- 14 Mayıs 2010
- 1.977
- 1
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.401
inşallah görmem ama benim genelde hiç gecikme olmaz aksine erken gelirdi o yüzden biraz ümitliyim yani mevsim değişiklikleri falan etkilemezdi hiç ya da kendimi avutuyorum belki bebek diye stres yaptım ondan gecikti
Tatlım sende bizlesin,hehehe gel bakalım yamacıma ben eğer regli olmazsam birde dayanabilirsem pazar günü yapıcam testimi.
Testimi bilem aldım hazır,kullanamazsam bir sonraki aya kalır.
elma kurdummm ama ama ben yapmıcam ilk aydan umutlu diilimayrıca içime doğruyor regli olurum ama sizin güzel haberleirnizi bekliyorum
ama insanın hiç beklemedigi bi zaman gelirmiş bebişi anneya süpriz olurmuş tam ümidi kestim derken bi bakmışsın hamişsin olamaz mı
dün olmam gerekiyodu biraz kasık agrısı falan yaşadım olacakmışım gibi olmadı bugün ağrımda yok ayy inşallah olmam
inş. hamişsindir o zaman hiç gecikme olmadıysa bu zamana kadar şüpelenebilirsin peki bi belirti falan varmı kasıkta batma gögüslerinde hassasiyet falan varmı
Tatlım sende bizlesin,hehehe gel bakalım yamacıma ben eğer regli olmazsam birde dayanabilirsem pazar günü yapıcam testimi.
Testimi bilem aldım hazır,kullanamazsam bir sonraki aya kalır.
benimde aynen öyle
adet günümden 15 gün önce yaşamaya başlamıştım bel ağrısı sol kasığımda ağrı gögüslerde şişkinlik ama artık o kadar yok gögüslerımde dokununca bıraz acı var birde dün sol kasığımda batma şeklinde bi ağrı oldu yaklaşık 5 dk kadar bugün bişey yok birde 15 gün kadar önce kahverengi lekelenme olmuştu
kahve rengi leke iyi derler ama oda bi belirti olabilirmiş çogu zaman allahım inş. sana ve tüm isteyenlere o mutluluğu yaşatır
ben daha almadım ya bugün olmam gerekli olmazsam beklicem sabretcem acele edip hemen yapmıcam test. ama birazdan almaya giderim inş çift çizgileri görürüz zemuszemus
senağlama senağlama senağlama
Offff bu erkekler insanı 2 kat üzüyorlar.
Kendi hayal kırıklığımdan çok eşiminkine dayanamam.
Bende geçen gece tam dalıcam,eşim beni dürtüyor.
"Kızıma isim geldi aklıma bak nasıl isim güzelmi? yok ben vazgeçtim erkekten kız olsun"
ahhh bizim canımız kocalarımız belli etmemeye çalısıyorlar sonra da bi anda patlıyorlar
neyseki biz topik sayesinde konusup rahatlıyorusss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?