- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.661
öfffffff kimse yapmıyor ben yapam bari bakam yumurta geliyomu :))
yap barim belki senden gelen güzel haberlerle bizde gaza gelir korkularımızı yenip test yaparızeyvahedigeldismile
valla benimde aklıma geldi, nerden bulurdu kimbilir.
anaa bide erken gebelik testi almışsınnn, hiç durma o zaman şurda gününe 2 gün kaldı. o testin amacı kaç gün evvel çıkıyor olması peki?
gazzz kahvekolik gazzzzz
kırmızı rengi artık sevmiyorum.... kasım da inş.[
ne oldu .adet mi oldun? üzülme allah sağlık versin olur inş. bir dahaki ay:sinifsinif:
Cnm senin eşinde varikoseL mi vardı ?
ßenim çift tarafLı varikoseL ameLiyatı oLdu..
DeğerLeri 2.000.000Lardaydı yaNi çOk düşüktü..
Şimdi 3 ay doLdu kontoroLe gittik 42.000.000 oLmuş..
Taßi bunun yaNında doktorun verdiği bitkiseL sperM arttırıcıLarda var ama Kür çOk boMba bişey eşiNin sperM sorunu varsa mutLaka kuLLan derim..
kırmızı rengi artık sevmiyorum.... kasım da inş.
kahvekolik değil canım benimkinde var varikosel ameliyat olmadı ama daha bi vitamin içiyor dr verdi ama keçiboynuzuda içirmeye başlıcam şimdi ben,,maşallah sayınız süper artmış ya
kırmızı rengi artık sevmiyorum.... kasım da inş.[
ne oldu .adet mi oldun? üzülme allah sağlık versin olur inş. bir dahaki ay:sinifsinif:
evet ...mafoldumben ...ve resmen banyoda saatlerce ağladım.neyse inşallah hepimize veriri allahım.
yok canım biz ona hiç test yaptırmadık varsa da bilmiyorum yani.Cnm senin eşinde varikoseL mi vardı ?
ßenim çift tarafLı varikoseL ameLiyatı oLdu..
DeğerLeri 2.000.000Lardaydı yaNi çOk düşüktü..
Şimdi 3 ay doLdu kontoroLe gittik 42.000.000 oLmuş..
Taßi bunun yaNında doktorun verdiği bitkiseL sperM arttırıcıLarda var ama Kür çOk boMba bişey eşiNin sperM sorunu varsa mutLaka kuLLan derim..
eeee ne duruyorsun helva yapsanaaaaaKan testi gibi şeker regli tarihinden yaklaşık 5-7 gün önce %99 sonuç veriyormuş. eyvahedigeldismile
Tek tafarLı mı varikoseL?
Neden ameLiyet oLmadı ?
VitaMin vs.. ameLiyettan sOnra veriLio ztN..
Seni listede göremedim bennn -tatlicadiarzu-
Seni listede göremedim bennn -tatlicadiarzu-
yok canım biz ona hiç test yaptırmadık varsa da bilmiyorum yani.
keramos pekmezini içirdiğini söylemişti önlem olarak banada mantıklı geldi aldım.
öyle yani.
çok güzel artmış maşallah Allah müjdeni vermeyi de nasip etsin.
eeee ne duruyorsun helva yapsanaaaaa
helva yapsanaaaaaa
helva yapsanaaaaolumunekankayizsmile
fortel mi aldın?
tek taraflı solda canım amaliyat olmadı ben istemedim çünkü sayımız iyi bizim morfoloji düşük olan sayı dahaa düşer diye korktum ki öyle olanlarda var ama bu ay tekrar teste gidecek bakalım düşüş varsa mecbur olacak bizim sayı ml de 41 milyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?