- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 653
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.341
kan testi kan testi
canım ıyıyım sabahkı vakamı okudunmu
midem bulantı ıstıfra ettım işyerıne gelene dek kendımı zor tuttumm
baş agrım da gectı ayrıca bende adete hazırladım kendımı negatif çıkarsa yarım gun uzulurum sadece sonra alırım kolamı deymeyın keyfıme
tabiki beklenebilir bende beklemeyi düşünüyorum ama bunu buraya yazarım en azından senin gibi. kadın adını bi yazdırmış bi daha uğramamış. hani diğer topiclerdede olur ya bir derdim vara konu açar bi ton yorum gelir, kadın bi daha uğramaz konusu havada kalır. en sinir olduğum şey forumda budur.haber vermeyenlerden biride binem ama test falan yapmak içimden gelmiyor valla. zaten işyerindeki arkadaşlarımda cumaya bekle diyorlar.
şu yazıların altında çıkan resimli çizelge varya canım o bak onlarda yumurtlamaya nekaar kaldı yada teste kaç gün kaldı yapanların yazıyor böylece birbirimizi takip etmek daha kolay oluyor
Üzülme tabiki en azından kola içebileceksin dimi ama.
Bende üzülmem Kasım ayında evlilik yıldönümüm hediyem olur.
Kasımdada berağber gün sayarız nolcek
kan testini iki hafta ileriye öteledim iş nedeniyle adanaya gitcem gelince yaparım bu arada bebiş varsa uçağın sakıncası olmaz dimi:uhm:
Üzülme tabiki en azından kola içebileceksin dimi ama.
Bende üzülmem Kasım ayında evlilik yıldönümüm hediyem olur.
Kasımdada berağber gün sayarız nolcek
doğru zamanı sen daha iyi bilirsin canım, bu arada adanada ne işn var kuzum adanalımısın yoksa ben adanılıyımda
markete gitme istegım kalmadı kolalrı gorunce bi yaklasıyorum esım kolumdan cekıyo hayııır oraya gıtmek yoook.....
aklinialirimsmile
sonrakı adet gunum kasımın 4 üne gelıyo
3ünde evlılık yıldnumuuz kısmet..mirmirmirmir
yok canım adanalı değilim seminerlerimiz var ilk defa gidecem adanaya bol bol kebap yemeyi dusunuyorum baska tavsıye edebılecegın bısey varmı tatlım
günaydın mihrace
tickeri olmaynalar yapsanıza sizde herkesin altında yazınca takip etmesi kolay oluyo kime nekadar kaldı diye banada akşam keramoscum yaptı sağolsun
niii diiimiikkk her zaman herkese yardımcı olurum
tıcker ısteyennn varr mııı bacuuummmmkaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün güzel haberler var mı?
bende inş. eşime doğum günü hediyesi veririm bu ay olmadı inş. kasım ayında mutlu haberi alırım kasım 18 eşimin doğum günü o güne kadar test te yapmayacagım bu ay daha ümitliyim işi sıkı tutacagım inş.
hım çok güzel adana güzeldir eminim beğeneceksin yeni adana tarafında takılın derim seyhan nehrinde turr atır baraj boyunca gezin... şalgamıda dene hava sıck olsaydı bici bicide tavsiye ederdim ama serinlemiştir orasıdaa,, sabancı caminin oradaki büyük parkta dolaşın çok güzel yeşil bir alan avrupanın en büyük parkı
ovulasyon testini kullanan arkadaşlar var onlar cevap verirler sana ben kullanmadım bilmiyorum canım. inşallah olur.ben buralardayim hep takip ediyorumm ama daha cok var günüme yumurtlamayi bekliyor ve bu ay ovülasyon test kullaniyorummm
hatta ilk ovülasyon testimi yaptim ne olur olmaz diyee silik cikti sanirim tam net olmasi gerekiyormus:)))
Allah yardımcısı olsun. gece beklediğin için senin de yardımcın olsun tabi canım.eşin ne iş yapıyor 11 de uyanıyor ne güzel.
ben 6.30 gibi kalkıyorum kahvaltı hazırlamaya.
gündüz 12 gece 12 çalışıyor. az diil.
ay şekerrr ben bulamadım ticker nasıl nerden indiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?