Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ßu arada aşkitom pztsi doktora gitti sipermiyogram testi yaptı..
DeğerLer çok yükseLmiş keÇi boyNuzu saoLsunkaydirigubbakcemile3
Çok sevindim yaa dOktor dedi bu ay oLmazsa bi kaç ay içinde bebek oLabilir dedi:dance:

slm kızlar benimde 1 tane kızım var 4 yaşında eşimle 2.yi düşünüyoruz eylül ayı olmadı şimdi ekimde deniycez ama ben vazgeçiyorum bazen çok istiyorum bazende korkuyorum çok kararsızım 5 ay öncede annem vefat etti bir bebek ii gelecek psikolojime bakabilirmiyim bilmiyorum sizce ne yapmalıyım

kızlar şimdi siz ikinizde yarın test yapıyosunuz değil mi?
Allaaaaaaahhhhh en merak ettiğim kişiler arasındasınız zaten
hadi inşaallah yaaaa delikafadulden[/B]

aynen katılıyorummm:lepi:[/QUOTE]

Kızlar dahada heyecan yaptım şimdi,iyice meraklanmaya başladım bende.
Ama sanki içimden bir ses regli olcam diyor

Ya çok kararsızım Cumayı bekliyekmi ?:uhm:
yo, yo beklemenize gerek yok. ha cuma ha perşembe. hatta bugün yaptırın -tatlicadiarzu-

ßu arada aşkitom pztsi doktora gitti sipermiyogram testi yaptı..
DeğerLer çok yükseLmiş keÇi boyNuzu saoLsunkaydirigubbakcemile3
Çok sevindim yaa dOktor dedi bu ay oLmazsa bi kaç ay içinde bebek oLabilir dedi:dance:
canım pekmezini mi içiyordu, kaynatıp mı?

bunun kararını en iyi sen verirsin tabi ama ben çalışmıyor olsam ard ardına 2 çocuk yapardım

KızLar öLe strese sokmayın sOnra negatifse daha çOk üzüLürLer..lmaz:
Ama açıkçası bende merak ettmkaydirigubbakcemile3

ya bencede test yapın yarın allahım inş. yarın sevindirici 2 haber alırız yarın sabah bu arada test yaparken idrarı bi 5 dk bekletip yaparsanız daha iyi sonuç verecegini okumuştum

kız ne yapıosunuz gebelik testimi yoksa? :1shok:

evet evet kandırmaya çalışıyok negatifleri görürse zopa yiyebiliriz yalnız sempatiksalakcinni

ya bencede test yapın yarın allahım inş. yarın sevindirici 2 haber alırız yarın sabah bu arada test yaparken idrarı bi 5 dk bekletip yaparsanız daha iyi sonuç verecegini okumuştum

MedicaLve eLmaKurdu cNm siz bunLara bakMayın sizi daha çOk strese sokMaya çaLışıoLar : ))
Rahat oLun biz tek çizgide de çift çizgide de arkaNızdayız:lepi:

Anam topik coştu,Gurbet abla olsaydı güzel bir resimle olaya son noktayı koyardı.
:roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…