- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.381
midem 3 gündür bulanıyor. işallah bebektendir. psikolojik olduğunu sanmıyorum. ben bebeği düşünmeden bulantılar oluyor.
belki vücut kendini hazırlıyordur. çünkü önce 2 yıl hap sonra kondom derken vücur sperme alışık deil.kaydirigubbakcemile3
anca alışıyor belkidekaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar malesef kırmızıyı gördüm bu sabah regl oldum 4 gün gecikmeden sonra üzgünüm çok vardır Allah ın bir bildiği diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi
merhaba arkadaşlar şu ana kadar kırmızıları görmedim inşallah görmem ayy ben ne zman test yapıcam ya
kızlar dün eşim gelmeden uyudum. midem çookk bulandı bide sol sırtımdan arılar girdi.
eşim bu sabah karnımla konuşuyor:
oğlum !!! napıyorsun sen? neden anneni üzüyorsun??? bak kulağını çekerim seninnnn!!!
işallah tutturmuşuzdur bebeği yaaaa :)
adet günün ne zamandı üzerinden 3 gün falan geçmesini bekle net cvp alırsın
hehe şeker pardon ya kafam gitti kiki :)
Eylül : 4
Ağustos :5
temmuz 29
senağlama senağlama senağlama
Offff bu erkekler insanı 2 kat üzüyorlar.
Kendi hayal kırıklığımdan çok eşiminkine dayanamam.
Bende geçen gece tam dalıcam,eşim beni dürtüyor.
"Kızıma isim geldi aklıma bak nasıl isim güzelmi? yok ben vazgeçtim erkekten kız olsun"
çokkkkkkkkkkk teşekkür ederimmmm birde nasıl yorumlayacağım şimcik bunuçocuk mevzularına uzak olunca bölye oldu
canım 2 gun sonra test yapacaksın demek istiyorum umarım cevabını verdıgım seyı sormussundur:tomato:
dün olmam gerekiyodu biraz kasık agrısı falan yaşadım olacakmışım gibi olmadı bugün ağrımda yok ayy inşallah olmam
kızlar dün eşim gelmeden uyudum. midem çookk bulandı bide sol sırtımdan arılar girdi.
eşim bu sabah karnımla konuşuyor:
oğlum !!! napıyorsun sen? neden anneni üzüyorsun??? bak kulağını çekerim seninnnn!!!
işallah tutturmuşuzdur bebeği yaaaa :)
gebelik testimi hahagerçektenmi kiki daha yeni başlamıştık denemeler hayal kırıklığı olmasın
35 günden uzun olduğu için netten hesaplayamadım ama dur sen takvimden saya saya hesaplayayım
inş. kırmızıları gözmessin canım ya senide hamiş olarak yazarlar listeye ama çok fazlada ümitlenme derim hava değişiminden gecikmede olabilir bu ay çogunlık gecikme yaşıyor
gebelik testimi hahagerçektenmi kiki daha yeni başlamıştık denemeler hayal kırıklığı olmasın
KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Kasım ayında yeşertmeye devam edenler
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler
MAVİ : Ekim ayının hamiş ANNE leri
1 Ekim bh 8076 melisdeniz sumak:hulya: butka bayanseyma tuma bebiskom 88
cevizlikek
2 Ekim taf:hulya: a_emet26 masal_naz recel esedas he Pollyanna 3 Ekim elf_86 potiss_ssxxxx zeycemgk
4 Ekim nurumm yagmuurr:hulya: masal_41 gözde_thaiyaseminaltun
5 Ekim havalikiz yasersuirm83 mistrall pearlheart beklemede babisim YENİ HAYAT
6 Ekim mysweetbaby pokahontas eylül.ynmihracee
7 Ekim mannak ESMA_22 yaseminaltun su_41 delimavi48melisdeniz
8 Ekim seda7332 SeLİNa23:hulya: medicalsecreter nazlisah elmakurdumusun su_su pamuksel
9 Ekim pinks nurun gulsah84 jellymelly sevilaycan lusi54
10 Ekim pelin67
11 Ekim 12 Ekim eslem sinemeeren miray_80 aytasi84 GülşahS çileklisakız ssbulutum
13 Ekim ensarnaz exporter
14 Ekim keramos zeynep missbon melegm08 funda89 feslegen tohumu
15 Ekim tontonruz gida_pinar
16 Ekim yasamak fasta siyasiya er_ca mutlu80
17 Ekim özlemk aRSe1905 minidugu gurbetguzeli bunalımdayım
18 Ekim komagene canom emineu
19 Ekim hbyrm kahvekolik dosthane optimist_balim
20 Ekim smirna35
21 Ekim miniciik gunslinger puR
22 Ekim şeker-leblebi
23 Ekim bonbonsekerim ateskum
24 Ekim yuba sinembrs
25 Ekim oglak75 pptya87
26 Ekim atlanta
27 Ekim sblkmbsr
28 Ekim tuanaker muhasebe_2910 sumak yagmurr
29 Ekim 30 Ekim 31 Ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?