- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.781
€minmisin adet oLduğuna
ÜzüLme cNm yaa Kasım topic ide açıLdı napaLım yOLdaşLar oLarak hep beraberiz..
ßi daha ki aya inş..
Raßßim hayırLı zaManı biLiyor saßret ..
es esxxx bugünüde boş geçirmedik sayende
Allah sağlık versin
beklemede; boşver arkadasım kasım da da birlikteyisss:1hug:
hepinize ii akşamlar kızlar akşam evden girerim muhtemelen yarına güzel haberler vermeniz dileğiyle
ortada herhangi bir gebelik ürünü olmuyor....sdce kanda çıkıyor.ne kese ne brsey ultrasonda gözkmeden 4.hafta sonunda 5 btmeden kendlğnden adetle atılıyor..aslnda atılan kalınlaşan rahim duvarı....ürün yok
yani sanırım başladı beyazla karışık açık pembe akıntı vardı
peki adet sırasında sancı oluyor mu (kimyasal gebelik sonrası) yoksa normal adet gibi mi oluyor ?bende çok fazla bel ve karın ağrısı oldu
Nasıl yani,ben geçen ay gittim bir hastaneye kanda gebelik istiyorum dedim.
SSK mı özelmi dediler arasında 8 lira fark vardı.SSK olursa sonuçları doktora gösterebiliyorsun neyse.
Sonra doktora yönlendirdiler gittim yanına şikayetin ne dedi.
Hiç gebelik baktırcam dedim gününmü geçti dedi,yok dedim.
Şaşırdı biraz baya bi diyalog yaşadık sonra yaptırdım.
bnm ıkı haftadan fazla azar azar kanamam olmuştu ılk hafta normal adet oldm ikinci haftasında baya azalarak devam etti...sancı oldu ewet ama adet sancsı gbı oyle canımı yakack gbı deıldı....bide beta hcg çok geç düştü zaman aldı sıfırlanması buda buyuk fark...istenılen ılerleme görulemedyse betahcg de kımyasal olmuş oluo...
NormaLde adetin öyLe mi başLAr ?
GeneLde adetLEr açık renkLi ve akıntı şekLinde oLmaz..
Neyse cNm..
HayırLı artık oLduysanda oLmadıysan da..
normalde önce kahverengi gelir ama bu defa beyazla karışık pembeydi bu ayda böyle başladı adet günümden bır gün sonra başka ne olabilirki
MeseLa üstüne görMe veya yerLeşme kaNaması gißi şeyLer oLabiLir..
Çünkü bunLar da adet zaManında oLurLar..
devamı gelmezse yerleşme kanaması olabilir ama üstüne görmeyse nasıl anlıcam
devamı gelmezse yerleşme kanaması olabilir ama üstüne görmeyse nasıl anlıcam
hala yokum ben yaaaaaa 24 ekim demiştim:sinifsinif:senağlamaalsanaalsanasmile
canım duyduğum kadarıyla üstüne görme oluca adetin erken kesilebilirmiş. adet sonrası tekrar bi test yapabilirsin anlamak için ki inşallah öyledir.
o zaman benn inanmıyorum hamilemiyim yani şimdi çünkü geçen ay 6 ekimde hastalandım fakat benim normalde 7 -8 gün gelip banyodan sonra tekrar gelirdi gelmedi 5 gün geldi sadece ve banyomu yapıp gecede eşimle birlikte oldum inşallah hamişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?