- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
ayyyy tatli sen ne diyon yaaaaaa en azindan suyla bari islatin o kadarmi zorlaniyon anam sen yaa icki asla kabul edilemezzz ayyy alimler bile 40 gun birlesme yapmazlarmis dogacak cocuga zarari olacak diye yedigin ictigin 40 gunde atiliyormus vucuddan yapma yin gözunuzu seveyim baska yol bulllkıslar bişi sorcam: :kedi: biz kayganlaştırıcı kullanıyorus. bazılarına olumsuz etki etmesede spermleri öldürdüğünü de söylüyorlar. :uhm:
ben içkiye karşı dayanıksızım. naniknanik bi bardak sarap içsem, sonra ilişki yaşasak nolurrr??? içince sapıtıyorum, kayganlaştırıcıya gerek kalmıyordaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
tuh yaa ustune gitme bari böyle edik duduk icik kendini yipratanlara pes diyombisey demiyom biraz acik gonullu ol olsun ne var dzelmiycekmi benim esimde oleeeeee sempatiksalakcinnikizlar moralim bozuk vallahi,bugün 12 gün deneme yapmamiz lazim,ama esimin morali bozuk oldugu icin yapmak istemiyomus,sorunda internet baglantisi karismis onun icin,biraz üsteledim,bu seferde cocuk mocuk istemiyorum diye bagirdimafoldumben.gecen ayda aksilik olmustu yapamamistik o günlerde,bugünde kasiklarimda cok agri vardi tam günüydü,sinir oldum,:çok üzgünüm:
ben bu tip şeylerden korkarım. evin bereketi kaçar yahu. geçen biri konu açmış lahanaya çişini mi karıştırıyomuş neymiş. nimete öyle şey mi yapılır ya korkunç bişey. çarpılıp kalacak o olacak yani. test dediğin nedir 3-5 tl bişey.basolkubra kullanıcısından alıntı
canım bak ben sana söleyim kk'danda kavulma :) benim ilk önce kasıklarım agrımıstı adetime 15gün kala gögüslerim şişmişti vede ben hamile oldugumu kan testi ve idrar testinden ögrenmedim...nasılmı ögrendim merak ettin demi....:) ilk önce bi kap buldum ve ona işedim sonra ocaga koydum kaynattım eger kaynarken köpürüp beyaz beyaz olursa yani beyaz akıntımız oluyoya işte öle olursa evet bebek var demektir ama normal su gibi kaynarsa bebek yok demektir benim tam adet günümdü yaptım vede bebegim varmış birde kötü kötü koktu :) ben yozgatlıyım belki bilirsin bizde çökelek derler sündürdügün zaman kokar yani peynir çeşiti eger biliyosan işte çökelek gibi kokuyo eger bebiş varsa.....umarım vardır inşallah vardır biz 1bucuk sene bekledikde oldu......
kayganlaştırıcı hamileliği engelliyor diye biliyorum ben. içki konusunda da o kadar zararlı bişey ki çalışma yapıyorsanız bıraksan iyi olur bence. kimbilir ne kadar zararı vardır. ilişkiye başlamadan önceki süreyi uzun tutarsan kendiliğinden ıslansan en güzeli.kıslar bişi sorcam: :kedi: biz kayganlaştırıcı kullanıyorus. bazılarına olumsuz etki etmesede spermleri öldürdüğünü de söylüyorlar. :uhm:
ben içkiye karşı dayanıksızım. naniknanik bi bardak sarap içsem, sonra ilişki yaşasak nolurrr??? içince sapıtıyorum, kayganlaştırıcıya gerek kalmıyordaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım ya o takvimi kopyalayabilir misin bi bakayım bende.akintini kontrl et canim bide bana satini ver siklus uzunlugunu ver bakayim eger adetin duzenli ise benim baktigim takvim birebir gösteriyor
canım kayganlastırıcı maalesef spermlerı öldürüyor bunun yerıne sana preesed sperm dostu kremı önerırım opuyorumnanaktankıslar bişi sorcam: :kedi: biz kayganlaştırıcı kullanıyorus. bazılarına olumsuz etki etmesede spermleri öldürdüğünü de söylüyorlar. :uhm:
urbia canim googleye yaz cikarcanım ya o takvimi kopyalayabilir misin bi bakayım bende.
evt cok varrr atesin yukseldigi zaman yumurtladigin zaman zatennnnn ondan sonra dususe geciyorrr o zaman iliski zamaniiiii canimmmgünaydın kızlar..ben bu ay ateş ölçme yöntemini denemeyi düşünüyorum çünkü bu ay adetim bekledigimden 3 gün erken oldu demekki 3 gün önce yumurtlama oldu bende muhtmelen o günleri kaçırdımçbu ay ateş çlerek yumurtlamayı yakaların inş...o yöntemle hamile kalanlar varmış ...
urbia canim googleye yaz cikar
bu urbıa yabancı dil ya translatem calısmıyo hiç bi sonucu varamadım dun ıkı kere test yaptım 10. günüm kacırmayayım dıye negatif çıktı...
benimde almancam yok hiçbişey anlamadım fisfisfisurbia canim googleye yaz cikar
arkadaşlar üzerine adet görme tam olarak nasıl oluyor hamile kaldığında aynen adet mi oluyoruz yine adetliyken de hamilelik belirtileri oluyormu? adetimin 8. günü sarı bir akıntı geliyor şuan miğde bulantısı bel ve karın ağrısı var acaba hamile olabilir miyim???[/Q
kişiden kişiye değişiyor canım tüm bu belirtiler, yumrtlama gunlerı vs.. malesef zamanı gelmeden bişey öğrenemiyoruz hayatta.. içimizdeki heyecan ve istek bizi burda bulusturuyor bız burda bırbırımıze manevı destek verebılıyoruz ancak opuyorumnanaktan
arkadaşlar üzerine adet görme tam olarak nasıl oluyor hamile kaldığında aynen adet mi oluyoruz yine adetliyken de hamilelik belirtileri oluyormu? adetimin 8. günü sarı bir akıntı geliyor şuan miğde bulantısı bel ve karın ağrısı var acaba hamile olabilir miyim???
basolkubra kullanıcısından alıntı
canım bak ben sana söleyim kk'danda kavulma :) benim ilk önce kasıklarım agrımıstı adetime 15gün kala gögüslerim şişmişti vede ben hamile oldugumu kan testi ve idrar testinden ögrenmedim...nasılmı ögrendim merak ettin demi....:) ilk önce bi kap buldum ve ona işedim sonra ocaga koydum kaynattım eger kaynarken köpürüp beyaz beyaz olursa yani beyaz akıntımız oluyoya işte öle olursa evet bebek var demektir ama normal su gibi kaynarsa bebek yok demektir benim tam adet günümdü yaptım vede bebegim varmış birde kötü kötü koktu :) ben yozgatlıyım belki bilirsin bizde çökelek derler sündürdügün zaman kokar yani peynir çeşiti eger biliyosan işte çökelek gibi kokuyo eger bebiş varsa.....umarım vardır inşallah vardır biz 1bucuk sene bekledikde oldu......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?