- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.961
arkadaşlar tıcker yaptım ama en sonda kopyalamak için hangi kısmı alıcam denedim ama olmadııı
yaaa ben sıkıntıdan orta yerimden çatlıcam vallaaaaaaafisfisfis
yapmışşın işte. aferimmm...
beklemektenmi şekerimm. kociş neredeeekaydirigubbakcemile2
kızlar adet tarihim 2 ekimdi dün gelmedi bugün de gelmedi yarın da gelmezse inş gelmez ben salı sabahı test yaparım artık ayyy çok korkuyorum tek çizgi görmekten:sinifsinif:
sıkıntıdan ; yemek yedim- kek yedim- 4 koca bardak su içtim- haribo yedim- cips yedim şimdi de elma yiyorum... ayyy nolyooo bea!!!
kızlar adet tarihim 2 ekimdi dün gelmedi bugün de gelmedi yarın da gelmezse inş gelmez ben salı sabahı test yaparım artık ayyy çok korkuyorum tek çizgi görmekten:sinifsinif
ay nasıl duruyosun yapmadın hala yarın yap bence:)
kızlar adet tarihim 2 ekimdi dün gelmedi bugün de gelmedi yarın da gelmezse inş gelmez ben salı sabahı test yaparım artık ayyy çok korkuyorum tek çizgi görmekten:sinifsinif
ay nasıl duruyosun yapmadın hala yarın yap bence:)
ayyy bilmemki test hazırda evde duruyo ama bi gün daha diyorum işte
ayyy bilmemki test hazırda evde duruyo ama bi gün daha diyorum işte
valla ben de dayanmaya çalışıcam senin gibi ama 3 gün de bekleyemem heralde..peki gecikir mi senin hiç yoksa tam gününde olur mu?belirti var mı peki değişik bişey?
a.s.slm kızlar nasılsınız?fırsat buldukça girip yazılarınızı okuyorum.kimseden haber yok hayırdır
selam,hoşgeldin valla 2-3 ekimlerden pek ses yok,bir tek bir arkadaşın günü geçmiş o da sabırla bekliyo takdir ettim test yapmayışını:)
a.s.slm kızlar nasılsınız?fırsat buldukça girip yazılarınızı okuyorum.kimseden haber yok hayırdır
selam,hoşgeldin valla 2-3 ekimlerden pek ses yok,bir tek bir arkadaşın günü geçmiş o da sabırla bekliyo takdir ettim test yapmayışını:)
valla sabır işi cnm ya bende geçince yapmayı düşünüyorum ama dayanabileceğimide hiç sanmıyorum :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?