Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

öyle oğulları çok değerli cnm ay kusura bakma ama şöyle emir vaki insanlara çok sinir oluyorum yaaa ne kadar büüyük bir bencillik bu kötükedihüso

bende çok sinirlenirim bu olaya...hele çalışıyorsan bir pazar ın senin için ne kadar önemli olduğunu anlayamıyorlar sanırım:dilcikar:

henüz çalışmıyorum ama yine de sinir bi durum. acaba müsait miyim diye soran yok.

çok saçma gerçekten ama mecbur bırakıyorlar merak etme bizdede var seninkinden cnm sanki yapmak mecburiyetinde bu gelinler amannnn kalmıyorlarsa çok sıkma canını gelir giderler napalım sinirlensekte yapıcak birşeyimiz yok kocilerde ortada kalıyorlar hep yazık boshayallersmile ne zor işleri değilmi

ben severım kayınvalıdemı her gelısınde arar sorar musaıt mısın der hehe

kahvekolıgım nasıl yanyanayken anlasabılıyor musun barı ne kadar kalacaklar kı gelınce cok kalırlar mı

ben severım kayınvalıdemı her gelısınde arar sorar musaıt mısın der hehe

kahvekolıgım nasıl yanyanayken anlasabılıyor musun barı ne kadar kalacaklar kı gelınce cok kalırlar mı

uzaktasındır sen ondan seviyorsun yada pek rahatsız etmezler dakka başı ondandır her işlerine burnunu soksalar sevmessin emin ol cnm

he hehh hehhh hehhh... bence seni gıcık etmek için bilerek yapıyorlar ... kaydirigubbakcemile3sora da oğullarını dolduruyorlar nası bi kıs buldunda evlendin oğlummm diyorlardırkaydirigubbakcemile3

yok yakınımda ama rahatsız etmez anlayıslıdır :))

ondan işte anlayış önemli bir alo çok önemli gelmeden önce :) benmi bencilim acep ne kaydirigubbakcemile3 ay sustum :) herkesi olduğu gibi kabul etmeliyiz değiştiremeyizya opuyorumnanaktan

GurbetGuzelim eylü,l 30 çekmiş. benim 5 ekimi 6 ediver kuzummmm...sana zahmet...öptümm

Son düzenleme:
bgn adet günmdü olmDIM henüz..))))umarım gelmez kırmızılar.....haftasonu dinlemedm kendmı pek ama bgn kendnı hafıften hissetren mıde bulantlaırm var sdce okdr..çokta ümitlenmıyorum...herkese başarılar..))))))))))))

çok sevindim canım..inş hiç gelmez...güzel haberlerini bekliyoruzzz:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…