Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Ya kısLAr ben şunuda anLamiyorum..
Doğuda köyLerde yaşayan okadar kaDınLAr var..
Ne yumurtLama gününden haberLeri var ne vücut ısısından ne akıntıdan internet yok bişiy yOk...aMa çatır çatır doğuruoLar..
Yani bu kadar her ayrıntıya taKıLıos bis kafayı mı yios acaßa bilmiyorumkismile
Çünkü yuMurtLama gününü Çok dikkatli hesapLayanLar özeLLİkLe o ay yumurtası çatLAdığı haLde hamiLE kaLAmioLar..
Yok popona yastık koy yok ayakLArını dik yuKarı..
€minim o kadınLAr bunLarın hiç birini yapmioLArdır..
GeÇen gün nerde okuMuştum..Kız dioki 2 sene geCe çaLıştık oLmadı bi ay sabah çaLıştık bi kere oLdu die..
Demek ki herşey fasa fiso Kısacası ALLah OL dediMi oLur..Gerisi teferruat..

canım benim Allah hayılısıyla kucağına almayı danasip etsin.Bizleride duandan ayırma olur mu? sen sanırım eczaneden almıştın tsti netten deği.markası neydi tatlım ya.

Tabiki de öyle canım.Ben de onu düşünüyorum biz babaanne ananelerimiz ne bilirmiş yumurtlama gününü,vs ini..ama en az 4-5tane doğurmuşlar maşallah çatır çatır.Şimdi tıp ilerledi internet elimizin altında.Herşeyi biliyoruz ama bu seferde olmuyor.Dediğin gibi tabiki bazı şeyleri denemekte fayda var ama sonuçta Allah'ım yazdıysa oluyor...

canım benim Allah hayılısıyla kucağına almayı danasip etsin.Bizleride duandan ayırma olur mu? sen sanırım eczaneden almıştın tsti netten deği.markası neydi tatlım ya.

Amin canım benim,çok sağol.
Tabiki de ayırmıyorum her gün buraya geliyorum hem sizinle yazışıyor hem dua ediyorum hem de güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum!
Evet canım biz sadece bir eczanenın deposundan bir kutucuk bulabildik içinde sadece 5tane test vardı bir de gebelik testi vardı.Adı Galenik ti canım...

evet canım aynen öyle dediğin gibi.doğuyu bırak eskilerde de öyle düşünürsen.anneme bazen konuşuyoruz da sen neler biliyosun kızım diyo bana gülerek.biz hiç öyle şeyler bilmezdik diyo.Sanırım çok üzerinde duruyoruz da ondan olmuyo.:uhm:

teşekkürler canım.olmadı bu ay onuda deneyeyim bakalım:lepi:

adamerve eylül topiğine bakmıştım orda deren diye birinin ilk denemeden hamile kaldığını gördüm. onu hatırlıyor musun, neler yapıyordu?

€wt kafaya Çok taKıos keNdiMiz engeLLioz gebeLiğiMizi..
HeLe heLe sebepsiz infertiLitesi oLanLarın başKa açıkLaması yOk..

yumurtlama günü falan diye bence çok kafamıza takıyoruz ya psikolojik olarak bence bazı hormonlar salgılanıyo ve hamile kalmamızı zorlaştırıyo gerçekten doğudaki kadınlar yada çevremizdeki insanlar ne kadar bilinçliki yumurlama takiibi filan yapıpta hamile kalıyo.....
Bide herşeyde vardır bir hayır derler ya bence çokda doğru Rabbim Hayırlısı nezaman ise ozaman nasip etsin hepimize

aminnnn ne güzel bir dua allahım duanı kabul etsin sana da hepimize de anneliği tattırsın inş

Amin cNm amin..
İnşALLah iLerde bu yazıLarımızı hatırLArda güLeriz eLLErimizde bebeişLErLe : ))

adamerve eylül topiğine bakmıştım orda deren diye birinin ilk denemeden hamile kaldığını gördüm. onu hatırlıyor musun, neler yapıyordu?

Evet canım hatırlıyorum Deren'i.İlk denemesinde hamile kaldığınıda biliyorum ama ne kullandı ne denedi hiç bilmiyorum canım.

günaydın canım.hg

çok güzel..hep moralini yüksek tut.bu ay sana lazımmm.
ben de nasıl olayım adetimi bekliyorm.

evt cnm katılıyormvereliniortaka.s.:1hug:

hani iyidin sen?o gözyaşları nee????sen çok güçlüsünnn biliyorum ki herşeyin üstesinden gelirsin.bunların hepsi imtihan kendin demiştin..:1hug:

ağlamıyorum tmm :))) canlarım ben eşimle beraber dükkandayım biraz stres atıyorum nete gelemiyicem akşama kadar kendinize ii bakın

KısLAr ben öğLeyi kıLayımda dışarı çıkıCam ..
€vde fazLa oturMaMak Lazım daha çOk kafaya taKıos..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…