Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

selam kızlar.....nasılsınız bakalım benimde 6 gün kaldı bakalım merakla bekliyorum ama göğsümde hassasiyet var bu ayda olmayacak gibi geliyo nedense:sinifsinif:

depremden bende korktum benzım atmıs kayınvalıdemler vardı çaya cagırmıstım..
uclu koltukta oturuyodum ılerı gerı gıttı koltuk tv de çok sallandı deprem oluyooo dıe bAGIRDIM ev kalabalıktı herkes yemek odasında sohbet edıyordu ben salona gecmıstım..
korktum mutfakta bırı varsa kafasına ındı bişey dedım aklım çıktı..
belım de nasıl canımı yakıyo bende fıtık ta var ama fıtıkolan yerde degıl agrı ne olduumu anlayamadım valla
bırden fırladım ayaga sımdı daha beter oldu...:sinifsinif:

su_su sen nslsn cnm belırtı fln varmı

canım valla göğüslerim dolgunlaştı.içinde bezeler oldu ağrıyo midemde bulanıyo ara ara bakalım hayırlısı artık az kaldı bizede umarım güzel haberler veririz birbirimize:Saruboceq: sen nasılsın belin ağrıyomuş dinlen biraz başka belirtilerinde varmı:hulya:

göğüslerde bi agrı dolgunluk vs yok.. kasıgımın sol kısmında sankı sızı gibi bişi var ama belim kırılcak sankı.. yarın ıse gıdesım yokk.. işte de stres oluom o yuzden gıtmek ıstemıom nefret edıorum pzr aksamlarından..yasakkelime

kızlar siz hamilemisiniz yoksa hamile kalmak için dua edenlerdenmi (benim gibi) :)

evet o cadaloz yine canını sıkacak yok yere bide onun yüzünden stres yaşayacanboshayallersmileboşver o ne derse desin ne yaparsa yapsın sen canını sıkma içindekini düşün mutlu ol:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…