Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Tamam kızlar..Çıkın gezin bol bol stres atın kocişlerinizle...
Benımde uykum geldi yine az uyuyayım bari napıyım...
Gelirim yine inşallah kızlar..Öptüm hepinizi

Çok üzüldüm ya kaç aylıktı

melegim 2 aylıktı o kadar ani olduki ne agrı ne sancı sadece bir avuç kan insan yaşamadan bilemezmiş derlerya hayatım boyunca kürtajla sağlıklı bebeklerini öldürenlere nefretle bakmıştım istemeyenler doguruyıor bizim gibi hamile olmak için elinden geleni yapanlar meleklerini kucagına alamıyor nasip değilmiş :teselli:

Bence üzülme hayırlısı buymuş demek böyle bişeyi yaşaman gerekiyomuş sana katılıyorum ama en azından hamile kalabiliyormuşsun bunu biliyorsun artık :) Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder hepimize isteyerekmi hamile kalmıştın

ilk zamanlarda çok üzülmüştüm ama :) bu ay adet olmazsam çok daha mutlu olucam inş.
ilk hamileliğim planlı olmuştu araştırdım yumurtlama tarihlerimi fln tam 10 gün sonra test yaptım ve hamileydim 10 günde çıkarmı demeyin bende çıkmıştı :1hug:bu seferde inş

slm kızlar topiğimiz hala son hızla ilerliyor maşallah

slm herkese şu karındaki çizgi ile ilgili birşey soracagım. göbek deliginin 5 parmak altında çizgisi olan var mı?

cnm benim var kahverengi bi çizgi ortada aşağıya doğru iniyo daha yeni oldu oda gebelik belirtilerinden bu ay çok umutluyum bakalım hayırlısı:Saruboceq:

inşallahhh bu ay alırsın mutlu haberiii :)

tatlım teşekkür ederim benimde bi çizgi var ama renkli degilde iz gb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…