Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ayyyy tatli sen ne diyon yaaaaaa en azindan suyla bari islatin o kadarmi zorlaniyon anam sen yaa icki asla kabul edilemezzz ayyy alimler bile 40 gun birlesme yapmazlarmis dogacak cocuga zarari olacak diye yedigin ictigin 40 gunde atiliyormus vucuddan yapma yin gözunuzu seveyim baska yol bulll

kizlar moralim bozuk vallahi,bugün 12 gün deneme yapmamiz lazim,ama esimin morali bozuk oldugu icin yapmak istemiyomus,sorunda internet baglantisi karismis onun icin,biraz üsteledim,bu seferde cocuk mocuk istemiyorum diye bagirdimafoldumben.gecen ayda aksilik olmustu yapamamistik o günlerde,bugünde kasiklarimda cok agri vardi tam günüydü,sinir oldum,:çok üzgünüm:

tuh yaa ustune gitme bari böyle edik duduk icik kendini yipratanlara pes diyombisey demiyom biraz acik gonullu ol olsun ne var dzelmiycekmi benim esimde oleeeeee sempatiksalakcinni

Benim de muhtemel tarih 2 ekim ekleyin benide :) bakalım bu ay ilk kez çalışma yaptık ciddi ciddi bakalım sonuç çıkacak mı hihoyyyt

ben bu tip şeylerden korkarım. evin bereketi kaçar yahu. geçen biri konu açmış lahanaya çişini mi karıştırıyomuş neymiş. nimete öyle şey mi yapılır ya korkunç bişey. çarpılıp kalacak o olacak yani. test dediğin nedir 3-5 tl bişey.

kayganlaştırıcı hamileliği engelliyor diye biliyorum ben. içki konusunda da o kadar zararlı bişey ki çalışma yapıyorsanız bıraksan iyi olur bence. kimbilir ne kadar zararı vardır. ilişkiye başlamadan önceki süreyi uzun tutarsan kendiliğinden ıslansan en güzeli.

akintini kontrl et canim bide bana satini ver siklus uzunlugunu ver bakayim eger adetin duzenli ise benim baktigim takvim birebir gösteriyor
canım ya o takvimi kopyalayabilir misin bi bakayım bende.

canım kayganlastırıcı maalesef spermlerı öldürüyor bunun yerıne sana preesed sperm dostu kremı önerırım opuyorumnanaktan

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIYM

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)melisdeniz....................................... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:

6-) tuma.............................................. ................1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

3-) masal_naz......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

3-)recel..................................................................2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)yagmuurr......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

2-)pokahontas........................................ .................6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)poti............................................. ..........................8 ekim:Saruboceq:
3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

1-)....................................... ..................11 ekim:Saruboceq:
2-).......................................... ..................11 ekim :Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)gülsah84......................................... ....................12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .............. ..............1 3 ekim:Saruboceq:
3-)ensarnaz......................................... ... ................13 ekim:Saruboceq:
4-)................................................. .... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)eslem............................................ ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

3-) missbon........................................... .......................14 ekim:Saruboceq:
4-)
melegm08.......................................... .......................14 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .......................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ............................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.......................................... ...........................16 ekim:Saruboceq:

1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:

2-)aRSe1905......................................... ............................17 ekim:Saruboceq:
3-)minidugu......................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:

1-)komagene......................................... .............................18 ekim:Saruboceq:

1-)hbyrm............................................ .................................19 ekim:Saruboceq:
2-)kahvekolik....................................... ...............................19 ekim:Saruboceq:

1-)yuba............................................. .......................................24 ekim:Saruboceq:

1-) oglak75........................................... .............................30 ekim:Saruboceq:

58 kisi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teselli:

BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

günaydın kızlar..ben bu ay ateş ölçme yöntemini denemeyi düşünüyorum çünkü bu ay adetim bekledigimden 3 gün erken oldu demekki 3 gün önce yumurtlama oldu bende muhtmelen o günleri kaçırdımçbu ay ateş çlerek yumurtlamayı yakaların inş...o yöntemle hamile kalanlar varmış ...

evt cok varrr atesin yukseldigi zaman yumurtladigin zaman zatennnnn ondan sonra dususe geciyorrr o zaman iliski zamaniiiii canimmm

gurbetcğim teşk ederim canm......

ben kopyala yapıştır yapmıştım ama heralde burda kendimizin yaptığı geçerli olmuyoo biz eylül topiğinde öylee yapıyodukdaa:)))

arkadaşlar üzerine adet görme tam olarak nasıl oluyor hamile kaldığında aynen adet mi oluyoruz yine adetliyken de hamilelik belirtileri oluyormu? adetimin 8. günü sarı bir akıntı geliyor şuan miğde bulantısı bel ve karın ağrısı var acaba hamile olabilir miyim???

8 gün sürdüyse o üstüne görme değildir bence :çok üzgünüm: yani üstüne görmede adetin yoğunluğu az ve kısa olur heraldebilmiyorumkismile ama istersen bir idrar testi yap

Acaßa bnm ki de üstüne görme oLabiLir mi yaa 3gün normaL sonra Lekelenme şekLinde gördüm..Ama bu sefer ki adetim bi farkLıydı gerÇekten başLAngıçta da iLk başta bi iki damLa şekLinde geLdi sonra 2-3gün norMaL sonra ki 3gün LekeLenme şekLinde..
Ama taßi hiç bi beLirti yOk:1no2:

10 gün öncesi filan çok hafif uçuk pembe akıntı oldu neden acaba bunu yaşayan varmı aranızda ------- 10 gün sonrada adet günüm(

CADIARZUne ilginçççç ........kokuttun kız ortalığı:roflol::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…