- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.261
tamam öyle yapayım canım. en doğrusu, dr beni stres yapma diye yollamasaydı başlamadan yaptırcaktım aslında.kahvekolik evet canım inşallahh gelmez kırmızılar ama gelirse 3.gün sen git hemen hormonlarına baksınlar ogün zaten yumurta tkibinede başlarlar ikisini bir arada çıkarmış olursun eşinde 3 gün perhiz yapsın 4.gün teste gitsin oda cnm,,biz boşuna zaman kaybettiğimiz için şimdi herkese hemen gidin die ısrar ediyorum yanlış anlamayın kıslarrr
şaka yapmıştım kız :)aşk olsun canım nie kötü bişe diyim.gülmekten ağla yani onu demek istedim.adet başladığı günden itibaren 12.ci gün oluyo canım.ben 2si regl oldum 14ü gel dedi.ama benim reglim 26 günde bi oluyo.bende adetin 3.cü günü gittim ilk muayeneye normal ultrasonla baktı herşey normal dedi,bide 14ü gel alttan bakim dedi.(ne varsa sanki kendininkiyle aynı işte):roflol::roflol:
ben özel hastaneye bir ay önce gittim smear testi ve diğer kan testlerini yaptırmıstım.sigortam vardı karsılar dıye dusunuyordum keyfiyet diye karşılamadı bır daha da zaten sigorta yaptırmayı duşünmüyorum.bende sigorta karşılamayınca sskya döndürdüm ama parası acayip girdi bana diyebilirim.:1shok:
şaka yapmıştım kız :)
inş herşey normaldir haber verirsin bize.
hangi sigorta bu yaa smear nasıl keyif olurmuş hayret bişi bende sigorta yaptırmayı düşünüyorumda ona bulaşmıyım
yok ya şimdi isim vermeyim ama sigortamın dogru duzgun faydasını gormedım bır sene boyunca bıde her ay 200 yatırdım.bır cok seyi özel istek diye karşılamıyor.
tatlım bende burada özel hastaneye gidiyorum, çok ünlü bi hocaya, oda beni tam kontrol etmedi. 4 ay daha çok erken dedi. smear aldı bide yumurtalıklarıma ve rahmime baktı. bizde eşimle 8 ay bekledik kafanıza takmayın dedi.
bence bu haber vermeyenler geboş oldu ama forumu bıraktılarCADIARZU
yok ya şimdi isim vermeyim ama sigortamın dogru duzgun faydasını gormedım bır sene boyunca bıde her ay 200 yatırdım.bır cok seyi özel istek diye karşılamıyor.
ben özel hastaneye bir ay önce gittim smear testi ve diğer kan testlerini yaptırmıstım.sigortam vardı karsılar dıye dusunuyordum keyfiyet diye karşılamadı bır daha da zaten sigorta yaptırmayı duşünmüyorum.bende sigorta karşılamayınca sskya döndürdüm ama parası acayip girdi bana diyebilirim.:1shok:
bence bu haber vermeyenler geboş oldu ama forumu bıraktılarCADIARZU
özel sigortamıydı canım?
kızlar ankarada olan varsa ben özel hastanede kontrol, smear ve ultrasonu 35 liraya yaptırdım
evet canım özel sigortam vardı ama hayrını göremedim.gittiğim özel hastane ssklılara ındırım yapıyordu artık ondan faydalanmak zorunda kaldım.ama yine 300 cıvarında bır para ödedim.ondan da faydalanmasaydım 400 e yakın odeyecektım bu arada
canım sanırım sende ankaradasın..hangi doktora ve hastaneye gidiyosun..benim doktorumda daha erken dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?