Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

evet çok var akıntım. kasıklarımda ağrıyor 2 gündür. yumurtlamamı oluyor? dünü değerendirdik. birde c.tesiyi değerlendirdik. birde yarını değerlendirebiliriz :kedi:
yarin aksam dene resimli pozisyondaki gibi ve yat kimildama canim
aaa o ne yaa 18eylülde yaparsa kız 24 eylülde erkek mi?
:1shok:
evet canim tam yumurtanin catladigi gun iliski olursa erkek olma ihtimali yuksek

benim adetim ekim 7 'si.son 3-4 gündür sol kasığımda ağrı var bu yumurtlama olduğunumu gösterir.
canim kac gun suruyor siklus 26-28-30 en son satinida yaz bana bakayim canimmm

aman tutsunda kız erkek farketmez yeterki sağlıklı sıhhatli olsun başka bişey istemiyorm :dance:
kiz spermler erkekten hizli oldugu icin catlamayan yumurtaya o hemn gidiyor ve yumurtaya döllüyor kiz oluyor eger yumurta catladiyasa erkek sperm hazira konup hemencik giriyor yumurtaya ve erkek sperm döllüyor yumurtaya erkek oluyor

çok teşekkür ederim güzel bilgiler için opuyorumnanaktan gerçekten diyorlardıda bilmiyordum o pozisyonu. utandığımdan soramamıştım sayende öğrendim. yarın gece kocişi ikna etmeye çalışcaz bakalım :CüvCüv:

öyle bişey varmış evet kahvekolik ama emin olamıyor kı ınsan kesın tutacagından hangısı tutarsa işte...

ona bende çok şaşırmıştım ohaoldumsmile

evet canim tam yumurtanin catladigi gun iliski olursa erkek olma ihtimali yuksek

canim kac gun suruyor siklus 26-28-30 en son satinida yaz bana bakayim canimmm
Allah'ım ben ne cahilmişim yaa :1shok:
gerçi bunları düşünmemiz lazım ya Allah ne verirse ona razıyız yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun. illaki erkek isteyen varsa geçen gün gurbetgüzelinin yazdığı bişey vardı (2 rekat namaz ve dua) o yapılmalı diye düşünüyorum.

kiz spermler erkekten hizli oldugu icin catlamayan yumurtaya o hemn gidiyor ve yumurtaya döllüyor kiz oluyor eger yumurta catladiyasa erkek sperm hazira konup hemencik giriyor yumurtaya ve erkek sperm döllüyor yumurtaya erkek oluyor

aaaaaaaaaa bir yaşıma daha girdim vayy hazırcı erkekler vayyyyyyy :1shok:

yardimci olabildiysem ne mutlu bide tekrar silebilsek atimayalimda forumdan benim sucum degil yaaa

film anlatır gibi anlattın gurbetgüzeli:sm_cool:hihoyyyt
heeeeee valla aynen öyleeeeeeeee bende ne filmler var dahaaaa

estagfirullahhhhhhhhhh yaaa Allaha dua edin insallahhhhhh

aaaaaaaaaa bir yaşıma daha girdim vayy hazırcı erkekler vayyyyyyy :1shok:
heeeeeee öyle eeeee anam bunlarin sperm erkegi bile hazirci yawwwwwww

benim sol kasığım ağrıyor bunda ters bi durum varmı her iki tarafta ağrıması mı gerek
yumurtan demekki solda canimmmm terlik yokkkkk yumurtan solda oldumu sag orayi taklit edip oda agrirmis sagda oldumu soldaki yumurtalik agrir o taklit edermissss

kizlar özelden bana msj atin siklus ve son satinizi yazin ben size iliski tarihi vericem bide sizin agrilarla ve akintilarla karsilastiririz

kızlar ovulasyon testını kullanan varmı benden baska.. kacıncı gun basladınız denemeye ve sonuc alabıldınızmı?

benim ovulasyon testini kullanmaya başladığım 4. ay bu ay ve 4. denememiz :kedi: adet döngüne göre ovulasyon testinde kaçıncı gün başlayacağın yazıyor ben hep 12. gün başladımbayanssulusmile ikinci çizgileri hep gördüm sadece geçen ay oruçlu olduğum için mi bilmiyorum ikinci çizgiyi 3 gün geç yakaladım yani 3 gün geç yumurtladım boshayallersmile

canim kac gun suruyor siklus 26-28-30 en son satinida yaz bana bakayim canimmm[/QUOTE]

eylül ayı adet başlangıcı : 9 eylül
adet sonu : 15 eylül
25 günde bir adet görüyorum

gurbet güzeli o yumurta resimlerinin üstünde 1x yazıyor o ne anlama geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…