Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Aynı günü bekliyoruz olumunekankayizsmile:lepi:

Hamile arkadaşlarları tebrik ederim, darısı başımıza opuyorumnanaktan

ınsallah ıkımızde guzel haberler verırız.

Bende tebrık edıyorum hamıle arkadasları.

Darısı dıleyen herkesın basına.

merhabalar bende dayanamayıp aranıza yeni katılanlardanım. beni anlayabilecek birilerinden fikir almak iyi olcak.. 6 aydır bebek istiyoruz..(ikinci bebişi ..) her ay testler hüsranlar.. geçen ay 8 eylül de regl oldum bu ayda öle olsa bnm de 8 i beklenmeyen tarih... ama ben dayanamayıp iyi bi idrar testi aldım yaptım.. çok çok silik bi çizgi daha görüldü sanki... bana öle geliodur dedim eşime gösterdim onada öle geldi.. ama 3-4 gün evelde kan testinde 0.14 çıktı.. bilemedim ben şimdi.. tuhaf bi mide bulantım var midem kaynıyomuş gibi oluyo ve karnımda damar atması gibi bişiler hissediyorum... burayada nasıl yazılıyo nerden nasıl bilemedim tıkladım biyere yazdım işte.. :)

canım bende 24ünü beklıyorum hadı bakem hayırlısı hakkımızdaopuyorumnanaktan

Rabbımız,
Peygamberımız Hz. Muhammed (s.a.v) efendımız hürmetine bızlere hayırlı saglıklı bebişler ver ya rabbımmmmmmm AMİNNN

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben 1 saat önce test yaptım çift çizgi çıktı.ikinci çizgi sonradan belirdi ve önce belirsiz olarak görüncek sandım ama 2-3 dk sonra bariz belli oluyordu.su an çok mutluyum ama genede sevinç için çok erken davranmak istemiyorum 2-3 gun sonra tekrar test yapacam.bir hafta sonra da kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.bu arada su anda midem bulanıyor

gunaydın canım tebrık ederım saglıkla kucagına al ınş. Bıze de dua ettttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…