Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

eminim bu y daha dikkatli olur daha çok çalışırsın ve inş bebişini göbişine alırsın cnm:CüvCüv::Saruboceq:

Arkadaşlar,
Bugün iğnemin 5. günü inanılmaz sancılarım oluyo.Uykumdan uyanıyorum.Sanki bıçak döndürüyolar kasıklarımda .Normal midir, kist olunca mı böyle olur yoksa bebiş mi?eyvahedigeldismile

bel agrım hafıfledı bıraz cnm , kasıklarımda bışıler oluyo ama tam tarıf edemıyorum..Allah hayırlısını versın hepimize.:1hug:

hadi hayırlısı bakalım.. ya ben şimdi kasım ayına kaldım ya başka topice geçmemmi gerekiyo.. yook yok ben kalayım burda sizleri takip edeyim demi? :kedi:

ne işe yarıyor bu iğne.

Yaklaşık 1 yıldır bekliyordum sonunda doktora giitm testler vs.herşey normal ama hızlandırmak ,için klomen kullandım.oluşan yumurtaları çatlatma iğnesi preglyn .Bu sayede çatlama zamamına göre ilişki takvimi belirlendi.Ve regl dönemini bekliyoruz şimdi.eğer gecikirse test yapıcam.Adet olursan 3. günü gel dedi bana .

Sen iğne olmadın mı?İlaç falan kullanmadın mı peki?

hadi hayırlısı bakalım.. ya ben şimdi kasım ayına kaldım ya başka topice geçmemmi gerekiyo.. yook yok ben kalayım burda sizleri takip edeyim demi? :kedi:

canım daha listenin ilk başlarındayız .. bakalım biraz daha zaman geçsin gurbet guzelı de gelsın hep beraber konusuruz muhtemelen kasım topici açılır .. hem orda takılırsın hem burda..

Son düzenleme:

hayır canım hiç bişey kullanmadım.çünkü bebek düşündüğümüzde sağlık ocağında tam kan ve idrar tahlillerini verdim dr bişey yok dedi.4.cü denememizdi ve olmadı şuan.doktora normal muayene için gidicem.geç kalmış olmak istemediğim için soruyorum işte adetliyken mi iyi görebilir yoksa bitince mi diye.

Sagol canim.
Bu benim ikinci hamileligim. Ilk hamileligimde 6.ayda gelmisti bebegim. Ama maalesef 8 haftalik düsük yapmistim(
4 ay ara verdik. Bu kez ilk denemede geldi melegim insallah sonuna kadar birakmaz beni budefa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…