Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

:ecrin_bebek:
Sagol canim.
Bu benim ikinci hamileligim. Ilk hamileligimde 6.ayda gelmisti bebegim. Ama maalesef 8 haftalik düsük yapmistim(
4 ay ara verdik. Bu kez ilk denemede geldi melegim insallah sonuna kadar birakmaz beni budefa

amin canım benim.. :CüvCüv:Allah kucagına almayı nasıp etsın..

Son düzenleme:
günaydın hanımlar benim de bugün yarın gelmesi gerekiyor artık bekliyoruz acayip acıkıyorum ve sürekli yemek yiyorum hüsmen dayı gibi olacağım sonunda ekim ayında bol hamişli bi ay olur inşallah bu ara grip gibi de oldum biraz boğazım ağrıyor

Cnm hormon testleri vs. 3.gün yapılıyo zaten.Bende 3. gün gitmiştim muayeneye .Dediğim gibi regl olursan yine 3. gün gel dedi.Bence se regl döneminde git eğer doğruysa bi sonraki regli beklememiş olursun.

tmm canım tşk ederim ben bi doktoru arayayım söyleyeyim ona göre verir nasıl olsa randevuyu.hormon testinde aç tok olmak farkediyomu

Canım ya ben regli olcam sanırım,nedense pek umudum yok.
Çünki çok uzun zamandır korunuyorum.
5 yıl doğum kontrol hapı,7 yıldırda spiralle korundum durum böyle olunca hemencecik olmaz sanırım.

ya öyle deme daha var günümüze gülüm ya ..
bamya ektik okadar hemen üstüne yağmur yağdırma :icecream::1hug:

günaydın gacularrr
eee güzel haberler duyamadık daha... topikçe çatlayacas meraktan...:sm_cool:

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
keramos, delimavi48, irm83, muhasebe_2910, suur, su__su, _zeynep
bak bak misafirlerde artışşş varrrkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…