Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

akintini kontrl et canim bide bana satini ver siklus uzunlugunu ver bakayim eger adetin duzenli ise benim baktigim takvim birebir gösteriyor

son adet tarihim 9 eylül. siklus ne demek onu bilemedim CADIARZU akıntım geliyo bu aralar baya bi. birden kramp giriyor kasıklarıma aniden. bakarsan çok sevinirim opuyorumnanaktan

bu urbıa yabancı dil ya translatem calısmıyo hiç bi sonucu varamadım dun ıkı kere test yaptım 10. günüm kacırmayayım dıye negatif çıktı...
canim yerlesme kanamasi olabuluuuuu pembe olmasi lazimmmmmmm akintininnn
gurbetcğim teşk ederim canm......

ben kopyala yapıştır yapmıştım ama heralde burda kendimizin yaptığı geçerli olmuyoo biz eylül topiğinde öylee yapıyodukdaa:)))
canim ekledim senu siz yorulmayin ben yaparimmmmmmmŞeniz
benimde almancam yok hiçbişey anlamadım fisfisfis
bana satinizi söyleyin ve siklus uzunlugunuzu ben size buraya yazarim canlarimm
normal adetmi gördün canim sen kanaman oldumu yaniiiii önce ona bakalimmm
selamlar bende varım 13 ekimi bekleyeceğim hayırlısıyla
oki ekledum bilemkaydirigubbakcemile5
kan olamasi lazim canimmmmm resmen kan geldiise zor bir ihtimal kanama pembe olmasi lazimmm
10 gün öncesi filan çok hafif uçuk pembe akıntı oldu neden acaba bunu yaşayan varmı aranızda ------- 10 gün sonrada adet günüm(
olabuluuuu kac gun gecti iliskiden sonraaaaaaaa

CADIARZUne ilginçççç ........kokuttun kız ortalığı:roflol::dance:
aanmmm ben hayatta yapammmmammmmmm yaa bu ne boleee hem kaynatacak cöpe atacak tencerem yokkkk hemde hayatta dayanamam kokuyaaaaaa:sinifsinif:

son adet tarihim 9 eylül. siklus ne demek onu bilemedim CADIARZU akıntım geliyo bu aralar baya bi. birden kramp giriyor kasıklarıma aniden. bakarsan çok sevinirim opuyorumnanaktan
26 veya 28 vea 30 gun falan suruyor yaa ona deniyor yani ilk adet gununden diger bir adet baslangicinin gunu sayilacak

canim yumurtlaman yaklasiyor sen yaz bir bakalim o zaman

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIYM

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)melisdeniz....................................... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:

6-) tuma.............................................. ................1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

3-) masal_naz......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

4-)recel............................................ ......................2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)yagmuurr......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

2-)pokahontas........................................ .................6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)poti............................................. ..........................8 ekim:Saruboceq:
3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

1-)....................................... ..................11 ekim:Saruboceq:
2-).......................................... ..................11 ekim :Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)gülsah84......................................... ....................12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)delimavi48...........................................................1 3 ekim:Saruboceq:

3-)ensarnaz......................................... ... ................13 ekim:Saruboceq:
4-)................................................. .... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)eslem............................................ ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

3-) missbon........................................... .......................14 ekim:Saruboceq:
4-)
melegm08.......................................... .......................14 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .............................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ................................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.......................................... ...............................16 ekim:Saruboceq:

1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:

2-)aRSe1905......................................... ............................17 ekim:Saruboceq:
3-)minidugu......................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:

1-)komagene......................................... .............................18 ekim:Saruboceq:

1-)hbyrm............................................ .................................19 ekim:Saruboceq:
2-)kahvekolik....................................... ...............................19 ekim:Saruboceq:

1-)yuba............................................. .......................................24 ekim:Saruboceq:

1-) oglak75........................................... .................................30 ekim:Saruboceq:

59 kisi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teselli:

BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

Selam arkadaşlar, foruma bugün üye oldum. Ama daha önce de okumuştum burada yazılanları. Reglime 1-2 gün kala hamile olduğumu bugün öğrendim. 1 yildir evliyim. Aslinda hissediyordum bu ay bir değişiklik olduğunu, benim için çok sürpriz olmadi. Bendeki belirtileri sizlerle paylaşmak istedim. Sevgiler...
Bacaklarımda, burnumda ve ayağımın altında kaşıntı (ayağımın altinda yanma)
Ayağımda bıçak saplanması gibi batma
Şüpheli ilişkiden 10 gün sonra, Önce sol kasığımda iğne batması gibi batma, ertesi gün sağ kasığımda ağrı.
Özellikle sol göğsümde ağrı, adetime 10 gün filan varken başladı.
Adetime 4-5 gün varken göğüs uçlarımda acı.
Adetime 6-7 gün varken lekelenme, pembe 1-2 damla, 2 gün üst üste.
Mide bulantısı, şüpheli ilişkiden 1 hafta kadar sonra başladı, gün boyu.
Kirpik karışması, alt kirpiklerim çarpraz çarpraz duruyor.
Baş dönmesi, adet günümden 10-11 gün önce.
Adetime 2-3 gün kala adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde ağrı ve dolgunluk hissi, göğüs uçlarimda acima.
En başından beri uyuma isteği, adetime 1 hafta kadar varken yorgunluk, halsizlik.
Çok fazla gaz.
Mide yanması.
Stres.
Sol elimde çekilme, ağrı.
Ayaklarımda üşüme.
Çok rüya gördüm.
Akıntım çok arttı, hatta jinekolog bile muayene sırasında söyledi, adetime 6 gün vardı.
Ağzımda kuruluk. Hatta ağız kokusu.
Burnumun üstünde kaşıntı.

evet anladım. benim 27 günde bir oluyor. baktınmı?
1
EYLUL
2

3

4

5

6

7

8

9

ADET BASLANGICI10

11

12

13

14

15

16

17

18EYLÜL

YUMURTANIN CATLADIGI GUN KIZ ICIN19

Fruchtbar
20

Fruchtbar
21

Sehr fruchtbar
22

Eisprung
23

YUMURTLAMANIN BITTIGI GÜN24

25

26

27

28

29

30

kızlar ovulasyon testını kullanan varmı benden baska.. Kacıncı gun basladınız denemeye ve sonuc alabıldınızmı?
canım ben kullandım bıldıgım ıcın yumurtlama gununü o yuzden benım 26 gun suruyor sıklus ve 13. Gun akıntım yogunlasınca ve sancım olunca kasıklarda bırseferde test yaptım yumurtladıgımı ve bır sonrakı gun 24 ve 48 saat ıcerısınde ılıskı önerdı

yumurtanın çatladığı gün kız için yazıyorya o zaman ilişki olursa kızmı oluyor? benim kasıklarımın ağrıması yumurtladığımamı işaret?

benim bildiğim adetten kısa sürüyormuş, 8 gün sürdüyse ihtimali yok gibi. ama her kadına göre değişen bişey olabilir eğer şüphen devam ediyosa 1 hafta sonra hemen testte çıkıyormuş çift çizgi.

10 gün öncesi filan çok hafif uçuk pembe akıntı oldu neden acaba bunu yaşayan varmı aranızda ------- 10 gün sonrada adet günüm(
acaba yerleşme kanaması mı?

kasıklarında agrı varmı canım yarın senın sarı bır akıntın olması lazım yapıskan yumurta sarısı gıbııııı

evet çok var akıntım. kasıklarımda ağrıyor 2 gündür. yumurtlamamı oluyor? dünü değerendirdik. birde c.tesiyi değerlendirdik. birde yarını değerlendirebiliriz :kedi:

yumurtanın çatladığı gün kız için yazıyorya o zaman ilişki olursa kızmı oluyor? benim kasıklarımın ağrıması yumurtladığımamı işaret?
CANIM EVET KASIK AGRISI YUMURTLADIGINA ISARET 18-19-20-21 KIZ GUNU TAM YUMURTANIN CATLADIGI GUN 22-23 ERKEK GUNU SANA BEN TAM HAMILELIK ICIN AYIN 22 SINDE AKSAM ILISKI TAVSIYE EDERIM DIZ DIRSEK POZISYONUNDA CANIM SENIN O POZISYONDA OLMAN LAZIM KIMSE ANLAMADIGI ICIN KOYDUM BU POZISYON HAMILE KALMAYI KOLAYLASTIRIYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…