- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.061
mistrallciğim ovulasyon testı ıle bır denersın bu ay da
cnm zaten dediğim gibi çok çalışamadık..zaten sanırım bizim sorunumuz çok çalışmamamız.ben biraz bu konuda tembelim..dün akşam eşimlede konuştuk gerçekten sorun bende..işten gelince çok yorgun oluyorum ve hemen uyuyakalıyorum..napıyım :kedi:
onunla nasıl takip ediyoruz bilmiyorum ki:kedi: birde nerden alıcam testi?
gittigidiyor.comdan aldım ben adı core.. kullanımı ıçımde kagıtta yazıyo 30 lu aldım ben 35 küsürdü içinde 4 tane de erken gebelık testı var. harıcan sorun olursa ben yanıtlarım cnm..
tabi reglin bitince git,daha iyi olur
saol cnm..bakayım bende bir.. sende ne var ne yok?varmı bir değişklik?
Benim doktorum iğneden sonra bekleyeceğiz regl olursan 3.günü tekrar gel dedi.Neden acaba?
ne iğnesi kullandın canım?
Preglyn İğne .ilk denemen zaten.3. gün gel dedi.
bel agrım hafıfledı bıraz cnm , kasıklarımda bışıler oluyo ama tam tarıf edemıyorum..Allah hayırlısını versın hepimize.:1hug:
ne işe yarıyor bu iğne.
hadi hayırlısı bakalım.. ya ben şimdi kasım ayına kaldım ya başka topice geçmemmi gerekiyo.. yook yok ben kalayım burda sizleri takip edeyim demi? :kedi:
Yaklaşık 1 yıldır bekliyordum sonunda doktora giitm testler vs.herşey normal ama hızlandırmak ,için klomen kullandım.oluşan yumurtaları çatlatma iğnesi preglyn .Bu sayede çatlama zamamına göre ilişki takvimi belirlendi.Ve regl dönemini bekliyoruz şimdi.eğer gecikirse test yapıcam.Adet olursan 3. günü gel dedi bana .
Sen iğne olmadın mı?İlaç falan kullanmadın mı peki?
günaydin hanimlar nasilsiniz??
Ne oldu yeni haberler varmi?
Tebrik ederim cnm .Valla listeye umutla bakıyorum umarım hamişler çoğalmıştır diye.Benim daha 2 haftam var.
Senin kaçıncı denemen doktorun nasıl bir tedavi uyguladı?ben yeni katıldım o yüzden bi haberim.:1rolleyes:
hayır canım hiç bişey kullanmadım.çünkü bebek düşündüğümüzde sağlık ocağında tam kan ve idrar tahlillerini verdim dr bişey yok dedi.4.cü denememizdi ve olmadı şuan.doktora normal muayene için gidicem.geç kalmış olmak istemediğim için soruyorum işte adetliyken mi iyi görebilir yoksa bitince mi diye.[/QUO
Cnm hormon testleri vs. 3.gün yapılıyo zaten.Bende 3. gün gitmiştim muayeneye .Dediğim gibi regl olursan yine 3. gün gel dedi.Bence se regl döneminde git eğer doğruysa bi sonraki regli beklememiş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?