- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.981
valla sabır işi cnm ya bende geçince yapmayı düşünüyorum ama dayanabileceğimide hiç sanmıyorum :dance
ben de 2 gün geçince yaparım,tab, geçerse,ama hiç geçmediği için hep tam gününde oluyo normalde,teste de gerek kalmıyo:)
selam kızlar.....nasılsınız bakalım benimde 6 gün kaldı bakalım merakla bekliyorum ama göğsümde hassasiyet var bu ayda olmayacak gibi geliyo nedense:sinifsi
selam:)neden öyle düşünüyosun göğüste hassasiyet iyi bir belirti,o bende çok az mesela,normalde hep ağrır ama bu sefer yok gibi acı sadece dokununca
valla sabır işi cnm ya bende geçince yapmayı düşünüyorum ama dayanabileceğimide hiç sanmıyorum :dance
ben de 2 gün geçince yaparım,tab, geçerse,ama hiç geçmediği için hep tam gününde oluyo normalde,teste de gerek kalmıyo:)
canım inş bu sefer görmeyiz kırmızıları:Saruboceq:
su_su sen nslsn cnm belırtı fln varmı
canım valla göğüslerim dolgunlaştı.içinde bezeler oldu ağrıyo midemde bulanıyo ara ara bakalım hayırlısı artık az kaldı bizede umarım güzel haberler veririz birbirimize:Saruboceq: sen nasılsın belin ağrıyomuş dinlen biraz başka belirtilerinde varmı:hulya:
kızlar siz hamilemisiniz yoksa hamile kalmak için dua edenlerdenmi (benim gibi) :)göğüslerde bi agrı dolgunluk vs yok.. kasıgımın sol kısmında sankı sızı gibi bişi var ama belim kırılcak sankı.. yarın ıse gıdesım yokk.. işte de stres oluom o yuzden gıtmek ıstemıom nefret edıorum pzr aksamlarından..yasakkelime
kızlar siz hamilemisiniz yoksa hamile kalmak için dua edenlerdenmi (benim gibi) :)
canım inş bu sefer görmeyiz kırmızıları:Saruboceq
inşallah canım bakalım:)
selamm arkadşalrrrrrr
göğüslerde bi agrı dolgunluk vs yok.. kasıgımın sol kısmında sankı sızı gibi bişi var ama belim kırılcak sankı.. yarın ıse gıdesım yokk.. işte de stres oluom o yuzden gıtmek ıstemıom nefret edıorum pzr aksamlarından..yasakkelime
sendenız sendeen:kedi:
hahahah inş bu ay son olur:lepi:
inşallah cnm benım insallah bu yasadıgımız husn u kuruntmuz degıldır..
gercekten gebelık belırtılerıdır..
bızı hıckırık tutsa ..aaaaaa gebemıyız acaba ???:roflol:
sendenız sendeen:kedi:
o zaman inş güzel haberlerinizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?