- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.701
off Çok fena grißim yaa...:2:
adet oLana kadar iLaç da içemiom..
ßu beLirsizLik de çOk zor yahuuu
gecıkmenın 3.günü..bgn yapıcm artık test ..varsa da yoksa da illaki çıkar artık dıye düşünuorm silikte olsa..ıdrarın sıkışmasını beklıorm sızce sabahı beklemek brsey değştrrmı bu saatten sonra???
gecıkmenın 3.günü..bgn yapıcm artık test ..varsa da yoksa da illaki çıkar artık dıye düşünuorm silikte olsa..ıdrarın sıkışmasını beklıorm sızce sabahı beklemek brsey değştrrmı bu saatten sonra???
bence sabah yap ilk idrarla.gecıkmenın 3.günü..bgn yapıcm artık test ..varsa da yoksa da illaki çıkar artık dıye düşünuorm silikte olsa..ıdrarın sıkışmasını beklıorm sızce sabahı beklemek brsey değştrrmı bu saatten sonra???
senin ne zamandı
es_esxxx ten bekliyoruz şu anda eyvahedigeldismileazcık kitap okuyayım dedim 10 sayfa ilerlemişsiniz maşşallah
ama bugün güzel haber veren kimse yokklava:
ya kızlar sizbu test işlemini yarın sabah ilk iş olarak ve idrarı aldıktan sonra biraz bekleyin ondan sonra yapın net sonuç
arkadaslar testı yaptım 5 dk içinde silik çizgi belirdi cok uçuk pembe....su içip ıdrarın gelmesını beklemştm dolayısıyla ıdrarım seyreltıkti brs...inşallah hamıleyımdr...)))))daha önce bir kımyasal yaşamış bırı olarak beklııcm şimdılık..sizle bukdrını paylaşabılıorm:)))))))
tebrikler canımmmm :lepi:arkadaslar testı yaptım 5 dk içinde silik çizgi belirdi cok uçuk pembe....su içip ıdrarın gelmesını beklemştm dolayısıyla ıdrarım seyreltıkti brs...inşallah hamıleyımdr...)))))daha önce bir kımyasal yaşamış bırı olarak beklııcm şimdılık..sizle bukdrını paylaşabılıorm:)))))))
tepriklerrrrrrrrr ahada bugünüde boş geçmedik bir müjde daha geldi :lepi: şimdi silik çıkan sabah ilk idrarla epey koyu çıkar canım endişelenme hayırlı uğurlu olsun
arkadaslar testı yaptım 5 dk içinde silik çizgi belirdi cok uçuk pembe....su içip ıdrarın gelmesını beklemştm dolayısıyla ıdrarım seyreltıkti brs...inşallah hamıleyımdr...)))))daha önce bir kımyasal yaşamış bırı olarak beklııcm şimdılık..sizle bukdrını paylaşabılıorm:)))))))[/QUOTE
ayy hamilesindir ya tebrikler sabah bidaha yap kesin çıkara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?