- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.901
kızlar yarın kayınvalidemler geliyormuş :çok üzgünüm:
off yani offffffffffff
şimdi soruyorum size bir insan misafirliğe gideceği evin hanımını arayıp müsait misiniz mi der, yoksa evin beyine biz yarın geliyoruz esenlerden al mı der ?
çüşş yaa, telefonu kırıyordum sinirimden.
kızlar yarın kayınvalidemler geliyormuş :çok üzgünüm:
off yani offffffffffff
şimdi soruyorum size bir insan misafirliğe gideceği evin hanımını arayıp müsait misiniz mi der, yoksa evin beyine biz yarın geliyoruz esenlerden al mı der ?
çüşş yaa
henüz çalışmıyorum ama yine de sinir bi durum. acaba müsait miyim diye soran yok.bende çok sinirlenirim bu olaya...hele çalışıyorsan bir pazar ın senin için ne kadar önemli olduğunu anlayamıyorlar sanırım:dilcikar:
bende çok sinirlenirim bu olaya...hele çalışıyorsan bir pazar ın senin için ne kadar önemli olduğunu anlayamıyorlar sanırım:dilcikar:
henüz çalışmıyorum ama yine de sinir bi durum. acaba müsait miyim diye soran yok.
ben severım kayınvalıdemı her gelısınde arar sorar musaıt mısın der hehe
kahvekolıgım nasıl yanyanayken anlasabılıyor musun barı ne kadar kalacaklar kı gelınce cok kalırlar mı
yok yakınımda ama rahatsız etmez anlayıslıdır :))
yok yakınımda ama rahatsız etmez anlayıslıdır :))
bgn adet günmdü olmDIM henüz..))))umarım gelmez kırmızılar.....haftasonu dinlemedm kendmı pek ama bgn kendnı hafıften hissetren mıde bulantlaırm var sdce okdr..çokta ümitlenmıyorum...herkese başarılar..))))))))))))
selaam ben geldiiim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?