Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

[QUOTE=SeLiNa23;
kıs sen denizlidemiydin. benim eski memleket taaaa orlardan burlara taşındık. meslek icabı.
sen doktora sorarmısın. bebek olmassa kaç ay sonra babaları kontrole götürmek lasım. ben kendi kontrollerimi yaptırmıstım. bişi yoktu. kocamı ne zaman götürim bilemiyorum dakaydirigubbakcemile3

gelen giden yok hala.test yapsammi acep

:roflol:ne kadar kurnazız biz ya senin fikirde benim fikirde kurnazlık :roflol:

napalım onlarda bizi başından savmaya çalışıyor. s.ocağı için söylüyorum. özel olsa her gün gel kan ver daha cok para kazanayım der.
eee hayat bizi kurnaz yapmış canım...:roflol:

Az önce yaptım negatif.. ister istemez moralim bozuldu.. 2 gün sonra tekrarlıcam gene .. :1no2:

saglık ocagında kan testi sonucunu ne kadar zamanda veriyorlar bilen var mı

bizim burdakinde 2-3 gün sonra veriliyor geçen hafta sormuştum ama durum malatyada nasıldır bilemiyicem bu arada her sağlık ocağı kan testi yapmıyor....

test yaptım sonuç negatif[/QUOTE]

adını listede göremedim. günün ne zamandı canım??? kırmızılar gelene kadar ümit varrr...

slm kızlar güzel haberler yok mu yaa yorumlara bakıyorum güzel haberler okuyım die ama göremedim hamişler nerdesiniz bol bol hamiş olsun ayın başında bereketli gider belki bizde kısmet olur

merhabaaaaa.. kızlar bende her açışımda hayırlı haberler bekliyorum yaaaaaaaaa

selam kızlar kızacaksınız ama ben gene ümitsizliğe düştüm çünkü iştahım birden o kadar kapandıki ben adet günlerimde bişey yiyemem gene öyle oldu akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…