- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
öyle bişey varmış evet kahvekolik ama emin olamıyor kı ınsan kesın tutacagından hangısı tutarsa işte...
aaa o ne yaa 18eylülde yaparsa kız 24 eylülde erkek mi?
:1shok:
aman tutsunda kız erkek farketmez yeterki sağlıklı sıhhatli olsun başka bişey istemiyorm :dance:
yarin aksam dene resimli pozisyondaki gibi ve yat kimildama canimevet çok var akıntım. kasıklarımda ağrıyor 2 gündür. yumurtlamamı oluyor? dünü değerendirdik. birde c.tesiyi değerlendirdik. birde yarını değerlendirebiliriz :kedi:
evet canim tam yumurtanin catladigi gun iliski olursa erkek olma ihtimali yuksekaaa o ne yaa 18eylülde yaparsa kız 24 eylülde erkek mi?
:1shok:
canim kac gun suruyor siklus 26-28-30 en son satinida yaz bana bakayim canimmmbenim adetim ekim 7 'si.son 3-4 gündür sol kasığımda ağrı var bu yumurtlama olduğunumu gösterir.
kiz spermler erkekten hizli oldugu icin catlamayan yumurtaya o hemn gidiyor ve yumurtaya döllüyor kiz oluyor eger yumurta catladiyasa erkek sperm hazira konup hemencik giriyor yumurtaya ve erkek sperm döllüyor yumurtaya erkek oluyoraman tutsunda kız erkek farketmez yeterki sağlıklı sıhhatli olsun başka bişey istemiyorm :dance:
yarin aksam dene resimli pozisyondaki gibi ve yat kimildama canim
kiz spermler erkekten hizli oldugu icin catlamayan yumurtaya o hemn gidiyor ve yumurtaya döllüyor kiz oluyor eger yumurta catladiyasa erkek sperm hazira konup hemencik giriyor yumurtaya ve erkek sperm döllüyor yumurtaya erkek oluyor
öyle bişey varmış evet kahvekolik ama emin olamıyor kı ınsan kesın tutacagından hangısı tutarsa işte...
ona bende çok şaşırmıştım ohaoldumsmile
Allah'ım ben ne cahilmişim yaa :1shok:yarin aksam dene resimli pozisyondaki gibi ve yat kimildama canim
evet canim tam yumurtanin catladigi gun iliski olursa erkek olma ihtimali yuksek
canim kac gun suruyor siklus 26-28-30 en son satinida yaz bana bakayim canimmm
kiz spermler erkekten hizli oldugu icin catlamayan yumurtaya o hemn gidiyor ve yumurtaya döllüyor kiz oluyor eger yumurta catladiyasa erkek sperm hazira konup hemencik giriyor yumurtaya ve erkek sperm döllüyor yumurtaya erkek oluyor
yardimci olabildiysem ne mutlu bide tekrar silebilsek atimayalimda forumdan benim sucum degil yaaaçok teşekkür ederim güzel bilgiler için opuyorumnanaktan gerçekten diyorlardıda bilmiyordum o pozisyonu. utandığımdan soramamıştım sayende öğrendim. yarın gece kocişi ikna etmeye çalışcaz bakalım :CüvCüv:
heeeeee valla aynen öyleeeeeeeee bende ne filmler var dahaaaafilm anlatır gibi anlattın gurbetgüzeli:sm_cool:hihoyyyt
estagfirullahhhhhhhhhh yaaa Allaha dua edin insallahhhhhhAllah'ım ben ne cahilmişim yaa :1shok:
gerçi bunları düşünmemiz lazım ya Allah ne verirse ona razıyız yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun. illaki erkek isteyen varsa geçen gün gurbetgüzelinin yazdığı bişey vardı (2 rekat namaz ve dua) o yapılmalı diye düşünüyorum.
heeeeeee öyle eeeee anam bunlarin sperm erkegi bile hazirci yawwwwwwwaaaaaaaaaa bir yaşıma daha girdim vayy hazırcı erkekler vayyyyyyy :1shok:
yumurtan demekki solda canimmmm terlik yokkkkk yumurtan solda oldumu sag orayi taklit edip oda agrirmis sagda oldumu soldaki yumurtalik agrir o taklit edermissssbenim sol kasığım ağrıyor bunda ters bi durum varmı her iki tarafta ağrıması mı gerek
kızlar ovulasyon testını kullanan varmı benden baska.. kacıncı gun basladınız denemeye ve sonuc alabıldınızmı?
yumurtan demekki solda canimmmm terlik yokkkkk yumurtan solda oldumu sag orayi taklit edip oda agrirmis sagda oldumu soldaki yumurtalik agrir o taklit edermissss
460. cevaba bak canimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?