- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.361
söylediğin yerleri not aldım her yeri görmeye çalışcam zaten 5 gun kalcam bayagı keyfını cıkarırım adananın.
ben adana olsaydım babacığıma yaptırırdık kebap davet ederdim seni şeker pek güzel yapar dışarıdan yemeyiz bizzama maalesef orada değilim kebap için kolcuoğlu ve hasan usta tavsiye ediliyor genelde
tıckerfactory var
lilypie var.
ing.site uğraşmak istemiyorsan ben yaparım sana
canım benim düşünmen yeterli çok teşekkür ederim.ilk defa adana kebabı adanada yıyecem:dance:
zahmet olmazsa sana çok sevinirim
kızlar dün eşim gelmeden uyudum. midem çookk bulandı bide sol sırtımdan arılar girdi.
eşim bu sabah karnımla konuşuyor:
oğlum !!! napıyorsun sen? neden anneni üzüyorsun??? bak kulağını çekerim seninnnn!!!
işallah tutturmuşuzdur bebeği yaaaa :)
kızlar dün eşim gelmeden uyudum. midem çookk bulandı bide sol sırtımdan arılar girdi.
eşim bu sabah karnımla konuşuyor:
oğlum !!! napıyorsun sen? neden anneni üzüyorsun??? bak kulağını çekerim seninnnn!!!
işallah tutturmuşuzdur bebeği yaaaa :)
Günaydın tatlım,hoşgeldin.
Henüz bir hareketlilik yok bekliyoruz kaydirigubbakcemile2
son adet tarihini yas. kaçgünde bir oluyorsun?
bide tıcker ın üzerine ne yazmamı istersin? canımmmm...
keramos inşallah seninledir bebişin ama daha bir haftan var gününe yani mden başka şeylerden bulanıyor olabilir daha çok erken lütfen kaptırma kendini sonra eşşekten düşmüşe dönüyok,,bu kocişlerin bu halleride bitiriyo adamı yaaaa akannehir
son adet tarihim 4 eylüldü ondna önceki 5 hazirandı ama ilk defa tuttu kiki genedel 3-5 gün sonra oluyor sanırım 34-35 günde oluyorum
ne olabilir ne sitersen yaz
anlamadım ya tmmuz ağustos noldu
hehe şeker pardon ya kafam gitti kiki :)anlamadım ya tmmuz ağustos noldu
son adet tarihim 4 eylüldü ondna önceki 5 hazirandı ama ilk defa tuttu kiki genedel 3-5 gün sonra oluyor sanırım 34-35 günde oluyorum
ne olabilir ne sitersen yaz
kızlar iki gün kaldı ama heran hastalanıcakmışım gibi geliyor
her ay böyle oluyor gününden bikaç gün önce oluyor
daha hiç test yapma heyecanını yaşayamadım bile:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?