- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.101
günaydın gacularrr
eee güzel haberler duyamadık daha... topikçe çatlayacas meraktan...:sm_cool:
kızlar doktorla görüştüm tlfnda,muayene için.gelebilirsin hormon için adetin 3.cü günü beklemek istemiyosan gel önce muayene gerek olursa tahlil dedi.15.30a verdi randevuyu.inş. Bişey çıkmaz.
Günaydın hoşgeldin canım.
Senin baya zamanın var,nasıl heyecan dorukta değilmi.
Ben sanki olmayacak gibi hissediyorum.Bakalım
Keramos h.g keramos h.g
kızlar doktorla görüştüm tlfnda,muayene için.gelebilirsin hormon için adetin 3.cü günü beklemek istemiyosan gel önce muayene gerek olursa tahlil dedi.15.30a verdi randevuyu.inş. bişey çıkmaz.
ben yemeğe gidiyom pompişto karnım çok acıktııııııııııı
medicalsecreter h.b medicalsecreter h.b :sm_cool:
tmm canım gelir gelmez yazarım,arkadaşlar doktora sormamı istediğiniz bişey varsa söyleyin sorarım.bişey çıkmas canım... bizi de bilgilendir. geldikten sonra.
hayırlısı canım
kızlar doktorla görüştüm tlfnda,muayene için.gelebilirsin hormon için adetin 3.cü günü beklemek istemiyosan gel önce muayene gerek olursa tahlil dedi.15.30a verdi randevuyu.inş. bişey çıkmaz.[/QUOTE
Hadi hayırlısı şekerim.yerimseniben
ya ben idrar testi yaptım sbh ilk idrarımla şimdiye kadar böyle bişey olmamıştı 2. çizzgi önce yuvarlak oldu sonra toparlanmaya başladı ama hemen degil 2 saat sürdü saglık ocagın agitsem kan testi yaparlar mı yapsalar ne kadarda çıkar yada saglık ocagındaki idrar testleri farklı mı? yardım edin lüfen
ya ben idrar testi yaptım sbh ilk idrarımla şimdiye kadar böyle bişey olmamıştı 2. çizzgi önce yuvarlak oldu sonra toparlanmaya başladı ama hemen degil 2 saat sürdü saglık ocagın agitsem kan testi yaparlar mı yapsalar ne kadarda çıkar yada saglık ocagındaki idrar testleri farklı mı? yardım edin lüfen
kan testi yaptır. bi daha idrarla uğraşma. söyle: günün geldi. idrar pozitifti. kan testi yaptırıp garantilemek istiyorum de:smiley-cool: nolcak???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?