- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.321
geçmiş olsunnnn hamile değilsen inş. hamilesindir
haber vermeyenlerden biride binem ama test falan yapmak içimden gelmiyor valla. zaten işyerindeki arkadaşlarımda cumaya bekle diyorlar.
ah tamam şekerim haksızlıky aptığım için özürrrYawrum listedesin ya almaz olurmuyum.
Ayın 5 dedindi ya ben 6 sına yazmak zorunda kaldım çünki liste beni baya zorluyor.
Topik sahibi ben olmadığım için tekrar,tekrar güncellemek çok zor.
neden cumayı bekliyorsun
ayıp bence yaptıkları.
hepimizin her ay %25 şansı var bunu biliyoruz ve buraya ismimizi yazdırıyoruz.
böyle düşünen hiç yazdırmasın adını kaaaaaardeşimmmmm kötükedihüso
zannetmem ama inşallah senin günün dündü yanılıyorsam
şeker biz daha yeni başladık denemelere tazeciğim ancak ikna ettim kocişimi ama 10 nasıl bekleyeceğim bilmiyorum rüyalarım bile kaçıyor akşam dön dön bir hoştumya benim bugün 33. günüm ama 34. gün bile olduğum oldu bide içimden gelmiyorya. sen yapmadınmı test
valla ben anneme dun test yaptım çift çizgi çıktı dedım annem 1 hafta 10 gun daha bekle dedi:uhm:
gunaydın mihraceeee
valla ben anneme dun test yaptım çift çizgi çıktı dedım annem 1 hafta 10 gun daha bekle dedi:uhm:
Kuşum nasılsın bugün ?
Öhööö iyice gerildik yaw sabretmek ne zormuş.
Gerçi ben kendimi kasım ayına hazırlıyorum yavaş,yavaş bu ay pek ümitli değilim.
Olsun ama çok üzülmiycem olursa sürpriz olur.
ticker nedir şekergünaydın mihrace
tickeri olmaynalar yapsanıza sizde herkesin altında yazınca takip etmesi kolay oluyo kime nekadar kaldı diye banada akşam keramoscum yaptı sağolsun
Kuşum nasılsın bugün ?
Öhööö iyice gerildik yaw sabretmek ne zormuş.
Gerçi ben kendimi kasım ayına hazırlıyorum yavaş,yavaş bu ay pek ümitli değilim.
Olsun ama çok üzülmiycem olursa sürpriz olur.
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba arkadaşlar ben siteye epeydir üyeyim ama diğer bölümlerde genelde dolaşıyordumartık buaya takılacka gibiyim. ben 3,5 yıllık evliyim eşim çocuk istemiyordu epeydir mücadele ediyorum 3-4 gün önce ikna ettim ve artık korunmuyoruz çok mutluyum çokk pazar gününden beri korunmadan birlikte oluyoruz ilk denememiz fakat regl çok yakın 3-4 gün içiersinde olacağım kafama tkaılan şu acaba hamile kalabilirmiyim reglim ykaın olmasına rağmen, yoksa bu ay umutlanmayayımmı, regl olursam bu ay umudu keseyimmi yoksa üstüne görme ihtimalim varmı ve en erken nezaman öğrenebilirim birliktelikten sonra 10 gün yeterlimi yardımcı olursnaız çok sevinirim şimdidne teşekkürler çok heycanlı ve çokm utluyum
asla olmaz demek yanlis olur yumurtasi gec catlayan arakadaslar duydum hatta yakin cevremde adetinden bir hafta once hamile kaln biri var ama bu sanirim düsük bir ihtimal
Allahin takdirine sual olmaz ol deyipte olmayacak bir sey yoktur duani et
iki günde bir calismaya devam istersen ovülasyon test all
ama stresten uzak ol
ticker nedir şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?