- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.221
üffff şu 2 hafta geçse bende kızışsam sırnaşık şey
devlet hastanesinde olması lazım benım dr.
Mehmet İbrahim HARMA mükemmel bir doktor çikolata kıstı amelıyatımı o yapmıstı. 10 cmlik kisti iki yumurtamı da kaybetmeden çıkardı .
hiiç bişeyim yok tabiri caizse camış gibiyim -tatlicadiarzu-benimde 2 haftam var hiçbir belirtide yok şu an sende varmı bişey gögüs ağrısıda yok.
hiiç bişeyim yok tabiri caizse camış gibiyim -tatlicadiarzu-
ayın kaçını bekliyosun?
Tamam canım ben arastırırım onu giderim tskler yardımın için...bende tereddüteydim dr kounusunda ..ne zaman geldi zonguldaga dr bey
geçmiş olsun canım inş. gebelik kusmasıdır.test yapsana canım ya miden bulandığına göre varsa çıkar herhaldekızlar gunaydın
bu sabah acayip midem bulandı
istifra ettim..
şimdi iyiyim sankı organlarım dısarı fırlayacak sandım agzımdan..
kaynanatör :roflol::roflol::roflol:süpersin yaaa sabah sabah nerden buluyon bu espri enerjisini,biz daha ayılıp yazıları toparlayamazken sen döktürüyon maşallah.alemsin rabbimde seni güldürsün gülerken de ağlatsın inş.günaydın medicalcimm hadi hayra alamet inşallah. testi ne zaman yapacaksın?
benim kaynanatör akrabasına gitti bugün rahatım kaydirigubbakcemile3
canım bende senin gibi sabırsızlardanım.5 ay oldu deniyoruz olmadı.özel doktora gittim ayın 14ünde yumurtalarıma da bakıcak eğer bi problem yoksa testleri yapmıcak.ama varsa o dediğin testleri yapıcak.özel doktora gidince ilgilenip yapıyolar canım 1sene fln demiyolar.zaten gebelik testlerine dökeceğiniz parayı ilk özele verin derim bence.medical bişey sorcam. şimdi ben bu ay adet olursam gidip tekrar muayene olayım rahim filmi, hormon testi, sperm testi falan yaptırayım diyorum. sorun varsa bilmemiz için. ama 1 seneden önce tedavi için gelmeyin diyorlar ya, doktor bizi tersler mi?
Günaydın kızlar;
Sizleri çok özlemişim,birde merak var tabi.
Kızlar liste güncellemesi açısından herkez son durum bildirimini özele atabilirse çok iyi olur.
Heyecanla bekliyoruz
haydi hayırlısı bakalım inşallah bebişinin habercisidir bunlar inşallaaaahhhhhh:Saruboceq:genellikle sabah olurmuş gebelikte bulantı kaç gün var adetine canım.bende mide bulantıları var sabah kalktığımda mide bulantısı ile uyandım ya bıde garip bir koku var idrarım koyu ayyyyy
bende hiç bir belirti yok.Daha erken mi acaba?Sadace iştahım açıldı ama stresli olduğumda kendimi yemeğe veririm sanırım ondan
Günaydın kızlar;
Sizleri çok özlemişim,birde merak var tabi.
Kızlar liste güncellemesi açısından herkez son durum bildirimini özele atabilirse çok iyi olur.
Heyecanla bekliyoruz
slm kızlar a.s. be kırmızıları gördüm bu sabah kasıma kaldım benneyaptımki çok umutluydum bu ay çünkü hiç regli ağrılarım olmadı.tam tersi yaşamadığım şeyler oldu.göğsümün ağırması şişmesi gibi.hayırlısı buymuş.artık bi dahaki aya nasip çalışmalara devam...
slm kızlar a.s. be kırmızıları gördüm bu sabah kasıma kaldım benneyaptımki çok umutluydum bu ay çünkü hiç regli ağrılarım olmadı.tam tersi yaşamadığım şeyler oldu.göğsümün ağırması şişmesi gibi.hayırlısı buymuş.artık bi dahaki aya nasip çalışmalara devam...
iki yıl oluyor gideli
bisde seni özledik kuzzuuopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?