Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kızlar adet tarihim 2 ekimdi dün gelmedi bugün de gelmedi yarın da gelmezse inş gelmez ben salı sabahı test yaparım artık ayyy çok korkuyorum tek çizgi görmekten:sinifsinif:

sıkıntıdan ; yemek yedim- kek yedim- 4 koca bardak su içtim- haribo yedim- cips yedim şimdi de elma yiyorum... ayyy nolyooo bea!!!

kızlar adet tarihim 2 ekimdi dün gelmedi bugün de gelmedi yarın da gelmezse inş gelmez ben salı sabahı test yaparım artık ayyy çok korkuyorum tek çizgi görmekten:sinifsinif:

ii düşün polyannacım-ii olsun bak 2 gün geçmiş...
korkunun ecele faydası yok. bu ay olmassa bi dahaki aya yine beraberis:lepi:

inş cnm allahım yüzümüzü güldürsün bu ayda olmazsa kasım da güldürsün en yakın zamanda inş hamile olalım :CüvCüv:

kızlar az önce yazmıştım vajinada sümüksü akıntım var diye bu yumurtlama anlamına geliyorsa ilişki gereklimi yoksa dün birliktelik yaşadım ne yapmam gerek acaba çünkü sperm 48 saat yaşıyormuş rahimde bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sakın boş bırakmayın buracıkları gecenin her saatinde bikaç kişi illa var heralde hiç eksilmiyorsunuz maşallah :)) aman nazar değmesinn ----------------pear -------------cnm oh ohh mezzekeni dinliyorum yandannnnnnnnnnnn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…