- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.641
evet evet kandırmaya çalışıyok negatifleri görürse zopa yiyebiliriz yalnız sempatiksalakcinni
ya bugün neden kimseden pozitif yok, uğursuz gün senağlama
biz test yaptırmadık önlem olsun diye pekmezini içiriyordum.Yok cNm pekMez deil kürünü yapiOdm yani kaynatıp işte..
ßu arada keçi boynuzunu öLe sadece ısırıp yiyenLer var o şekiLde pek fayda verMiomuş biLginize..
MedicaLve eLmaKurdu cNm siz bunLara bakMayın sizi daha çOk strese sokMaya çaLışıoLar : ))
Rahat oLun biz tek çizgide de çift çizgide de arkaNızdayız:lepi:
bende test yapmayı düşünüyorum.ama korkudan yapamıyorum.adetim 1 gün geçiktieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bende test yapmayı düşünüyorum.ama korkudan yapamıyorum.adetim 1 gün geçiktieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
senindemi dündü benimde dündü ama içimden test yapmak gelmiyor
Kız ne duruyon,bak ben gelir yaparım sonralmaz:
benimki 1 gün gecikse ben dayanamazdım heralde akannehir
senindemi dündü benimde dündü ama içimden test yapmak gelmiyorneden bu ay çok verimli geçmedi mi?
CADIARZU
Kız ne duruyon,bak ben gelir yaparım sonralmaz:
çabuk yapın yapın bak zor duruyolar walla onlar size yapar yoksam kaydirigubbakcemile3
yaw test falan yapmayın baksanıza test yapmaya giden dönmüyor Allam noluyo böyle giden dönmüyor acep nedendir akannehir
yaw test falan yapmayın baksanıza test yapmaya giden dönmüyor Allam noluyo böyle giden dönmüyor acep nedendir akannehir
benimki 1 gün gecikse ben dayanamazdım heralde
14 aydır beklediğim için dayanmayıda öğrendim galiba.ilk zamanlar adetim 1 hafta kala bile test yapardım
valla benimde aklıma geldi, nerden bulurdu kimbilir.Anam topik coştu,Gurbet abla olsaydı güzel bir resimle olaya son noktayı koyardı.
:roflol: :roflol: :roflol:
anaa bide erken gebelik testi almışsınnn, hiç durma o zaman şurda gününe 2 gün kaldı. o testin amacı kaç gün evvel çıkıyor olması peki?Felaket gaza geldim,tutmayın beni :dance:
Acaba önce idrar testimi yapsam ben.Aldığım test erken gebelik testiydi
biz test yaptırmadık önlem olsun diye pekmezini içiriyordum.
eğer adet olursam test yaptırırsak iyi çıkmazsa kürünü deeneriz o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?