Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

çok sıkı korunmussun ben korunmayı kocaya bıraktım prezv.:smiley-cool:

merhaba arkadaşlar şu ana kadar kırmızıları görmedim inşallah görmem ayy ben ne zman test yapıcam ya

günaydın kızlar malesef kırmızıyı gördüm bu sabah regl oldum 4 gün gecikmeden sonra üzgünüm çok vardır Allah ın bir bildiği diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi

canım takma ya kafana zaten birde kafaya takmaktan hamile kalamayanlarda varmış öyle duydum hep aslında kendimizi ona odaklamamız yanlış biraz daha rahat olmalıyız bence sıkma canını ya rabbim hakkımızda herşeyin iyisini biz kullardan daha iyi bilir:teselli:guclubacismileopuyorumnanaktan

çokkkkkkkkkkk teşekkür ederimmmm birde nasıl yorumlayacağım şimcik bunu çocuk mevzularına uzak olunca bölye oldu

senağlama senağlama senağlama

Offff bu erkekler insanı 2 kat üzüyorlar.
Kendi hayal kırıklığımdan çok eşiminkine dayanamam.
Bende geçen gece tam dalıcam,eşim beni dürtüyor.
"Kızıma isim geldi aklıma bak nasıl isim güzelmi? yok ben vazgeçtim erkekten kız olsun"

nezamanır bekliyorsunuz kuzucum

çokkkkkkkkkkk teşekkür ederimmmm birde nasıl yorumlayacağım şimcik bunu çocuk mevzularına uzak olunca bölye oldu

canım 2 gun sonra test yapacaksın demek istiyor umarım cevabını verdıgım seyı sormussundur:tomato:

Son düzenleme:
dün olmam gerekiyodu biraz kasık agrısı falan yaşadım olacakmışım gibi olmadı bugün ağrımda yok ayy inşallah olmam

inş. kırmızıları gözmessin canım ya senide hamiş olarak yazarlar listeye ama çok fazlada ümitlenme derim hava değişiminden gecikmede olabilir bu ay çogunlık gecikme yaşıyor

ay canım inşallah ya vallahi kendim gibi sevinecem haaaa okadar yaniiiakannehiropuyorumnanaktan

inş. kırmızıları gözmessin canım ya senide hamiş olarak yazarlar listeye ama çok fazlada ümitlenme derim hava değişiminden gecikmede olabilir bu ay çogunlık gecikme yaşıyor

inşallah görmem ama benim genelde hiç gecikme olmaz aksine erken gelirdi o yüzden biraz ümitliyim yani mevsim değişiklikleri falan etkilemezdi hiç ya da kendimi avutuyorum belki bebek diye stres yaptım ondan gecikti

gebelik testimi haha gerçektenmi kiki daha yeni başlamıştık denemeler hayal kırıklığı olmasın

Tatlım sende bizlesin,hehehe gel bakalım yamacıma ben eğer regli olmazsam birde dayanabilirsem pazar günü yapıcam testimi.
Testimi bilem aldım hazır,kullanamazsam bir sonraki aya kalır.

hala yokum ben yaaaaaa 24 ekim demiştim:sinifsinif:senağlamaalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…