Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

günaydınnn kızlarrrr
biraz okuyam dedim önceki sayfaları akşam 11 de bıraktım yine baya gitmiş atlaya atlaya geldim :)))
dr a gitmeyi düşünenler var aramızda benim fikrim hamileliğe karar verildiği anda bazı kontrollerin yapılması bunların ilki kadından önce erkeğin spermiyogram yaptırması çünkü malesef artık sorunun çoğu erkeklerde çıkıyor ki bizdede öle oldu (( aynı zamandada kadında yumurta takibi ve hormon testi
üçüde son derece basit işlemler boşa vakit kaybetmemek lazım bence

canım üzülme ya kasımda yola devam allah sana ve esine sağlık versin yeterki...benimde ağustos ayında hiç ağrımayan göğüslerim öyle bi agrıdı gece uyku bie uyuyamamıştım bende senin gibi bu ay galiba oldu deyip kan testi yaptırdım tabiki negatif....artık hamilelik belirtilerinin hiç birine inanmıyorum o olaydan sonra..sadece adetin gecmesini beklemek lazım...benim oğluma ilk hamileliğimde adet 4-5 gün gecince anlamıştım...

Hayırlısı buymuş su_su canım benım uzulme sakın tamammı bis seni bırakmıcas sen de bisi bırakma olurmu cnm:1hug:a.s.

ayhh çok güldüm kız Allah iyiliğini versin aynen bende camış gibiyimsempatiksalakcinniayın 18 ni bekliyorum
benim de 19u. hadi bakalım hayırlısı.

sabah kahvaltıda çok güldüm bugün de hala etkisinde olabilirim ondandır sempatiksalakcinni
gülerken ağlatsın ne demek kız? kötü bişey demedin inşallah bana sempatiksalakcinni
zaten özele gidiyorum artık devlet hastanesinde ilgilenmiyorlar. sanki onları rahatsız etmişiz bi surat bi surat.
peki yumurtalarına siklusun kaçıncı günü bakacak? ben adetin 3.günü gideyim de hormon testi de yapılsın diye düşündüm kendimce ama..

KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Kasım ayında yeşertmeye devam edenler
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler
MAVİ : Ekim ayının hamiş ANNE leri
1 Ekim bh 8076 melisdeniz sumak:hulya: butka bayanseyma tuma bebiskom 88 cevizlikek
2 Ekim taf:hulya: a_emet26 masal_naz recel esedas he Pollyanna 3 Ekim elf_86 poti ss_ssxxxx zeycemgk
4 Ekim nurumm yagmuurr:hulya: masal_41 gözde_thai yaseminaltun
5 Ekim havalikiz yasersu irm83 mistrall pearlheart beklemede babisim YENİ HAYAT
6 Ekim mysweetbaby pokahontas eylül.yn mihracee
7 Ekim mannak ESMA_22 yaseminaltun su_41 delimavi48 melisdeniz
8 Ekim seda7332 SeLİNa23:hulya: medicalsecreter nazlisah elmakurdumusun su_su pamuksel
9 Ekim pinks nurun gulsah84 jellymelly sevilaycan lusi54
10 Ekim pelin67
11 Ekim 12 Ekim eslem sinemeeren miray_80 aytasi84 GülşahS çileklisakız ssbulutum
13 Ekim ensarnaz exporter
14 Ekim keramos zeynep missbon melegm08 funda89 feslegen tohumu
15 Ekim tontonruz gida_pinar
16 Ekim yasamak fasta siyasiya er_ca mutlu80
17 Ekim özlemk aRSe1905 minidugu gurbetguzeli bunalımdayım
18 Ekim komagene canom emineu
19 Ekim hbyrm kahvekolik dosthane optimist_balim
20 Ekim smirna35
21 Ekim miniciik gunslinger puR
22 Ekim şeker-leblebi
23 Ekim bonbonsekerim ateskum
24 Ekim yuba sinembrs
25 Ekim oglak75 pptya87
26 Ekim atlanta
27 Ekim sblkmbsr
28 Ekim tuanaker muhasebe_2910 sumak yagmurr
29 Ekim 30 Ekim 31 Ekim

Son düzenleme:

evet cnm kesinlikle öyle.hiç olmayan şeyler bile olabiliyo.gebelik belirtileriyle regli belirtileri aynı.bende öyle yapıcam artık kafayada takmıcam çalışırım olursa olur olmazsa olmaz.allah hayırlısı nasip etsin.

özeller bir yıl beklemıyor neden?
Çünkü özel hastane para demek canlarım ..
e devlettekıler de özelin 3 katı hasta bakıyolar.. her ısteyene 1 sene gecmeden arastırma yapabılecek zamanı yok
Türkiyemiz bu halde malesef..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar;
Sizleri çok özlemişim,birde merak var tabi.
Kızlar liste güncellemesi açısından herkez son durum bildirimini özele atabilirse çok iyi olur.
Heyecanla bekliyoruz
hoşgeldin, günaydınnnn Şeniz

canım kısmet değilmiş demek ki inşaallah bu ay olur.

günaydın canım
zaten hamileliğe karar vermeden başlamıştım gitmeye.
kist çıkmıştı,onu eritene kadar her ay gittim.
en son gittiğimde yumurtalıklar temiz dedi, başka testler de istiyorum dedim gebelik için, stres yapma olur dedi yolladı adam.
dediğin gibi adet olursa eşimle gitmeye karar verdik.

Hayırlısı buymuş su_su canım benım uzulme sakın tamammı bis seni bırakmıcas sen de bisi bırakma olurmu cnm:1hug:a.s.

Katılıyorum sen bizim canımız kader arkadaşımızsın.Tarihlerimiz aynıydı bizimde bugün,yarın belli olur.Fakat sen bizim can yoldaşımızsın Seni seviyoruz:1hug:

tatlış gözde de hamile gözde thai

yani orası öyle ama herkesin özele gitmeye durumu var mı bakalım?
döner sermayeyi götürmeyi bilirler ama.
neyse......

yok üzüldüm biraz çok umutluydum bu ay ama geçti.bırakırmıyım ben sizi hiç a.s. daha yolumuz uzun bunun gebeliği var doğumu var dimi ama olumunekankayizsmile

günaydın kızlar..
su cum sıkma canını..önümüzdeki ayda bizler mutlu haberlerimizi paylaşıcaz inşallah..
bak bende kasıma kaldım hala burdayım

kahvekolik evet canım inşallahh gelmez kırmızılar ama gelirse 3.gün sen git hemen hormonlarına baksınlar ogün zaten yumurta tkibinede başlarlar ikisini bir arada çıkarmış olursun eşinde 3 gün perhiz yapsın 4.gün teste gitsin oda cnm,,biz boşuna zaman kaybettiğimiz için şimdi herkese hemen gidin die ısrar ediyorum yanlış anlamayın kıslarrr

aşk olsun canım nie kötü bişe diyim.gülmekten ağla yani onu demek istedim.adet başladığı günden itibaren 12.ci gün oluyo canım.ben 2si regl oldum 14ü gel dedi.ama benim reglim 26 günde bi oluyo.bende adetin 3.cü günü gittim ilk muayeneye normal ultrasonla baktı herşey normal dedi,bide 14ü gel alttan bakim dedi.(ne varsa sanki kendininkiyle aynı işte):roflol::roflol:

tatlım bende burada özel hastaneye gidiyorum, çok ünlü bi hocaya, oda beni tam kontrol etmedi. 4 ay daha çok erken dedi. smear aldı bide yumurtalıklarıma ve rahmime baktı. bizde eşimle 8 ay bekledik kafanıza takmayın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…