Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kızlar ben çıkıyorum.çookkkk uykum geldi.alahm inşallah hepimiz için en hayırlısını verir.:Saruboceq: herkese ii gecelera.s.

ben de yatayım bari kimseler yok forumda bu aksam..
hadı hayırlı haberler almak dılegıyle yenı bır haftada ıyyyyyyyyyyyyyy cumaya çok az kaldıııııııı

kızlar çok MUtluYummmmmmmmmmmm......... yarın halk eğitim müdürünle görüşmeye gidicem belki öğretmenliğe başlarım çok mutluyum yaaaaaaa nolur dua edinnnnnnnnnn evde oturmaktan çok sıkıldım çünki yaaaaaaaa..... eğer öğretmen açıkları yoksa bile bir kursa yazılmak istiyorum çok bunaldım evde bebekte bebek diyee boshayallersmile

hayirlisi olsun canim hersey istedigin gibi olur insallah :)
kariyerini de yap bebik dekaydirigubbakcemile2

iyi geceler kızlar yarın allahın izniyle görüşmek dileğiyle ........

selam kızlar girer girmez tabloya baktım ama bebişkodan başka müjde veren olmamış sanrım başka ama haberi gelmeyenler var baya inşallah müjdedir bekleyenler
bide farketiimki benden başka 27 yi bekleyen yok yalnız kalmışım :)))

belim geçti çok hafif bi ağrım var o yuzden mutlu olabılırım..
Bi de açlıktan midem bulandı otobuste hop hop edıyor ya o da bır etken tabı kahvaltı edınce geçti:) Buna da belırtı demkaydirigubbakcemile3ıyorum yuh derler adama.

:roflol: a oda bi belirti mide kazınıyo gibi olması. heeheh 3 gün sonra regli günü bakalım ne olacak az kaldıııııııeyvahedigeldismile

selam sekerler bende daha adet olmadim.dün omam gerekiyodu ,karnim cok agriyo dünden beri .normakde 26 günde bir adet oluyorum.belki gecikmeli gelebilir,hic gelmesin allahimmmmmmmmmmm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…