- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.861
benide eklermisiniz 17 ekim:)))
Kaç aydır bekliyorsun?
agustosta bebeğimin kalbi durdu tekrar anne olmak istiyorum :CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:
Çok üzüldüm ya kaç aylıktı
slm herkese şu karındaki çizgi ile ilgili birşey soracagım. göbek deliginin 5 parmak altında çizgisi olan var mı?
melegim 2 aylıktı o kadar ani olduki ne agrı ne sancı sadece bir avuç kan insan yaşamadan bilemezmiş derlerya hayatım boyunca kürtajla sağlıklı bebeklerini öldürenlere nefretle bakmıştım istemeyenler doguruyıor bizim gibi hamile olmak için elinden geleni yapanlar meleklerini kucagına alamıyor nasip değilmiş :teselli:
öyle bir erken belirti duymuştum hatta bu sitede okumuştum bende bilmyrm bi sorayım dedim.
Bence üzülme hayırlısı buymuş demek böyle bişeyi yaşaman gerekiyomuş sana katılıyorum ama en azından hamile kalabiliyormuşsun bunu biliyorsun artık :) Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder hepimize isteyerekmi hamile kalmıştın
dün olmam gerekyrdu 26 günde birdi ama tek çizgiye gıcık oldgm için hadi 28 dolsun dedim testi yrn ypcgm
slm herkese şu karındaki çizgi ile ilgili birşey soracagım. göbek deliginin 5 parmak altında çizgisi olan var mı?
dün olmam gerekyrdu 26 günde birdi ama tek çizgiye gıcık oldgm için hadi 28 dolsun dedim testi yrn ypcgm
ilk zamanlarda çok üzülmüştüm ama :) bu ay adet olmazsam çok daha mutlu olucam inş.
ilk hamileliğim planlı olmuştu araştırdım yumurtlama tarihlerimi fln tam 10 gün sonra test yaptım ve hamileydim 10 günde çıkarmı demeyin bende çıkmıştı :1hug:bu seferde inş
slm kızlar topiğimiz hala son hızla ilerliyor maşallah
cnm benim var kahverengi bi çizgi ortada aşağıya doğru iniyo daha yeni oldu oda gebelik belirtilerinden bu ay çok umutluyum bakalım hayırlısı:Saruboceq:
tatlım teşekkür ederim benimde bi çizgi var ama renkli degilde iz gb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?