- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.941
canım kullanıcı paneli -- profil düzenle ye girip- imza bölümüne aşağıdaki linki kopyalıyorsun...
http://lt1f.lilypie.com/R93hp3.png
üzülme canım herşeyde vardır bir hayır. inş. bu ay tutmuştur. tutmasada çok üzülme zamanını bekliyordur miniğin.
hemennn canım... satını ve kaç günde bir regl olduğunu yasman yeterliiii
sat 5 eylul 29 gunde bi:)
çok teşekkür ederim hemen yapıyorum. ellerine sağlık.
kızlar yarın kayınvalidemler geliyormuş :çok üzgünüm:
off yani offffffffffff
şimdi soruyorum size bir insan misafirliğe gideceği evin hanımını arayıp müsait misiniz mi der, yoksa evin beyine biz yarın geliyoruz esenlerden al mı der ?
çüşş yaa
rica ederim her zaman beklerimmmm
kızlar birşey sormak istiyorum vajinada akıntı yumurtlama başlangıcımıdır bilen varsa ne olur cvp yazarmısınız????????
canim benim cok guzel olmus ama yapamadim imza bolumu yok bende pro uyrlik mi ne lazimmis :8
kızlar belimde müthiş bir ağrı var tam kuyruk sokumumda ya
Kızlar bunu buldum.Çok kafaya takmamak gerekiyo bazı şeyleri.Stres yapıyoruz olacak olanda olmuyo
ÖNERİ
Yumurtlama gününüzü gün gün hesaplayarak "zamanlı cinsel ilişkiye girmeyi" asla bir takıntı haline getirmeyin.Hamile kalmanın en ideal yolu eşinizle düzenli olarak haftada en az iki kez ilişkiye girmektir.İlişkiden birkaç dakika sonra vajinadan meni sıvısının geri boşalması normaldir.Geri gelen bu sıvı spermler çoktan yollarına koyulduklarından az miktarda sperm içerir.
İlişki sonrası başaşağı durma,bacakları yukarı kaldırma gibi manevralar rahim içine ulaşan sperm sayısını etkilemezler.Kadının orgazm olduktan sonra beyninde salgılanan endorfin adlı madde "mutluluk hormonu" onun gevşemesini ve yatakta bir kaç dakika huzurlu bir şekilde yatmasını sağlar ve bu süre sperm hücrelerinin kadının iç genital organlarına ulaşmadı için yeterlidir.
Alıntıdır...
kızlarrr iyi akşamlarrrrrr. ay deprem oldu çok tırstımm
kızlarrr iyi akşamlarrrrrr. ay deprem oldu çok tırstımm
rabbim bidaha göstermesin canım vallahi burda olduğunda yani malatyada 1 ay oldu galiba ancak olalı bende çok korkmuştum bide 13.kattayım düşünsene geçmiş olsun canım...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?