Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

evet evet kandırmaya çalışıyok negatifleri görürse zopa yiyebiliriz yalnız sempatiksalakcinni

ama bunların adetine daha 2 gün var erken davranmış olmazlarmıki CADIARZU ama adetleri erken geliyosa hep sorun olmaz o zaman :ecrin_bebek:

Yok cNm pekMez deil kürünü yapiOdm yani kaynatıp işte..
ßu arada keçi boynuzunu öLe sadece ısırıp yiyenLer var o şekiLde pek fayda verMiomuş biLginize..
biz test yaptırmadık önlem olsun diye pekmezini içiriyordum.
eğer adet olursam test yaptırırsak iyi çıkmazsa kürünü deeneriz o zaman.

MedicaLve eLmaKurdu cNm siz bunLara bakMayın sizi daha çOk strese sokMaya çaLışıoLar : ))
Rahat oLun biz tek çizgide de çift çizgide de arkaNızdayız:lepi:

hanım hanım ne diyon sen niye strese sokcakmışız heee ,, diye başlayan bir kavgaya tutuşurmuşuz bunların testi yüzünden onlarda bizi seyrederler testi falan unuturlar kaydirigubbakcemile3 yaw amaç stres değil biran önce şu listedeki boncukları arttırmak :Saruboceq:

Konuyu Toplam 23 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
nurun, afr, aRSe1905, burcu_roy, delimavi48, elmakurdumusun, kahvekolik, keramos, kiraz83, medicalsecreter, mistrall, ranunu, sblkmbsr, SSBULUTUM, tazecik, yuba, zehra2509, _zeynep, __EsLem_
aboooooooo topiği hiç böle görmemiştim çok şaşırdım ya :1shok: hihoyyyt

Felaket gaza geldim,tutmayın beni :dance:

Acaba önce idrar testimi yapsam ben.Aldığım test erken gebelik testiydi

Anam topik coştu,Gurbet abla olsaydı güzel bir resimle olaya son noktayı koyardı.
:roflol: :roflol: :roflol:
valla benimde aklıma geldi, nerden bulurdu kimbilir.

Felaket gaza geldim,tutmayın beni :dance:

Acaba önce idrar testimi yapsam ben.Aldığım test erken gebelik testiydi
anaa bide erken gebelik testi almışsınnn, hiç durma o zaman şurda gününe 2 gün kaldı. o testin amacı kaç gün evvel çıkıyor olması peki?
gazzz kahvekolik gazzzzz

Konuyu Toplam 22 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
KK Pro Üyeelmakurdumusun, afr, burcu_roy, delimavi48, ensarnaz, kahvekolik+, kiraz83, mistrall+, nurun, ranunu, sblkmbsr, serpil_melis, taf+, yuba, zehra2509+, KK Pro Üye_zeynep, __EsLem_

Misafirde gelmiş,bunlar test yapmaya gidenlermi yoksa :lepi:

biz test yaptırmadık önlem olsun diye pekmezini içiriyordum.
eğer adet olursam test yaptırırsak iyi çıkmazsa kürünü deeneriz o zaman.

Cnm senin eşinde varikoseL mi vardı ?
ßenim çift tarafLı varikoseL ameLiyatı oLdu..
DeğerLeri 2.000.000Lardaydı yaNi çOk düşüktü..
Şimdi 3 ay doLdu kontoroLe gittik 42.000.000 oLmuş..
Taßi bunun yaNında doktorun verdiği bitkiseL sperM arttırıcıLarda var ama Kür çOk boMba bişey eşiNin sperM sorunu varsa mutLaka kuLLan derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…