- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
kihhiiiiiiiiiiii hihihi kaydirigubbakcemile3
9eyluleylül ayı adet başlangıcı : 9 eylül
adet sonu : 15 eylül
25 günde bir adet görüyorum
1 sefer iliski öneriliyorrr canimmmmmmgurbet güzeli o yumurta resimlerinin üstünde 1x yazıyor o ne anlama geliyor?
canim 16.inda akinti baslamis olmasi lazim ayin 21.i bugun son gun iliski icin esini bugun ne zaman buldun hemen yakala ve ilsikide calismalarda bulunun canimmmmmmca
eylül ayı adet başlangıcı : 9 eylül
adet sonu : 15 eylül
25 günde bir adet görüyorum
gülme kız öğreniyoz işte. asla zevk almadığım durum ama bebek için katlanılıyo :CüvCüv:
malzemelereee:roflol: :roflol:eğer rahat olamıyosan unut gitsin o pozisyonu ister istemez kasılırsın yazık olur malzemelere canımmmvereliniortak
ONLAR KIYMATLU MALZEME DİMİ YA BAK MİLLET NASIL BESLIYO KOCASINIkaydirigubbakcemile5
ONLAR KIYMATLU MALZEME DİMİ YA BAK MİLLET NASIL BESLIYO KOCASINIkaydirigubbakcemile5
kızlar sayfanız beyaz mı,benim pc yemi bişeyler oluyor
bendede azönce oldu sonradan düzeldi
kiraz83 benim hala beyaz, sanırım lanetlendim -tatlicadiarzu-
[/Q
kahvekolik hemen kutsal damacana yolluyorum sana :):1hug:
aminn. hah iyi buna sevindim işte tek lanetli ben değilmişim. mozilladan giriyorum diye mi dedim explorerı da denedim aynı.kızlar çok hoşsunuz ya bu neşe böyle ALLAH muhabbetınızı artırsın bu arada benım sayfamda beyaz kahvekolık merak etme
olurrr:) normal damacana da bitti evde kapıcıyı çağırmayada nası üşeniyorum sempatiksalakcinnikiraz83 benim hala beyaz, sanırım lanetlendim -tatlicadiarzu-
[/Q
kahvekolik hemen kutsal damacana yolluyorum sana :):1hug:
bin defa bastım aynı yaw birazdan site bakımdadır yazısını görürsem hiç şaşırmayacağım.düzelir düzelir.merak etme sayfanı sürekli yenile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?