Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

güzel bir haber alırız inş.:lepi:
hakkında hayırlısı olsun

Yok cNm çOk farKetmio siLikte oLSa çıkar..
Hadi bakalım hayırLısı oLsun..
HaberLerini bekLiyoruz..

bence sabah yap ilk idrarla.
ama istiyorsan şimdi yap biiz merak ederiz şimdi :)

azcık kitap okuyayım dedim 10 sayfa ilerlemişsiniz maşşallah

ama bugün güzel haber veren kimse yokklava:

ya kızlar sizbu test işlemini yarın sabah ilk iş olarak ve idrarı aldıktan sonra biraz bekleyin ondan sonra yapın net sonuç

ya kızlar sizbu test işlemini yarın sabah ilk iş olarak ve idrarı aldıktan sonra biraz bekleyin ondan sonra yapın net sonuç

evet bende öyle yaptım.hatta şimdi iş cıkısı eczaneden bır tane daha alcam yarın sabah bikere daha yapacağım.size sonuç yazarım yıne.iki kere çift çizgiyi görmüş olursam kafam 2 hafta sonrası için daha rahat olur.

arkadaslar testı yaptım 5 dk içinde silik çizgi belirdi cok uçuk pembe....su içip ıdrarın gelmesını beklemştm dolayısıyla ıdrarım seyreltıkti brs...inşallah hamıleyımdr...)))))daha önce bir kımyasal yaşamış bırı olarak beklııcm şimdılık..sizle bukdrını paylaşabılıorm:)))))))

kızlar test yapan varsa biran önce yazsın çok merak ederim ben şimdi mesai bitecek az kaldı sonuçları ögreneyim de öyle gideyim

tepriklerrrrrrrrr ahada bugünüde boş geçmedik bir müjde daha geldi :lepi: şimdi silik çıkan sabah ilk idrarla epey koyu çıkar canım endişelenme hayırlı uğurlu olsun

tebrikler canımmmm :lepi:

tepriklerrrrrrrrr ahada bugünüde boş geçmedik bir müjde daha geldi :lepi: şimdi silik çıkan sabah ilk idrarla epey koyu çıkar canım endişelenme hayırlı uğurlu olsun

ayy cnm yaa inşallah öledr ınsan ınanmıokı hapı yenı bırakmştm haptan sonra ılk denememdı...)))dua edın ne olur..)))bende sızler için edıcem Allah sızede göstersın çift çızgileri innnnnnnnnnşallah ya....çizgi dahada belırgn oldu

KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Kasım ayında yeşertmeye devam edenler
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler
MAVİ : Ekim ayının hamiş ANNE leri
1 Ekim bh 8076 melisdeniz sumak:hulya: butka bayanseyma tuma bebiskom 88 cevizlikek
2 Ekim taf:hulya: a_emet26 masal_naz recel esedas he Pollyanna 3 Ekim elf_86 poti ss_ssxxxx zeycemgk
4 Ekim nurumm yagmuurr:hulya: masal_41 gözde_thai yaseminaltun
5 Ekim havalikiz yasersu irm83 mistrall pearlheart beklemede babisim YENİ HAYAT
6 Ekim mysweetbaby pokahontas eylül.yn mihracee
7 Ekim mannak ESMA_22 yaseminaltun su_41 delimavi48 melisdeniz
8 Ekim seda7332 SeLİNa23:hulya: medicalsecreter nazlisah elmakurdumusun su_su pamuksel
9 Ekim pinks nurun gulsah84 jellymelly sevilaycan lusi54
10 Ekim pelin67
11 Ekim 12 Ekim eslem sinemeeren miray_80 aytasi84 GülşahS çileklisakız ssbulutum
13 Ekim ensarnaz exporter
14 Ekim keramos zeynep missbon melegm08 funda89 feslegen tohumu
15 Ekim tontonruz gida_pinar
16 Ekim yasamak fasta siyasiya er_ca mutlu80 yavuzguray0757
17 Ekim özlemk aRSe1905 minidugu gurbetguzeli bunalımdayım
18 Ekim komagene canom emineu
19 Ekim hbyrm kahvekolik dosthane optimist_balim
20 Ekim smirna35
21 Ekim miniciik gunslinger puR
22 Ekim şeker-leblebi
23 Ekim bonbonsekerim ateskum
24 Ekim yuba sinembrs zehra2509
25 Ekim oglak75 pptya87 molecul
26 Ekim atlanta
27 Ekim sblkmbsr
28 Ekim tuanaker muhasebe_2910 sumak yagmurr
29 Ekim 30 Ekim 31 Ekim

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…