- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 653
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.281
ne varsa sskda var canım biçok özel hastane ssklılara ücretin %30 %40 civarını ödetiyo ama özel hastaneden yararlanmış oluyosun.özel sigorta benim babamda yaptırdı çok komik bi muayneyi bile karşılamadı.bide babam en yüksek değerden yatırmıştı herşeyi karşılıcak dedikleri için.sora iptal etti çevremizdekilere de söyledi onlarda iptal etti.özel sigortaya aylık o kadar para yatırana kadar 1-2 sefer hastanede yaptıracağın şeye ver parayı daha iyi.üçkağıtçılar yaptırana kadar yalan dolan kullanmaya başlayınca dökülüyo hepsi bir bir.
çok çok iyi. burda sadece muayeneyi en az 20 liraya yapıyorlar ssk lıya.kızlar ankarada olan varsa ben özel hastanede kontrol, smear ve ultrasonu 35 liraya yaptırdım
ama ya bende ona denk gelirsem niye söylemiyonki madem böyle saçmalık yapıyorlar herkes bilsinde uzak dursun onlardan yinede sen bilirsin tabi cnm ama şimdi onları araçtırdığım için tırstım hangisi diye
ayıp bence yaptıkları.belkide bazılar adet olup sinirden gelmiyorlardır, ben kesin öyle yaparım çünkü kaydirigubbakcemile3
ayıp bence yaptıkları.
hepimizin her ay %25 şansı var bunu biliyoruz ve buraya ismimizi yazdırıyoruz.
böyle düşünen hiç yazdırmasın adını kaaaaaardeşimmmmm kötükedihüso
ayıp bence yaptıkları.
hepimizin her ay %25 şansı var bunu biliyoruz ve buraya ismimizi yazdırıyoruz.
böyle düşünen hiç yazdırmasın adını kaaaaaardeşimmmmm kötükedihüso
neden bozuk, hayırdır?ayy benim çok moralim bozulduğu için hiç bişey gözüm görmüyo :çok üzgünüm:
arkadaşımın anadoluydu galiba bütün testlerini hamileliğini ve doğumu memorialda yaptı beş kuruşta para vermedi hiçbirşeyine bende ondan etkilenmiştim
kızlar gunaydın
bu sabah acayip midem bulandı
istifra ettim..
şimdi iyiyim sankı organlarım dısarı fırlayacak sandım agzımdan..
günaydın ca--nnıımmmm
hayyyıırrrdııırrr???
tık tık içerde birimi varrr???
bi sene oldu dersin sende:jeyyar: cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?