Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

hAdi cNm hayırLısı oLsun teßrikm ederim çOk sewinDima.s.
Darısı başşıMıza artık:Saruboceq:

canım silikte olsa sen kesin hamişsin hadi hayırlı olsun mutlu haberi aldık ben kaçar mesai bitti yarın görüşmek dilegi ile her bün en az bir hamiş haberi almak dilegi ile kib. iyi akşamlar

ya bu hapı bıraktım hemen oldu diyenlere içten içten gıcık oluyorum ben kaydirigubbakcemile3 ne hap kullandım ne bişi dengem bozulmasın diye 14.ayımdayım çüşş diyorum kendime be

Kızlar ben kimi atladım ya,sanki listede eksik var gibi bi bakın hele kafamçokkarıştı

Bu arada arkadaşım seni çok tebrik ederim.

Kasım ayı topiğinide açmış bulunuyorum

HERKESE SELAM ne güzel bir topik burası benide eklermisiniz bende 1,5 yıllık evliyim 1 YILDIR DENEDİM BAŞARISIZ ÜÇ YUMURTA TAKİBİNDEN SONRA EĞER 16 EKİMDE ADET OLMAZSAM AŞILAMA YAPACAĞIM BENDE MAVİ OLMAK İSTEYENLERDENİM BENİDE EKLEYİN 16 EKİM

arkadaşlar 17 ekimde adet olucam ama bel ağrım ve karın ağrım başladı belim çok ağrıyo sanırım bu ayda hamıle kalamadım((((((((((((((((((((((

tebrikler canım inşallah sağlıklı bebişine kavuşursun.

hayırlı olsun, allah kucağına aldığın günleri gösterir inş.

HoşgeLdin cNm ..
ßurası çOk uğurLu bi toPic..
İnş seNinde hayırLı haberini aLırız..

KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Kasım ayında yeşertmeye devam edenler
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler
MAVİ : Ekim ayının hamiş ANNE leri
1 Ekim bh 8076 melisdeniz sumak:hulya: butka bayanseyma tuma bebiskom 88 cevizlikek
2 Ekim taf:hulya: a_emet26 masal_naz recel esedas he Pollyanna 3 Ekim elf_86 poti ss_ssxxxx zeycemgk
4 Ekim nurumm yagmuurr:hulya: masal_41 gözde_thai yaseminaltun
5 Ekim havalikiz yasersu irm83 mistrall pearlheart beklemede babisim YENİ HAYAT
6 Ekim mysweetbaby pokahontas eylül.yn mihracee
7 Ekim mannak ESMA_22 yaseminaltun su_41 delimavi48 melisdeniz
8 Ekim seda7332 SeLİNa23:hulya: medicalsecreter nazlisah elmakurdumusun su_su pamuksel
9 Ekim pinks nurun gulsah84 jellymelly sevilaycan lusi54
10 Ekim pelin67
11 Ekim 12 Ekim eslem sinemeeren miray_80 aytasi84 GülşahS çileklisakız ssbulutum
13 Ekim ensarnaz exporter
14 Ekim keramos zeynep missbon melegm08 funda89 feslegen tohumu
15 Ekim tontonruz gida_pinar
16 Ekim yasamak fasta siyasiya er_ca mutlu80 yavuzguray0757
17 Ekim özlemk aRSe1905 minidugu gurbetguzeli bunalımdayım
18 Ekim komagene canom emineu
19 Ekim hbyrm kahvekolik dosthane optimist_balim
20 Ekim smirna35
21 Ekim miniciik gunslinger puR
22 Ekim şeker-leblebi
23 Ekim bonbonsekerim ateskum
24 Ekim yuba sinembrs zehra2509
25 Ekim oglak75 pptya87 molecul
26 Ekim atlanta
27 Ekim sblkmbsr
28 Ekim tuanaker muhasebe_2910 sumak yagmurr
29 Ekim 30 Ekim 31 Ekim

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
__EsLem_, bunalımdayım, delimavi48, elmakurdumusun, es_esxxxx, eylul.yn, mihracee, mistrall, sblkmbsr, Seda42, sinemeeren, UMURSAMA, yuba, _zeynep, şeker-leblebi

MaŞaLLahkaydirigubbakcemile3

ya bu hapı bıraktım hemen oldu diyenlere içten içten gıcık oluyorum ben kaydirigubbakcemile3 ne hap kullandım ne bişi dengem bozulmasın diye 14.ayımdayım çüşş diyorum kendime be

bende ummuyordm da bnm adetler duzensizdi bunu kullnınca düzelmştii..bıraktktan sonra en azndan nezaman yumurtlayabılecegmı tahmn etmşştm...sevinemıormkı tatlım dahaca yalan olmasın...bı bakarsn adet gelır.ben daha önce haptan öncede gördm sılık çizgi dr gttm kanda 365 cıktı beta hcg hamılesn dedıler ıkı gun sonra adet oldm kımyasalmşş..ben baya bi beklerım daha kolay kanmam:)))

Es Es inş. bebişin geliyordur canımm dualarımız senin hayal kırıklığına uğrmaman dileğiyleeee

bilmiyorumkismilezeynepcim geçen ayda boyle çok önceden belım acıdı belkı dedım umutlandım 1 hfta önce adet oldum şuan karnımda şişlik var boyle kahve içiyorum ama mıdem ağzıma gelerek sırf sıcak bişe ınsın karnıma dıyemesai bıtsede eve gıtsemmm

evet emin olmak lazım bır ıkı hafta içinde kesınlesır.bende hala emin değilim çift çizgiyi görmeme rağmen

Kızlar hadi bende çıkayım artık.
Çok yorgunum ve başım ağrıyor.
Gelişmeleri yarın takip ederim.
:enbuyukkk: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…