- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.801
günaydin kizlar sabah kalktigimdan beri karnim ve belim agridan kopuyosenağlamasenağlama.bu demektirki.adet olacagimmmmmmmmafoldumbenmafoldumben
canım nerden biliyorsun belki olmazsın..hani okuyorz ya ha geldi ha gelecek oldum ama gelmedi falan diye.lütfen moralini bozma.inş bebeğin gelmiştirr
cnm sıkma bukadar kendını şartlanma psıkolojındn etkılenıyo vücudunyasakkelimevereliniortakkaydirigubbakcemile5
cok yogun agrim var ,hamilelik oldugunu zannetmiyorumsenağlama
canım 15 gün önce arkadaşım doğum yaptı o da adetini beklerken çok ama çok ağrısıolmuş ağlarmış ben yine hamile olmadım diye.ama gelen giden olmamış.dur bakalım.hemen bozma moralini
anam burda güneş var hava güsel d.bakırın daha sıcak olması gerekmıyomuydu
medikal sen bugün de mi çalışyorsun??? ee nası gidio beklemek???
senağlamaiçim çok acıyo kızlar ağlamak fayda etmesede bu ay çok umutluydum senağlama okadar dikkat ettik ama senağlama yok yine kocaman yok neden olmuyor allahımdan tek şey istedim oda doktora gitmemek çok moralim bozuk annemi bile arayamıyorum ağlamaktan ne diyicem ona yine olmadı neden yaaaa
şeymacım çok üzüldümevet cnm başladım sence demir eksikliği olsa kan sayımında çıkarmıydı cnm ???? çünki doktorum sadece kansızlık için günde bir adet folbiol verdi 4 gündür kullanıyorum bende
selam kızlar, nasılsınız bakalım?
biz dün çalışma yapamadık, medicalle dalga geçtim benim başıma geldi!
uyuyakaldım!
tam da gıdaklama günlerimdeyim.
ben size bişey sormak istiyorum;
yumurtamız bünyemizde kaç gün kalıyor, yani şans 1 gün mü?
selam kızlar, nasılsınız bakalım?
biz dün çalışma yapamadık, medicalle dalga geçtim benim başıma geldi!
uyuyakaldım!
tam da gıdaklama günlerimdeyim.
ben size bişey sormak istiyorum;
yumurtamız bünyemizde kaç gün kalıyor, yani şans 1 gün mü?
Cnm sadece yuMurta deil öneMLi oLan yumurtaNın çatLaması Lasım..
YumurtLama bi gün deil tabikide..
Hemen hemen bi hafta sürüo die biLiorm..
ayda 6-8 saatlik şansımız varmış yani o saatleri yakaladın yakaladın yakalayamadın gitt. doktor söyledi :teselli:
dün demiştim ya grip gibiyim diye, anlamadım uyuyakalmışım.canım ya sende tam uyuyacak zamanı bulmuşsu.şu günleri değerlendir sonra bol bol uyrsun.alemsin valla.Ben bile hasta hasta çalışacam diye uğraşıyorum. kaydirigubbakcemile biliyosun gıdaklama dönemi...sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?