Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

devlet hastanesinde olması lazım benım dr.
Mehmet İbrahim HARMA mükemmel bir doktor çikolata kıstı amelıyatımı o yapmıstı. 10 cmlik kisti iki yumurtamı da kaybetmeden çıkardı .

Tamam canım ben arastırırım onu giderim tskler yardımın için...bende tereddüteydim dr kounusunda ..ne zaman geldi zonguldaga dr bey

bende mide bulantıları var sabah kalktığımda mide bulantısı ile uyandım ya bıde garip bir koku var idrarım koyu ayyyyy

Günaydın kızlar;
Sizleri çok özlemişim,birde merak var tabi.
Kızlar liste güncellemesi açısından herkez son durum bildirimini özele atabilirse çok iyi olur.
Heyecanla bekliyoruz

günaydın kızlar hayırlı günler hayırlı ve güzel haberlerle geçmesi dileğimle nasılsınız bakalım.
kızlar gunaydın
bu sabah acayip midem bulandı
istifra ettim..
şimdi iyiyim sankı organlarım dısarı fırlayacak sandım agzımdan..
geçmiş olsun canım inş. gebelik kusmasıdır.test yapsana canım ya miden bulandığına göre varsa çıkar herhalde
günaydın medicalcimm hadi hayra alamet inşallah. testi ne zaman yapacaksın?
benim kaynanatör akrabasına gitti bugün rahatım kaydirigubbakcemile3
kaynanatör :roflol::roflol::roflol:süpersin yaaa sabah sabah nerden buluyon bu espri enerjisini,biz daha ayılıp yazıları toparlayamazken sen döktürüyon maşallah.alemsin rabbimde seni güldürsün gülerken de ağlatsın inş.
canım bende senin gibi sabırsızlardanım.5 ay oldu deniyoruz olmadı.özel doktora gittim ayın 14ünde yumurtalarıma da bakıcak eğer bi problem yoksa testleri yapmıcak.ama varsa o dediğin testleri yapıcak.özel doktora gidince ilgilenip yapıyolar canım 1sene fln demiyolar.zaten gebelik testlerine dökeceğiniz parayı ilk özele verin derim bence.

bende mide bulantıları var sabah kalktığımda mide bulantısı ile uyandım ya bıde garip bir koku var idrarım koyu ayyyyy
haydi hayırlısı bakalım inşallah bebişinin habercisidir bunlar inşallaaaahhhhhh:Saruboceq:genellikle sabah olurmuş gebelikte bulantı kaç gün var adetine canım.
bende hiç bir belirti yok.Daha erken mi acaba?Sadace iştahım açıldı ama stresli olduğumda kendimi yemeğe veririm sanırım ondan

aynen canım bende yok belirti falan aman hamiş olalımda belirti falan olmasın zaten bu belirtiler değilmi bizim başımızı yakan ben genellikle her ay bir sürü belirti yaşarım ama kırmızı kartı görürüm sonunda

slm kızlar a.s. be kırmızıları gördüm bu sabah kasıma kaldım benneyaptımki çok umutluydum bu ay çünkü hiç regli ağrılarım olmadı.tam tersi yaşamadığım şeyler oldu.göğsümün ağırması şişmesi gibi.hayırlısı buymuş.artık bi dahaki aya nasip çalışmalara devam...

ay bende karmakarışığım birlikte kaısma devam ederiz olmazsa ama ben senin adını listede göremedim

Rabbim umudumuzu kesmesin kasım ayında yılmadan sil baştan umutla yola devamkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…