Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Üzülme tabiki en azından kola içebileceksin dimi ama.
Bende üzülmem Kasım ayında evlilik yıldönümüm hediyem olur.

Kasımdada berağber gün sayarız nolcek

haber vermeyenlerden biride binem ama test falan yapmak içimden gelmiyor valla. zaten işyerindeki arkadaşlarımda cumaya bekle diyorlar.
tabiki beklenebilir bende beklemeyi düşünüyorum ama bunu buraya yazarım en azından senin gibi. kadın adını bi yazdırmış bi daha uğramamış. hani diğer topiclerdede olur ya bir derdim vara konu açar bi ton yorum gelir, kadın bi daha uğramaz konusu havada kalır. en sinir olduğum şey forumda budur.
yalnız bana nazar değdi agresife bağladım -tatlicadiarzu-

inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur ya bu arada kolanın ne sakıncası var bende nerdeyse her gun dondurma ve çikolatalar esliğinde kola içiyorum:icecream:

kan testini iki hafta ileriye öteledim iş nedeniyle adanaya gitcem gelince yaparım bu arada bebiş varsa uçağın sakıncası olmaz dimi:uhm:

doğru zamanı sen daha iyi bilirsin canım, bu arada adanada ne işn var kuzum adanalımısın yoksa ben adanılıyımda

markete gitme istegım kalmadı kolalrı gorunce bi yaklasıyorum esım kolumdan cekıyo hayııır oraya gıtmek yoook.....
aklinialirimsmile
sonrakı adet gunum kasımın 4 üne gelıyo
3ünde evlılık yıldnumuuz kısmet..mirmirmirmir

eşin ne iş yapıyor 11 de uyanıyor ne güzel.
ben 6.30 gibi kalkıyorum kahvaltı hazırlamaya.

gündüz 12 gece 12 çalışıyor. az diil.

doğru zamanı sen daha iyi bilirsin canım, bu arada adanada ne işn var kuzum adanalımısın yoksa ben adanılıyımda

yok canım adanalı değilim seminerlerimiz var ilk defa gidecem adanaya bol bol kebap yemeyi dusunuyorum baska tavsıye edebılecegın bısey varmı tatlım

bende inş. eşime doğum günü hediyesi veririm bu ay olmadı inş. kasım ayında mutlu haberi alırım kasım 18 eşimin doğum günü o güne kadar test te yapmayacagım bu ay daha ümitliyim işi sıkı tutacagım inş.

Anam kankim sendemi kasımda evlendin.
Benimde 12 kasım,bir sonraki reglimse 5 sanırım

Son düzenleme:
yok canım adanalı değilim seminerlerimiz var ilk defa gidecem adanaya bol bol kebap yemeyi dusunuyorum baska tavsıye edebılecegın bısey varmı tatlım

hım çok güzel adana güzeldir eminim beğeneceksin yeni adana tarafında takılın derim seyhan nehrinde turr atır baraj boyunca gezin... şalgamıda dene hava sıck olsaydı bici bicide tavsiye ederdim ama serinlemiştir orasıdaa,, sabancı caminin oradaki büyük parkta dolaşın çok güzel yeşil bir alan avrupanın en büyük parkı

günaydın mihrace
tickeri olmaynalar yapsanıza sizde herkesin altında yazınca takip etmesi kolay oluyo kime nekadar kaldı diye banada akşam keramoscum yaptı sağolsun

niii diiimiikkk her zaman herkese yardımcı olurum
tıcker ısteyennn varr mııı bacuuummmmkaydirigubbakcemile3

İnşallah birtanem :Saruboceq:

söylediğin yerleri not aldım her yeri görmeye çalışcam zaten 5 gun kalcam bayagı keyfını cıkarırım adananın.

ben buralardayim hep takip ediyorumm ama daha cok var günüme yumurtlamayi bekliyor ve bu ay ovülasyon test kullaniyorummm
hatta ilk ovülasyon testimi yaptim ne olur olmaz diyee silik cikti sanirim tam net olmasi gerekiyormus:)))
ovulasyon testini kullanan arkadaşlar var onlar cevap verirler sana ben kullanmadım bilmiyorum canım. inşallah olur.

eşin ne iş yapıyor 11 de uyanıyor ne güzel.
ben 6.30 gibi kalkıyorum kahvaltı hazırlamaya.

gündüz 12 gece 12 çalışıyor. az diil.
Allah yardımcısı olsun. gece beklediğin için senin de yardımcın olsun tabi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…