- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.621
ee, nasıllar?
netten baktım bayan var mı diye gitmedim ki hiç.
kızlar şimdi siz ikinizde yarın test yapıyosunuz değil mi?
Allaaaaaaahhhhh en merak ettiğim kişiler arasındasınız zaten
hadi inşaallah yaaaa delikafadulden
kızlar şimdi siz ikinizde yarın test yapıyosunuz değil mi?
Allaaaaaaahhhhh en merak ettiğim kişiler arasındasınız zaten
hadi inşaallah yaaaa delikafadulden[/B]
yo, yo beklemenize gerek yok. ha cuma ha perşembe. hatta bugün yaptırın -tatlicadiarzu-Ya çok kararsızım Cumayı bekliyekmi ?:uhm:
canım pekmezini mi içiyordu, kaynatıp mı?ßu arada aşkitom pztsi doktora gitti sipermiyogram testi yaptı..
DeğerLer çok yükseLmiş keÇi boyNuzu saoLsunkaydirigubbakcemile3
Çok sevindim yaa dOktor dedi bu ay oLmazsa bi kaç ay içinde bebek oLabilir dedi:dance:
slm kızlar benimde 1 tane kızım var 4 yaşında eşimle 2.yi düşünüyoruz eylül ayı olmadı şimdi ekimde deniycez ama ben vazgeçiyorum bazen çok istiyorum bazende korkuyorum çok kararsızım 5 ay öncede annem vefat etti bir bebek ii gelecek psikolojime bakabilirmiyim bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
canım pekmezini mi içiyordu, kaynatıp mı?
Yok cNm pekMez deil kürünü yapiOdm yani kaynatıp işte..
ßu arada keçi boynuzunu öLe sadece ısırıp yiyenLer var o şekiLde pek fayda verMiomuş biLginize..
Ya çok kararsızım Cumayı bekliyekmi ?:uhm:
kız ne yapıosunuz gebelik testimi yoksa? :1shok:
medicalll ve elmaa test istiyozzzzzzz istiyozzzzzzz ay bana noluyosa bende heyecanladım
evet evet kandırmaya çalışıyok negatifleri görürse zopa yiyebiliriz yalnız sempatiksalakcinni
ya bencede test yapın yarın allahım inş. yarın sevindirici 2 haber alırız yarın sabah bu arada test yaparken idrarı bi 5 dk bekletip yaparsanız daha iyi sonuç verecegini okumuştum
MedicaLve eLmaKurdu cNm siz bunLara bakMayın sizi daha çOk strese sokMaya çaLışıoLar : ))
Rahat oLun biz tek çizgide de çift çizgide de arkaNızdayız:lepi:
ya bugün neden kimseden pozitif yok, uğursuz gün senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?