Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ayy sinir oldum şu göğüslerde hassasiyet bi bende yok galiba ne yapsam üstünden kamyon geçirsem hassaslaşırlarmı acaba Çok üzgünüm çoook :uhm:

sabret birazcık hamile oldugun zaman inş. üzerine bile yatamıcaksın ilk 5.haftada neden agrıyor diye aglıcaksın valla ben çok aglamıştım :)
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

kızlaar beta hcg sonucuma baktım netten 0,27 çıkmış gebelik yok sanırım ama daha dr göstermedim bilen varmı

hamilemiyim diye kendi kendime şüphe duymaya çalışıyorum:) cuma günü belli olacak...

Bende geçen ay rota virüsü olmuştum,sürekli kusuyorum tabi.
Tabi kendi kendime diyorum eh bende 2 kere hamiş kalmış biri olarak kesin hamileyim.Havalara girdim aş erip eşimden armut istemiştim ( hiçte sevmem ) :roflol: :roflol: :roflol:

O zaman sende bizlere güzellik ve cilt bakım yap burada,nasıl olsa hamişlikte hepimizin ruh hali değişecek.Yok kilo aldım fil gibi oldum,çirkinleştim v.b kaydirigubbakcemile5
tmm cnm anlaştık sizin rujunuza eyeliner çekip psikolojinizi boyuyujam:roflol:
evet ben de istiyorum kusmak olur olmaz şeyleri koklamaya başladım sözde kendimi deniyorum midem bulanıcakmı diye:) kafayı yedim galiba....

aaman çok kaptırmayın kızlar:) sıyırıcaksınız yoksam sempatiksalakcinnieyvahedigeldismile

ohh be kızlar güzel haberleri duyduk şenlendi topiğimiz sevindim walla hayırlı olsun sağlıkla bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin allah.darısı beklemedekilerin başına

slm kızlar a.s. güzel haberler gelmiş:dance: tebrik ederim yasersu allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq: darısı hepimizin başına inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar bişey sorucam daha önce hiç olmamıştı.Şimdi bir hapşurdum sağ kasığıma öyle bir ağrı girdiki anlatamam ama geçti.Nedir ki bu??

ayy sinir oldum şu göğüslerde hassasiyet bi bende yok galiba ne yapsam üstünden kamyon geçirsem hassaslaşırlarmı acaba Çok üzgünüm çoook :uhm:

ben de yok göğüslerde hasasiyet canımı acıtacak kadar bastırıyorum hiç öle bişi yok az önce akıntım gelmiş beyaz inşallah diyorum ilkinde çok akıntım olmuştu ama o düşükle sonuçlandı sanırım her gebelik birbirinden farklı ben de çıkıp bi test aldım şimdi siklus 27 günde bir dönüyor bugün olmam lazım aslında ama adet tarihi 7 si beklesem mi yapsam mı acep?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…