- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.081
hoşgeldin cnma.s. nasıl gidiyor bebişlle :CüvCüv:
Sagol canim.
Bu benim ikinci hamileligim. Ilk hamileligimde 6.ayda gelmisti bebegim. Ama maalesef 8 haftalik düsük yapmistim(
4 ay ara verdik. Bu kez ilk denemede geldi melegim insallah sonuna kadar birakmaz beni budefa
Sagol canim.
Bu benim ikinci hamileligim. Ilk hamileligimde 6.ayda gelmisti bebegim. Ama maalesef 8 haftalik düsük yapmistim(
4 ay ara verdik. Bu kez ilk denemede geldi melegim insallah sonuna kadar birakmaz beni budefa
elmakurduuuuuuuuuuuuuuuuuu nerlerdesın gıııkaydirigubbakcemile3
elmakurduuuuuuuuuuuuuuuuuu nerlerdesın gıııkaydirigubbakcemile3
Sagol canim.
Cnm hormon testleri vs. 3.gün yapılıyo zaten.Bende 3. gün gitmiştim muayeneye .Dediğim gibi regl olursan yine 3. gün gel dedi.Bence se regl döneminde git eğer doğruysa bi sonraki regli beklememiş olursun.
tmm canım tşk ederim ben bi doktoru arayayım söyleyeyim ona göre verir nasıl olsa randevuyu.hormon testinde aç tok olmak farkediyomu
Canım ya ben regli olcam sanırım,nedense pek umudum yok.
Çünki çok uzun zamandır korunuyorum.
5 yıl doğum kontrol hapı,7 yıldırda spiralle korundum durum böyle olunca hemencecik olmaz sanırım.
ya öyle deme daha var günümüze gülüm ya ..
bamya ektik okadar hemen üstüne yağmur yağdırma :icecream::1hug:
Sagol canim hosbulduk. iyiyim doktorumu arayip randevu alicam. Persembe yada cuma icin bakalim
selam canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,öğrenmeden önceki hafta belirgin bir belirt yaşadın mı bizlerle paylaşırmısın?
Sagol canim hosbulduk. iyiyim doktorumu arayip randevu alicam. Persembe yada cuma icin bakalim
selam canım,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,öğrenmeden önceki hafta belirgin bir belirt yaşadın mı bizlerle paylaşırmısın?
BU SORUYA KTILIYORUMMMMM hihoyyyt
BU SORUYA KTILIYORUMMMMM hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?