Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

inşallah görmem ama benim genelde hiç gecikme olmaz aksine erken gelirdi o yüzden biraz ümitliyim yani mevsim değişiklikleri falan etkilemezdi hiç ya da kendimi avutuyorum belki bebek diye stres yaptım ondan gecikti

inş. hamişsindir o zaman hiç gecikme olmadıysa bu zamana kadar şüpelenebilirsin peki bi belirti falan varmı kasıkta batma gögüslerinde hassasiyet falan varmı

nurun, afr, beklemede, elmakurdumusun, ensarnaz, eylul.yn, Funda89, keramos, mihracee, MissDeFNe, nazlisah, pause, sblkmbsr, YeniHayat, zehra2509, _zeynep

topike bakın ya coşmuş coşmuş sositososito

KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Kasım ayında yeşertmeye devam edenler
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler
MAVİ : Ekim ayının hamiş ANNE leri
1 Ekim bh 8076 melisdeniz sumak:hulya: butka bayanseyma tuma bebiskom 88 cevizlikek
2 Ekim taf:hulya: a_emet26 masal_naz recel esedas he Pollyanna 3 Ekim elf_86 poti ss_ssxxxx zeycemgk
4 Ekim nurumm yagmuurr:hulya: masal_41 gözde_thai yaseminaltun
5 Ekim havalikiz yasersu irm83 mistrall pearlheart beklemede babisim YENİ HAYAT
6 Ekim mysweetbaby pokahontas eylül.yn mihracee
7 Ekim mannak ESMA_22 yaseminaltun su_41 delimavi48 melisdeniz
8 Ekim seda7332 SeLİNa23:hulya: medicalsecreter nazlisah elmakurdumusun su_su pamuksel
9 Ekim pinks nurun gulsah84 jellymelly sevilaycan lusi54
10 Ekim pelin67
11 Ekim 12 Ekim eslem sinemeeren miray_80 aytasi84 GülşahS çileklisakız ssbulutum
13 Ekim ensarnaz exporter
14 Ekim keramos zeynep missbon melegm08 funda89 feslegen tohumu
15 Ekim tontonruz gida_pinar
16 Ekim yasamak fasta siyasiya er_ca mutlu80
17 Ekim özlemk aRSe1905 minidugu gurbetguzeli bunalımdayım
18 Ekim komagene canom emineu
19 Ekim hbyrm kahvekolik dosthane optimist_balim
20 Ekim smirna35
21 Ekim miniciik gunslinger puR
22 Ekim şeker-leblebi
23 Ekim bonbonsekerim ateskum
24 Ekim yuba sinembrs zehra2509
25 Ekim oglak75 pptya87
26 Ekim atlanta
27 Ekim sblkmbsr
28 Ekim tuanaker muhasebe_2910 sumak yagmurr
29 Ekim 30 Ekim 31 Ekim

Son düzenleme:
Tatlım sende bizlesin,hehehe gel bakalım yamacıma ben eğer regli olmazsam birde dayanabilirsem pazar günü yapıcam testimi.
Testimi bilem aldım hazır,kullanamazsam bir sonraki aya kalır.

elma kurdummm ama ama ben yapmıcam ilk aydan umutlu diilim ayrıca içime doğruyor regli olurum ama sizin güzel haberleirnizi bekliyorum

elma kurdummm ama ama ben yapmıcam ilk aydan umutlu diilim ayrıca içime doğruyor regli olurum ama sizin güzel haberleirnizi bekliyorum

ama insanın hiç beklemedigi bi zaman gelirmiş bebişi anneya süpriz olurmuş tam ümidi kestim derken bi bakmışsın hamişsin olamaz mı

Canım listeye girmek isteyenler,durumunda değişiklik olanlar özel msj atarsa iyi olur.
Tekrar söylüyorum durum takibi yapmak,liste güncellemek çok zor topik sahibi olmadığımdan dolayı

inş. hamişsindir o zaman hiç gecikme olmadıysa bu zamana kadar şüpelenebilirsin peki bi belirti falan varmı kasıkta batma gögüslerinde hassasiyet falan varmı

adet günümden 15 gün önce yaşamaya başlamıştım bel ağrısı sol kasığımda ağrı gögüslerde şişkinlik ama artık o kadar yok gögüslerımde dokununca bıraz acı var birde dün sol kasığımda batma şeklinde bi ağrı oldu yaklaşık 5 dk kadar bugün bişey yok birde 15 gün kadar önce kahverengi lekelenme olmuştu

Tatlım sende bizlesin,hehehe gel bakalım yamacıma ben eğer regli olmazsam birde dayanabilirsem pazar günü yapıcam testimi.
Testimi bilem aldım hazır,kullanamazsam bir sonraki aya kalır.

ben daha almadım ya bugün olmam gerekli olmazsam beklicem sabretcem acele edip hemen yapmıcam test. ama birazdan almaya giderim inş çift çizgileri görürüz zemuszemus

kahve rengi leke iyi derler ama oda bi belirti olabilirmiş çogu zaman allahım inş. sana ve tüm isteyenlere o mutluluğu yaşatır

ahhh bizim canımız kocalarımız belli etmemeye çalısıyorlar sonra da bi anda patlıyorlar
neyseki biz topik sayesinde konusup rahatlıyorusss

arkadaşlar 2 - 3 gündür göğüslerimde bi hassaslık var uçlarına dokununca acıyor birde baş ağrısı var başka hiç bir belirti yok bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi adetime daha 8 gün var

ahhh bizim canımız kocalarımız belli etmemeye çalısıyorlar sonra da bi anda patlıyorlar
neyseki biz topik sayesinde konusup rahatlıyorusss

aynen katılıyorum. tam bu ay düşünmekten vazgeçeceğim dedim. takıldım kaldım buraya. okudukça heyecanlanıyorum. kah üzülüp kah seviniyorum. :dance: :dance: ama rahatlıyorum yalan yok :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…