- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.681
ßende çOk severim kırmızıyı uyus oLmaya başLadımalsanaalsanasmile
Ama eğer bu ay geLmezse çOk seveßiLirim kendiLerini : ))
bu arada kasım ayı için liste yapılınca eklerseniz sevinirim 4 kasım benneyaptımki
yok canım biz ona hiç test yaptırmadık varsa da bilmiyorum yani.
keramos pekmezini içirdiğini söylemişti önlem olarak banada mantıklı geldi aldım.
öyle yani.
çok güzel artmış maşallah Allah müjdeni vermeyi de nasip etsin.
Hmm sizin sayı bizim yeni uLaştığMz bi sayı : )
Yok yok sizin durum iyiyMiş cNm...
Doğru ozaMan aMeLiyata Çok gereK yOk..
ÖyLeyse mutLaka keÇiboyNuzu Kürü ve €vitaMini öNeririm cNm..
HayırLı haberLerLe inş..
inşallah gelmez .yine sevmeye başlarsın ...kırmızı ciciler alırsın kendine yerimseniben
çok uygunmuş o zaman, markası neydi? gg dan mı aldın? bana özelden yazsana.Yok canım for... almadım Zeynep bir test önermişti onu aldım hem fiyatı hada uygun.
For... 33,00 TL benim aldığım 6,50 TL+ 6,50 kargo = 13,00 TL cük ama extra For.. almayıda düşünmedim değil yani normal testlerimde var.Çantamda hepinize yetecek kadar test var.Bak yapmayanlara ben yaparım ona göre. :lepi:
ayy sağol canım bende işte sayıdan dolayı erteliyom yoksa varikosel var yani dr vemax diye vitamin verdi 3 aydır içiyo işe yaradımı görcez bakalım testte evet evet keçiboynuzunu kesinlikle alıcam canım çok sperm olsun çokkkk hepsi saldırsın yumurtaya delik deşik etsinler delikafadulden
çok uygunmuş o zaman, markası neydi? gg dan mı aldın? bana özelden yazsana.
haftaya yapar öğrenirim durumumu.
çok tatlısın yaa tek testte işin biter inş ötekileri bize yollarsın :))
İnş cNm..Ztn yatak odaM kırMızı bebek oLursa oraya kırMızı bi beşik aLmayı düşünüoruM..Sonra iLerde odasını inş..Taßii hepsi hayaL : )
Canm inşALLah seninde bu sOn kırMızındır :Saruboceq:[/QUO
ah o hayalleri sorma gitsin.eşime ne şekilde söylerim diye bile hayal ediyorum 2 gün geçse.kim nasıl sevinir gözümün önünde almak istediklerim.neyse inşallah hepimiz bir gün bu hayallere kavuşucaz. inşallah çok beklemeyiz.:Saruboceq:
ayy sağol canım bende işte sayıdan dolayı erteliyom yoksa varikosel var yani dr vemax diye vitamin verdi 3 aydır içiyo işe yaradımı görcez bakalım testte evet evet keçiboynuzunu kesinlikle alıcam canım çok sperm olsun çokkkk hepsi saldırsın yumurtaya delik deşik etsinler delikafadulden
bu aksam sizinle olamıcam
misafirliğe gidiom bebik görmeye
hiç halim yok ama hedıyesı de hazır gıtmezsem ayıp olcek..
forumdan 5 dakkaya cıkmıs olacagım kendınıze ıyı bakın 77777777777777 ekımde görüşürüz
farkettim ve açtımm, bekliyoreeKahve özel mesaj kutun dolu yazamadım cano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?