- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.881
evet canım doğru söylüyorsun.her şeyde vardır bir hayır.rabbim istediğinde olur her şey..yumurtlama günü falan diye bence çok kafamıza takıyoruz ya psikolojik olarak bence bazı hormonlar salgılanıyo ve hamile kalmamızı zorlaştırıyo gerçekten doğudaki kadınlar yada çevremizdeki insanlar ne kadar bilinçliki yumurlama takiibi filan yapıpta hamile kalıyo.....
Bide herşeyde vardır bir hayır derler ya bence çokda doğru Rabbim Hayırlısı nezaman ise ozaman nasip etsin hepimize
sağolasın canım inşşşşşşş.aminnnn ne güzel bir dua allahım duanı kabul etsin sana da hepimize de anneliği tattırsın inş
bak bu çok doğru..rabbim isterse ol derse her şey olurrrr..Ya kısLAr ben şunuda anLamiyorum..
Doğuda köyLerde yaşayan okadar kaDınLAr var..
Ne yumurtLama gününden haberLeri var ne vücut ısısından ne akıntıdan internet yok bişiy yOk...aMa çatır çatır doğuruoLar..
Yani bu kadar her ayrıntıya taKıLıos bis kafayı mı yios acaßa bilmiyorumkismile
Çünkü yuMurtLama gününü Çok dikkatli hesapLayanLar özeLLİkLe o ay yumurtası çatLAdığı haLde hamiLE kaLAmioLar..
Yok popona yastık koy yok ayakLArını dik yuKarı..
€minim o kadınLAr bunLarın hiç birini yapmioLArdır..
GeÇen gün nerde okuMuştum..Kız dioki 2 sene geCe çaLıştık oLmadı bi ay sabah çaLıştık bi kere oLdu die..
Demek ki herşey fasa fiso Kısacası ALLah OL dediMi oLur..Gerisi teferruat..
hg canım..inş bu ay sana da uğurlu gelir..Herkese selamlar benide eklerminiz listenize beklenen adet tarihim 18 EKİM Rabbim herkesin gönlüne göre versin.
ayda 6-8 saatlik şansımız varmış yani o saatleri yakaladın yakaladın yakalayamadın gitt. doktor söyledi :teselli:
Bilmiyorum duymamıştım hiç ne kadar var gününe
canım senin son adet tarihin 18 eylülmüydü acep??
umarım herkesi güzel dilekleri gerçekleşir
bende 1 yıllık evliyim bu güne kadar hiç bebk düşünmemiştik 10-12 gündür deniyoruz bakalım yumurtlama tarihimmiş kaydirigubbakcemile3 onuda sizleri okuya okuya öğrendim hiç ilgimi çekmediği için hiç bilgi sahibi değilmişim bu konularda
hemen ilk ay olurmu olmazmı bilemiyorum ama benimde adet günüm 18 ekim
bakalım kısmet :)
5 ekimede az kaldı opuyorumnanaktan
kız bi sorsana çok merak ettim. benim muhabbetim yok onunla. ilk denemede olması şaşırttı beni de.Evet canım hatırlıyorum Deren'i.İlk denemesinde hamile kaldığınıda biliyorum ama ne kullandı ne denedi hiç bilmiyorum canım.
aaaa bende var. ama sanırım bir belirti bu kadar erken çıkmış olamaz. tam 5 parmak aşağıda enine bi iz var. hiç dikkat etmemiştim :1shok:slm herkese şu karındaki çizgi ile ilgili birşey soracagım. göbek deliginin 5 parmak altında çizgisi olan var mı?
burdan öğrenen bir ben değilim demek ki :)umarım herkesi güzel dilekleri gerçekleşir
bende 1 yıllık evliyim bu güne kadar hiç bebk düşünmemiştik 10-12 gündür deniyoruz bakalım yumurtlama tarihimmiş kaydirigubbakcemile3 onuda sizleri okuya okuya öğrendim hiç ilgimi çekmediği için hiç bilgi sahibi değilmişim bu konularda
hemen ilk ay olurmu olmazmı bilemiyorum ama benimde adet günüm 18 ekim
bakalım kısmet :)
kız bi sorsana çok merak ettim. benim muhabbetim yok onunla. ilk denemede olması şaşırttı beni de.
aaaa bende var. ama sanırım bir belirti bu kadar erken çıkmış olamaz. tam 5 parmak aşağıda enine bi iz var. hiç dikkat etmemiştim :1shok:
bugün ümidimi kesmiştim, şimdi sevindim bak :)
burdan öğrenen bir ben değilim demek ki :)
benimde ilk denemem ve 19 ekimi bekliyorum. inşallah beraber veririz müjdeyi:1rolleyes:
Kızlar bunu buldum.Çok kafaya takmamak gerekiyo bazı şeyleri.Stres yapıyoruz olacak olanda olmuyo
ÖNERİ
Yumurtlama gününüzü gün gün hesaplayarak "zamanlı cinsel ilişkiye girmeyi" asla bir takıntı haline getirmeyin.Hamile kalmanın en ideal yolu eşinizle düzenli olarak haftada en az iki kez ilişkiye girmektir.İlişkiden birkaç dakika sonra vajinadan meni sıvısının geri boşalması normaldir.Geri gelen bu sıvı spermler çoktan yollarına koyulduklarından az miktarda sperm içerir.
İlişki sonrası başaşağı durma,bacakları yukarı kaldırma gibi manevralar rahim içine ulaşan sperm sayısını etkilemezler.Kadının orgazm olduktan sonra beyninde salgılanan endorfin adlı madde "mutluluk hormonu" onun gevşemesini ve yatakta bir kaç dakika huzurlu bir şekilde yatmasını sağlar ve bu süre sperm hücrelerinin kadının iç genital organlarına ulaşmadı için yeterlidir.
Alıntıdır...
ne bileyim, arkadaş öyle yazmışta.göbeğin 5 parmak altındaki çizgi bendede var:)) ama dün hasta oldum bağlantıyı çözemedim yane )):)):):):
Allah Allaaah bende ilk kez duymuştum direk göbeğime baktım. bi an sevindim geri kaçtı şimdihehe kahvekolık kız enine degıl boyuna olucak o cizgi kaydirigubbakcemile3
ben hastayım şu an o enıne cizgi bende de var sempatiksalakcinni
yanmış bikini cizgim o naniknanik
hamılelerde boyuna oluyor kahverengi cizgi :)
dereni ben tanıyorum sadece ayaklarını dikmişti ,onla aynı gündü adet tarıhımız o hamıle ben kaldım :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?