- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.241
baş dönmesi haricinde neler var sende?
yarıldım sana gulmekten canım ya.üzülme benımde mamoşlar taş gibi :)
ayy sinir oldum şu göğüslerde hassasiyet bi bende yok galiba ne yapsam üstünden kamyon geçirsem hassaslaşırlarmı acaba Çok üzgünüm çoook :uhm:
sorma ya işyerinde mıncıkla mıncıkla bi hal olda o değil biri görüp yanlış anlayacak :1shok:
hamilemiyim diye kendi kendime şüphe duymaya çalışıyorum:) cuma günü belli olacak...
hamilemiyim diye kendi kendime şüphe duymaya çalışıyorum:) cuma günü belli olacak...
kızlaar beta hcg sonucuma baktım netten 0,27 çıkmış gebelik yok sanırım ama daha dr göstermedim bilen varmı
Bende geçen ay rota virüsü olmuştum,sürekli kusuyorum tabi.
Tabi kendi kendime diyorum eh bende 2 kere hamiş kalmış biri olarak kesin hamileyim.Havalara girdim aş erip eşimden armut istemiştim ( hiçte sevmem ) :roflol: :roflol: :roflol:[/QUO
o günler gelse de sahiden bi havalara girsekkaydirigubbakcemile3
kızlaar beta hcg sonucuma baktım netten 0,27 çıkmış gebelik yok sanırım ama daha dr göstermedim bilen varmı
tmm cnm anlaştık sizin rujunuza eyeliner çekip psikolojinizi boyuyujam:roflol:O zaman sende bizlere güzellik ve cilt bakım yap burada,nasıl olsa hamişlikte hepimizin ruh hali değişecek.Yok kilo aldım fil gibi oldum,çirkinleştim v.b kaydirigubbakcemile5
evet ben de istiyorum kusmak olur olmaz şeyleri koklamaya başladım sözde kendimi deniyorum midem bulanıcakmı diye:) kafayı yedim galiba....
doktora göstermelisin şekerrrr
tmm cnm anlaştık sizin ruhunuzaeyeliner çekip ; -tatlicadiarzu-hihoyyytsengözlerimebaksanabvereliniortak:lepi:mafoldumben psikolojinizi boyuyujam:roflol:
Bende geçen ay rota virüsü olmuştum,sürekli kusuyorum tabi.
Tabi kendi kendime diyorum eh bende 2 kere hamiş kalmış biri olarak kesin hamileyim.Havalara girdim aş erip eşimden armut istemiştim ( hiçte sevmem ) :roflol: :roflol: :roflol:[/QUO
o günler gelse de sahiden bi havalara girsekkaydirigubbakcemile3
İnşallah canım ya,harika bir duygu ilk hamişliğimde eşime çok yük olmamıştım.Ama bu kez kalırsam acısını çıkarıcam :mymeka:
öff eskiden zaman hızlıca geçerdi anlamazdım nasıl gececek 2 hafta :)):teselli:
ayy sinir oldum şu göğüslerde hassasiyet bi bende yok galiba ne yapsam üstünden kamyon geçirsem hassaslaşırlarmı acaba Çok üzgünüm çoook :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?