Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Kızlar bunu buldum.Çok kafaya takmamak gerekiyo bazı şeyleri.Stres yapıyoruz olacak olanda olmuyo
ÖNERİ
Yumurtlama gününüzü gün gün hesaplayarak "zamanlı cinsel ilişkiye girmeyi" asla bir takıntı haline getirmeyin.Hamile kalmanın en ideal yolu eşinizle düzenli olarak haftada en az iki kez ilişkiye girmektir.İlişkiden birkaç dakika sonra vajinadan meni sıvısının geri boşalması normaldir.Geri gelen bu sıvı spermler çoktan yollarına koyulduklarından az miktarda sperm içerir.

İlişki sonrası başaşağı durma,bacakları yukarı kaldırma gibi manevralar rahim içine ulaşan sperm sayısını etkilemezler.Kadının orgazm olduktan sonra beyninde salgılanan endorfin adlı madde "mutluluk hormonu" onun gevşemesini ve yatakta bir kaç dakika huzurlu bir şekilde yatmasını sağlar ve bu süre sperm hücrelerinin kadının iç genital organlarına ulaşmadı için yeterlidir.

Alıntıdır...

evet canım doğru söylüyorsun.her şeyde vardır bir hayır.rabbim istediğinde olur her şey..
aminnnn ne güzel bir dua allahım duanı kabul etsin sana da hepimize de anneliği tattırsın inş
sağolasın canım inşşşşşşş.
bak bu çok doğru..rabbim isterse ol derse her şey olurrrr..
Herkese selamlar benide eklerminiz listenize beklenen adet tarihim 18 EKİM Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
hg canım..inş bu ay sana da uğurlu gelir..
ayda 6-8 saatlik şansımız varmış yani o saatleri yakaladın yakaladın yakalayamadın gitt. doktor söyledi :teselli:

amaaaannnn..bunu düşünürsek işin içinden çıkamayız.ben hep derim rabbim ne zaman isterse o zaman olacakkkkk

yoruldumm... temislik bitti. sıra yemekte... amanın acıcık ta ütü var. kadın olmak pek zor anacım-tatlicadiarzu-

bişey sorcam ben 8 aydan beri bekliyorum hiç bukadar zamandır bekleyen varmı doktorada gittim sorunda yok aslında niye bu kadar uzun sürdü

umarım herkesi güzel dilekleri gerçekleşir
bende 1 yıllık evliyim bu güne kadar hiç bebk düşünmemiştik 10-12 gündür deniyoruz bakalım yumurtlama tarihimmiş kaydirigubbakcemile3 onuda sizleri okuya okuya öğrendim hiç ilgimi çekmediği için hiç bilgi sahibi değilmişim bu konularda
hemen ilk ay olurmu olmazmı bilemiyorum ama benimde adet günüm 18 ekim
bakalım kısmet :)

hadi hayırlısı bakalım inşallah sen ilk denemde hamile kalırsın 18 ekimde inşallah hayırlı haberler alırızz:)

Evet canım hatırlıyorum Deren'i.İlk denemesinde hamile kaldığınıda biliyorum ama ne kullandı ne denedi hiç bilmiyorum canım.
kız bi sorsana çok merak ettim. benim muhabbetim yok onunla. ilk denemede olması şaşırttı beni de.

slm herkese şu karındaki çizgi ile ilgili birşey soracagım. göbek deliginin 5 parmak altında çizgisi olan var mı?
aaaa bende var. ama sanırım bir belirti bu kadar erken çıkmış olamaz. tam 5 parmak aşağıda enine bi iz var. hiç dikkat etmemiştim :1shok:
bugün ümidimi kesmiştim, şimdi sevindim bak :)
burdan öğrenen bir ben değilim demek ki :)
benimde ilk denemem ve 19 ekimi bekliyorum. inşallah beraber veririz müjdeyi:1rolleyes:

Son düzenleme:
benim annecimde ilk denemesinde hamile kalmış hem bana hemde kardeşime maşallah bende onun gibi olurum sanmıştım yanılmışımm:umursamaz:

göbeğin 5 parmak altındaki çizgi bendede var:)) ama dün hasta oldum bağlantıyı çözemedim yane )):)):):):

hehe kahvekolık kız enine degıl boyuna olucak o cizgi kaydirigubbakcemile3
ben hastayım şu an o enıne cizgi bende de var sempatiksalakcinni

yanmış bikini cizgim o naniknanik

hamılelerde boyuna oluyor kahverengi cizgi :)

dereni ben tanıyorum sadece ayaklarını dikmişti ,onla aynı gündü adet tarıhımız o hamıle ben kaldım :gitme:

çok doğru tespitler katılıyorum...

üzerinde çok duruyoruz bizler...düşünmemek için de başka meşguliyetler bulmak gerekiyor sanırım:1rolleyes:

göbeğin 5 parmak altındaki çizgi bendede var:)) ama dün hasta oldum bağlantıyı çözemedim yane )):)):):):
ne bileyim, arkadaş öyle yazmışta.

Allah Allaaah bende ilk kez duymuştum direk göbeğime baktım. bi an sevindim geri kaçtı şimdi boyasam mı ki -tatlicadiarzu-
benim eltimde evlendiği ilk ay hamile kaldı. ne yumurtlama bilir, ne bişey. şans, nasip, kısmet...

evet ya annem hele kaza ıle kalmıs bana hamıle ne ayaklarını dikmiş ne de yumurtlama gününü bılmıs..

kader işte

bende bu ay dikkat etmiyicem hemen kalkıcam filan beklemicem fazla aman dicem bee yeter be yeter:)))

kızlar yarın kayınvalidemler geliyormuş :çok üzgünüm:
off yani offffffffffff
şimdi soruyorum size bir insan misafirliğe gideceği evin hanımını arayıp müsait misiniz mi der, yoksa evin beyine biz yarın geliyoruz esenlerden al mı der ?
çüşş yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…