapıcam tasti
benimki de 5 ekim.test yapınca hemen haber ver canım..inş bebişin gelmiştir
benim adet tarihim 1 ekimdi olmadım hala bana dua edinnn..
dualarımız seninle canım..inş hamilesindir.
adet satım 7 ekim ama olcak gibiyim sankim..umudum yok yaaohaoldumsmile
öyle deme canım.allaha dayan inş olmuştur.
herkese slm kızlar benim adet tarihim bugün ama ben hala adet olmadım inş olmammmm göğüslerim acıyo bir de kasıkları ve belim ağrıyo arada
inş olmazsın ve tatlıbebeğinin müjdesini verirsin bize.
ama benim kociş yokki yanımdaaa o yüzden olmuşsa olmuştur ama olmadı herhaldee

benimki de öyle.kociş kısa bi zamanda yanımdaydı..allah bilir missbon.o ne mücizelere kadirrr.inş olmuştur

günaydın fıstıklar

günaydın canım.hg
hşb. tatlım nasıl olıyım şükür iyi olmaya devam opuyorumnanaktansen nasılsın olumunekankayizsmile

çok güzel..hep moralini yüksek tut.bu ay sana lazımmm.
ben de nasıl olayım adetimi bekliyorm.

GurbetGuzelim ayyyy hayır ben o mesajımda isyan etmedim.allah korusun.yanlış anlaşıldım.ben biz de rabbimizin kuluyuz ona naz yaparak biz d istiyoruz işte dedim..hani rabbim ona nazlanarak dua edeni çok hoşuna gidiyormuş ya.öyle.rabbime nazlanıyorum ben..biz de istiyoruz rabbim diyorummm

allahım güzel rabbim seni çooook seviyorum.sen hayırlısını bilirsin.her şerde bir hayır var onu da biliyorum.sana dayanıyrum sana güveniyoru.inş benimle beraber burdaki ve dünyadaki isteyen her kadına bu güzel duyguyu nasip edersin...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bekle bekle boşuna para veriyoruz şu testlere ben artık testi adetten 8-9 gün sonra yapıcam böyle boşuna heyecan oluyor mafoldumben

hani iyidin sen?o gözyaşları nee????sen çok güçlüsünnn biliyorum ki herşeyin üstesinden gelirsin.bunların hepsi imtihan kendin demiştin..:1hug:

pearlheart hoşbuldum canım. napalım bekliyoruz kuzu kuzu ne olucak diye :)

günaydin kizlar sabah kalktigimdan beri karnim ve belim agridan kopuyosenağlamasenağlama.bu demektirki.adet olacagimmmmmmmmafoldumbenmafoldumben

günaydin kizlar sabah kalktigimdan beri karnim ve belim agridan kopuyosenağlamasenağlama.bu demektirki.adet olacagimmmmmmmmafoldumbenmafoldumben

canım nerden biliyorsun belki olmazsın..hani okuyorz ya ha geldi ha gelecek oldum ama gelmedi falan diye.lütfen moralini bozma.inş bebeğin gelmiştirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…