Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

eylül ayı adet başlangıcı : 9 eylül
adet sonu : 15 eylül
25 günde bir adet görüyorum
9eylul

adet baslangici
10

11

12

13

14

15

16

kiz gunu17

Fruchtbar
18

Fruchtbar
19

Sehr fruchtbar
20

Erkek gunu
21

Noch ein Versuch
22

23

24

1ekim

2

3

4 ekim

adet baslangici5

6

Test yapilablir

ca

eylül ayı adet başlangıcı : 9 eylül
adet sonu : 15 eylül
25 günde bir adet görüyorum
canim 16.inda akinti baslamis olmasi lazim ayin 21.i bugun son gun iliski icin esini bugun ne zaman buldun hemen yakala ve ilsikide calismalarda bulunun canimmmmmm

ONLAR KIYMATLU MALZEME DİMİ YA BAK MİLLET NASIL BESLIYO KOCASINIkaydirigubbakcemile5

öyleymiş valla :))
bende öğrendim burda ilişkiden 1 saat önce(yoksa yarım mıydı? )sert bi kahve, ceviz, fındık, fıstık bide keçiboynuzu pekmezi. bu pekmez markette varmıdır ki? aktardan mı alacağız? bide kendisi mi iyi acaba pekmezi mi?

kızlar çok hoşsunuz ya bu neşe böyle ALLAH muhabbetınızı artırsın bu arada benım sayfamda beyaz kahvekolık merak etme

kızlar çok hoşsunuz ya bu neşe böyle ALLAH muhabbetınızı artırsın bu arada benım sayfamda beyaz kahvekolık merak etme
aminn. hah iyi buna sevindim işte tek lanetli ben değilmişim. mozilladan giriyorum diye mi dedim explorerı da denedim aynı.

bin defa bastım aynı yaw birazdan site bakımdadır yazısını görürsem hiç şaşırmayacağım.

relax beyazda güzeldir.enazından yazıları okuya biliyorsun.sende yazabiliyorsun.sorun etmezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…