- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.721
arkadaslar testı yaptım 5 dk içinde silik çizgi belirdi cok uçuk pembe....su içip ıdrarın gelmesını beklemştm dolayısıyla ıdrarım seyreltıkti brs...inşallah hamıleyımdr...)))))daha önce bir kımyasal yaşamış bırı olarak beklııcm şimdılık..sizle bukdrını paylaşabılıorm:)))))))
arkadaslar testı yaptım 5 dk içinde silik çizgi belirdi cok uçuk pembe....su içip ıdrarın gelmesını beklemştm dolayısıyla ıdrarım seyreltıkti brs...inşallah hamıleyımdr...)))))daha önce bir kımyasal yaşamış bırı olarak beklııcm şimdılık..sizle bukdrını paylaşabılıorm:)))))))
ayy cnm yaa inşallah öledr ınsan ınanmıokı hapı yenı bırakmştm haptan sonra ılk denememdı...)))dua edın ne olur..)))bende sızler için edıcem Allah sızede göstersın çift çızgileri innnnnnnnnnşallah ya....çizgi dahada belırgn oldu
HERKESE SELAM ne güzel bir topik burası benide eklermisiniz bende 1,5 yıllık evliyim 1 YILDIR DENEDİM BAŞARISIZ ÜÇ YUMURTA TAKİBİNDEN SONRA EĞER 16 EKİMDE ADET OLMAZSAM AŞILAMA YAPACAĞIM BENDE MAVİ OLMAK İSTEYENLERDENİM BENİDE EKLEYİN 16 EKİM
arkadaşlar 17 ekimde adet olucam ama bel ağrım ve karın ağrım başladı belim çok ağrıyo sanırım bu ayda hamıle kalamadım((((((((((((((((((((((
ya bu hapı bıraktım hemen oldu diyenlere içten içten gıcık oluyorum ben kaydirigubbakcemile3 ne hap kullandım ne bişi dengem bozulmasın diye 14.ayımdayım çüşş diyorum kendime be
arkadaşlar 17 ekimde adet olucam ama bel ağrım ve karın ağrım başladı belim çok ağrıyo sanırım bu ayda hamıle kalamadım((((((((((((((((((((((
bende ummuyordm da bnm adetler duzensizdi bunu kullnınca düzelmştii..bıraktktan sonra en azndan nezaman yumurtlayabılecegmı tahmn etmşştm...sevinemıormkı tatlım dahaca yalan olmasın...bı bakarsn adet gelır.ben daha önce haptan öncede gördm sılık çizgi dr gttm kanda 365 cıktı beta hcg hamılesn dedıler ıkı gun sonra adet oldm kımyasalmşş..ben baya bi beklerım daha kolay kanmam:)))
(( bende istiyorum bebişşşş yaaa
bende ummuyordm da bnm adetler duzensizdi bunu kullnınca düzelmştii..bıraktktan sonra en azndan nezaman yumurtlayabılecegmı tahmn etmşştm...sevinemıormkı tatlım dahaca yalan olmasın...bı bakarsn adet gelır.ben daha önce haptan öncede gördm sılık çizgi dr gttm kanda 365 cıktı beta hcg hamılesn dedıler ıkı gun sonra adet oldm kımyasalmşş..ben baya bi beklerım daha kolay kanmam:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?