Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Kan testi gibi şeker regli tarihinden yaklaşık 5-7 gün önce %99 sonuç veriyormuş. eyvahedigeldismile

benim dün ve bugün olmam lazımdı ama hala yokkk gelen giden. sanırımgelcek sancım var bel ağrım var. sık sık gidiyorum geldi diye ama daha bişi yok. inş. gelmezzzzz:CüvCüv:

ayy sayfalar dolusu yazıyı bi çırpıda okudum benim günüm geçicek ben test yapmıycam hee sempatiksalakcinni saatim geçse hemen yaparım test kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım hayırlı güzel haberler bekliyorum sizlerden ben bu ay pek umutlu değilim ama kısmet bu işler Allah büyük :Saruboceq:

kahvekolik değil canım benimkinde var varikosel ameliyat olmadı ama daha bi vitamin içiyor dr verdi ama keçiboynuzuda içirmeye başlıcam şimdi ben,,maşallah sayınız süper artmış ya

kahvekolik değil canım benimkinde var varikosel ameliyat olmadı ama daha bi vitamin içiyor dr verdi ama keçiboynuzuda içirmeye başlıcam şimdi ben,,maşallah sayınız süper artmış ya

Tek tafarLı mı varikoseL?
Neden ameLiyet oLmadı ?
VitaMin vs.. ameLiyettan sOnra veriLio ztN..

yok canım biz ona hiç test yaptırmadık varsa da bilmiyorum yani.
keramos pekmezini içirdiğini söylemişti önlem olarak banada mantıklı geldi aldım.
öyle yani.
çok güzel artmış maşallah Allah müjdeni vermeyi de nasip etsin.

Kan testi gibi şeker regli tarihinden yaklaşık 5-7 gün önce %99 sonuç veriyormuş. eyvahedigeldismile
eeee ne duruyorsun helva yapsanaaaaa
helva yapsanaaaaaa
helva yapsanaaaaolumunekankayizsmile
fortel mi aldın?

Tek tafarLı mı varikoseL?
Neden ameLiyet oLmadı ?
VitaMin vs.. ameLiyettan sOnra veriLio ztN..

tek taraflı solda canım amaliyat olmadı ben istemedim çünkü sayımız iyi bizim morfoloji düşük olan sayı dahaa düşer diye korktum ki öyle olanlarda var ama bu ay tekrar teste gidecek bakalım düşüş varsa mecbur olacak bizim sayı ml de 41 milyon

Yok canım for... almadım Zeynep bir test önermişti onu aldım hem fiyatı hada uygun.
For... 33,00 TL benim aldığım 6,50 TL+ 6,50 kargo = 13,00 TL cük ama extra For.. almayıda düşünmedim değil yani normal testlerimde var.Çantamda hepinize yetecek kadar test var.Bak yapmayanlara ben yaparım ona göre.
:lepi:

topik ne kadar kalabalık
ekim ayı bereketli olacak gibi
inşallah bizde mavi boncuk kondururuz daha çok var ama beklenmeyen adet günüme

Hmm sizin sayı bizim yeni uLaştığMz bi sayı : )
Yok yok sizin durum iyiyMiş cNm...
Doğru ozaMan aMeLiyata Çok gereK yOk..
ÖyLeyse mutLaka keÇiboyNuzu Kürü ve €vitaMini öNeririm cNm..
HayırLı haberLerLe inş
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…