- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.741
Es Es inş. bebişin geliyordur canımm dualarımız senin hayal kırıklığına uğrmaman dileğiyleeee
Raßßimin eli boLdur merak etMe..
ßizLere de vereceK zaManı geLince..
Sadece brz saßır..
inşallah tatlım cok tesekkur ederım hepınızın güsel dileklerı için gelişmelerden mutlaka haberdar edecem sızınde gusel hbrlernzı sabrsızlıkla beklıorm.)))
oh be karNımı doyurduM eLhaMdüLiLLah..cokacimcoook
aşkitom ben hastayım yemek yapaMam die bana pide göndrmişoyy kıyaMamopuyorumnanaktan
Çok fena acıkıyorum iştahım Çok aÇıLdı maşaLLAh..
€skiden hafif midem buLansa biLe hemen eşime söLüodum aa bak midem buLandı kasıkLArım ağrio diye sOnra hüsrana uğruOduk taßi..
Artık ne kadar beLirti hissetseMde söLemicem:umursamaz:
Taa ki çift çizgiyi görene kaDar : )
bende ummuyordm da bnm adetler duzensizdi bunu kullnınca düzelmştii..bıraktktan sonra en azndan nezaman yumurtlayabılecegmı tahmn etmşştm...sevinemıormkı tatlım dahaca yalan olmasın...bı bakarsn adet gelır.ben daha önce haptan öncede gördm sılık çizgi dr gttm kanda 365 cıktı beta hcg hamılesn dedıler ıkı gun sonra adet oldm kımyasalmşş..ben baya bi beklerım daha kolay kanmam:)))
fısıtk sen nezamana bekliyorusnnn
bilmiyorumkismilezeynepcim geçen ayda boyle çok önceden belım acıdı belkı dedım umutlandım 1 hfta önce adet oldum şuan karnımda şişlik var boyle kahve içiyorum ama mıdem ağzıma gelerek sırf sıcak bişe ınsın karnıma dıyemesai bıtsede eve gıtsemmm
olsun kötü düşünme. nezamandır bebek düşünüyorsunuz
12 ekim cnm ..inş geLmez taßi ..
Sen ?
arkadaslar testı yaptım 5 dk içinde silik çizgi belirdi cok uçuk pembe....su içip ıdrarın gelmesını beklemştm dolayısıyla ıdrarım seyreltıkti brs...inşallah hamıleyımdr...)))))daha önce bir kımyasal yaşamış bırı olarak beklııcm şimdılık..sizle bukdrını paylaşabılıorm:)))))))
6-7 aydır canım siz?
ah canım inş. gelmezzz fıstıkk, az kalmış ay ay.. benim dündü henüz bişi yok normaldede atar zaten ve kısa süre önce yani4 günce korunmayı bıraktık ben umutlu değilim kiki
sonucu okuyunca istem dışı olarak oley deyip yumruğumu sıkmışım, noluyo dediler. oleyyykaydirigubbakcemile2
aa sen biLmiomusun ki uMutsuzLuk,stres,karamsarLık gebeLiğin manevi düşManLarıklava:
oLur oLur hayırLısıyLa meraK etme..
Ha ekim ha Kasım ha araLık napaLım oLmazsa ay ay gezeriz bizde : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?