Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

selam sekerler bende daha adet olmadim.dün omam gerekiyodu ,karnim cok agriyo dünden beri .normakde 26 günde bir adet oluyorum.belki gecikmeli gelebilir,hic gelmesin allahimmmmmmmmmmm:Saruboceq:

inşallah gelmez cnm inş bu ay bebişine kavuşursun:Saruboceq:

günaydın kızlar...yeni bir haftaya daha basladık ama pazartesileri hiç sevmiyorum.....inş.bu hafta bol bol hamiş haberi alırız...

arkadaşlar benim bugün 28. gün aslındA 26 günde bir oluyrm yani 2 gün gecikti hadi 28inde yapayım dedim ama yaptım tek çizgi sizce hamile degil miyim yoksa erken mi test için

insallah canim,ama karnim agriyo senağlama,adet agrisi gibi.ümitle bekliyorum sonucumu.belli olmaz diyerekten .

karın ağrısı yada karın şişmesi olabilir cnm.moralini yüksek tut.hakkımızda en hayırlı şey neyse o olsunolumunekankayizsmile

inşaallah canım test yapıp sonucu yazmayı çok istiyorum(tabi ki hamileyim demeyi 3 yıldır deniyorum)

inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:

arkadaşlar benim bugün 28. gün aslındA 26 günde bir oluyrm yani 2 gün gecikti hadi 28inde yapayım dedim ama yaptım tek çizgi sizce hamile degil miyim yoksa erken mi test için

bekle bakalım canım ya umutsuzluğa düşme hemen 2 gün sonra falan tekrar yaparsın.erken olabilir daha.:hulya:

bende ayni senin gibiyim bugün 27.günüm,yarina kadar gelmezse yarin test yapicam,hic belli olmaz canim,belki gec döllenmis olabilir,bekle bir kac gün daha yeniden yaparsin,belirtin falan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…