- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
akintini kontrl et canim bide bana satini ver siklus uzunlugunu ver bakayim eger adetin duzenli ise benim baktigim takvim birebir gösteriyor
canim yerlesme kanamasi olabuluuuuu pembe olmasi lazimmmmmmm akintininnnbu urbıa yabancı dil ya translatem calısmıyo hiç bi sonucu varamadım dun ıkı kere test yaptım 10. günüm kacırmayayım dıye negatif çıktı...
canim ekledim senu siz yorulmayin ben yaparimmmmmmmŞenizgurbetcğim teşk ederim canm......
ben kopyala yapıştır yapmıştım ama heralde burda kendimizin yaptığı geçerli olmuyoo biz eylül topiğinde öylee yapıyodukdaa:)))
bana satinizi söyleyin ve siklus uzunlugunuzu ben size buraya yazarim canlarimmbenimde almancam yok hiçbişey anlamadım fisfisfis
normal adetmi gördün canim sen kanaman oldumu yaniiiii önce ona bakalimmmarkadaşlar üzerine adet görme tam olarak nasıl oluyor hamile kaldığında aynen adet mi oluyoruz yine adetliyken de hamilelik belirtileri oluyormu? adetimin 8. günü sarı bir akıntı geliyor şuan miğde bulantısı bel ve karın ağrısı var acaba hamile olabilir miyim???
oki ekledum bilemkaydirigubbakcemile5selamlar bende varım 13 ekimi bekleyeceğim hayırlısıyla
kan olamasi lazim canimmmmm resmen kan geldiise zor bir ihtimal kanama pembe olmasi lazimmmAcaßa bnm ki de üstüne görme oLabiLir mi yaa 3gün normaL sonra Lekelenme şekLinde gördüm..Ama bu sefer ki adetim bi farkLıydı gerÇekten başLAngıçta da iLk başta bi iki damLa şekLinde geLdi sonra 2-3gün norMaL sonra ki 3gün LekeLenme şekLinde..
Ama taßi hiç bi beLirti yOk:1no2:
olabuluuuu kac gun gecti iliskiden sonraaaaaaaa10 gün öncesi filan çok hafif uçuk pembe akıntı oldu neden acababunu yaşayan varmı aranızda ------- 10 gün sonrada adet günüm (
aanmmm ben hayatta yapammmmammmmmm yaa bu ne boleee hem kaynatacak cöpe atacak tencerem yokkkk hemde hayatta dayanamam kokuyaaaaaa:sinifsinif:CADIARZUne ilginçççç ........kokuttun kız ortalığı:roflol::dance:
26 veya 28 vea 30 gun falan suruyor yaa ona deniyor yani ilk adet gununden diger bir adet baslangicinin gunu sayilacakson adet tarihim 9 eylül. siklus ne demek onu bilemedim CADIARZU akıntım geliyo bu aralar baya bi. birden kramp giriyor kasıklarıma aniden. bakarsan çok sevinirim opuyorumnanaktan
canim yumurtlaman yaklasiyor sen yaz bir bakalim o zamanson adet tarihim 9 eylül. siklus ne demek onu bilemedim CADIARZU akıntım geliyo bu aralar baya bi. birden kramp giriyor kasıklarıma aniden. bakarsan çok sevinirim opuyorumnanaktan
26 veya 28 vea 30 gun falan suruyor yaa ona deniyor yani ilk adet gununden diger bir adet baslangicinin gunu sayilacak
arkadaşlar üzerine adet görme tam olarak nasıl oluyor hamile kaldığında aynen adet mi oluyoruz yine adetliyken de hamilelik belirtileri oluyormu? adetimin 8. günü sarı bir akıntı geliyor şuan miğde bulantısı bel ve karın ağrısı var acaba hamile olabilir miyim???[/Q
kişiden kişiye değişiyor canım tüm bu belirtiler, yumrtlama gunlerı vs.. malesef zamanı gelmeden bişey öğrenemiyoruz hayatta.. içimizdeki heyecan ve istek bizi burda bulusturuyor bız burda bırbırımıze manevı destek verebılıyoruz ancak opuyorumnanaktan
belki de psikolojik bi durum oldu benimki ya da üşütmüş de olabilirim . hepimiz için hayırlısı olsun ne diyelim inş ekim ayı hayırlı gelir bize
1evet anladım. benim 27 günde bir oluyor. baktınmı?
canım ben kullandım bıldıgım ıcın yumurtlama gununü o yuzden benım 26 gun suruyor sıklus ve 13. Gun akıntım yogunlasınca ve sancım olunca kasıklarda bırseferde test yaptım yumurtladıgımı ve bır sonrakı gun 24 ve 48 saat ıcerısınde ılıskı önerdıkızlar ovulasyon testını kullanan varmı benden baska.. Kacıncı gun basladınız denemeye ve sonuc alabıldınızmı?
1
EYLUL
2
3
4
5
6
7
8
9
ADET BASLANGICI10
11
12
13
14
15
16
17
18EYLÜL
YUMURTANIN CATLADIGI GUN KIZ ICIN19
Fruchtbar
20
Fruchtbar
21
Sehr fruchtbar
22
Eisprung
23
YUMURTLAMANIN BITTIGI GÜN24
25
26
27
28
29
30
kasıklarında agrı varmı canım yarın senın sarı bır akıntın olması lazım yapıskan yumurta sarısı gıbıııııevet anladım. Benim 27 günde bir oluyor. Baktınmı?
benim bildiğim adetten kısa sürüyormuş, 8 gün sürdüyse ihtimali yok gibi. ama her kadına göre değişen bişey olabilir eğer şüphen devam ediyosa 1 hafta sonra hemen testte çıkıyormuş çift çizgi.arkadaşlar üzerine adet görme tam olarak nasıl oluyor hamile kaldığında aynen adet mi oluyoruz yine adetliyken de hamilelik belirtileri oluyormu? adetimin 8. günü sarı bir akıntı geliyor şuan miğde bulantısı bel ve karın ağrısı var acaba hamile olabilir miyim???
acaba yerleşme kanaması mı?10 gün öncesi filan çok hafif uçuk pembe akıntı oldu neden acababunu yaşayan varmı aranızda ------- 10 gün sonrada adet günüm (
kasıklarında agrı varmı canım yarın senın sarı bır akıntın olması lazım yapıskan yumurta sarısı gıbııııı
aaa o ne yaa 18eylülde yaparsa kız 24 eylülde erkek mi?
:1shok:
CANIM EVET KASIK AGRISI YUMURTLADIGINA ISARET 18-19-20-21 KIZ GUNU TAM YUMURTANIN CATLADIGI GUN 22-23 ERKEK GUNU SANA BEN TAM HAMILELIK ICIN AYIN 22 SINDE AKSAM ILISKI TAVSIYE EDERIM DIZ DIRSEK POZISYONUNDA CANIM SENIN O POZISYONDA OLMAN LAZIMyumurtanın çatladığı gün kız için yazıyorya o zaman ilişki olursa kızmı oluyor? benim kasıklarımın ağrıması yumurtladığımamı işaret?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?