- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.001
hoşbuldumm cnm saoll a.sslm hoşgeldina.s.
kızlar konu açmak için nereden giriyorduk ya... bulamıyorum bi türlü...(( çok acil bi sorunum var???
inşallah canocan :)
senın ılk deneme mii
hayirlisi olsun canim hersey istedigin gibi olur insallah :)kızlar çok MUtluYummmmmmmmmmmm......... yarın halk eğitim müdürünle görüşmeye gidicem belki öğretmenliğe başlarım çok mutluyum yaaaaaaa nolur dua edinnnnnnnnnn evde oturmaktan çok sıkıldım çünki yaaaaaaaa..... eğer öğretmen açıkları yoksa bile bir kursa yazılmak istiyorum çok bunaldım evde bebekte bebek diyee boshayallersmile
hayirlisi olsun canim hersey istedigin gibi olur insallah :)
kariyerini de yap bebik dekaydirigubbakcemile2
selam kızlar.....nasılsınız bakalım benimde 6 gün kaldı bakalım merakla bekliyorum ama göğsümde hassasiyet var bu ayda olmayacak gibi geliyo nedense:sinifsi
selam:)neden öyle düşünüyosun göğüste hassasiyet iyi bir belirti,o bende çok az mesela,normalde hep ağrır ama bu sefer yok gibi acı sadece dokununca
ama benim her adet öncesi oluyo bu göğüs hassasiyeti o nedenle bu ayda adet olcam gibi hiddediyorum canım çok sıkılıyo bu durumasempatiksalakcinni
keşke öle olsaydı ilk bebişim 8 haftalıkken kalbi durdu agustosun 18.de bu ay denemelere devam ediyoruz:)inş olcak olumunekankayizsmile
Gunaydın su naber yenıgune nasıl basladın bakalım
belim geçti çok hafif bi ağrım var o yuzden mutlu olabılırım..
Bi de açlıktan midem bulandı otobuste hop hop edıyor ya o da bır etken tabı kahvaltı edınce geçti:) Buna da belırtı demkaydirigubbakcemile3ıyorum yuh derler adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?