Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

benimde adet olamama 1 hafta var bugün saçlarımı boyattım.eğer bebiş varsa ona bi zararı olur mu?cok düşündüm ama boyattım inşallah bişey olmaz.

oh be karNımı doyurduM eLhaMdüLiLLah..cokacimcoook
aşkitom ben hastayım yemek yapaMam die bana pide göndrmişoyy kıyaMamopuyorumnanaktan
Çok fena acıkıyorum iştahım Çok aÇıLdı maşaLLAh..
€skiden hafif midem buLansa biLe hemen eşime söLüodum aa bak midem buLandı kasıkLArım ağrio diye sOnra hüsrana uğruOduk taßi..
Artık ne kadar beLirti hissetseMde söLemicem:umursamaz:

Taa ki çift çizgiyi görene kaDar : )

fısıtk sen nezamana bekliyorusnnn

esxxxx geçen sene bende bi düşük yaptım kan testi yaptırğımda bebeğin 1 buçuk 2 haftalık olduğunu söylemişti ve 2 gün sonra düşük oldu. daha doğrusu doktor düşük olduğunu söyledi. sonrasında baya bi sancı ve kanama oldu. bu düşükle kimyasal gebelik nasıl ayırt ediliyor?

olsun kötü düşünme. nezamandır bebek düşünüyorsunuz

sonucu okuyunca istem dışı olarak oley deyip yumruğumu sıkmışım, noluyo dediler. oleyyykaydirigubbakcemile2

ah canım inş. gelmezzz fıstıkk, az kalmış ay ay.. benim dündü henüz bişi yok normaldede atar zaten ve kısa süre önce yani 4 günce korunmayı bıraktık ben umutlu değilim kiki

aa sen biLmiomusun ki uMutsuzLuk,stres,karamsarLık gebeLiğin manevi düşManLarıklava:
oLur oLur hayırLısıyLa meraK etme..
Ha ekim ha Kasım ha araLık napaLım oLmazsa ay ay gezeriz bizde : ))

aa sen biLmiomusun ki uMutsuzLuk,stres,karamsarLık gebeLiğin manevi düşManLarıklava:
oLur oLur hayırLısıyLa meraK etme..
Ha ekim ha Kasım ha araLık napaLım oLmazsa ay ay gezeriz bizde : ))

süpersin eslemmm Allah gönlüne göre versin inş. okadar zaman beklemyizzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…