Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

peki adet sırasında sancı oluyor mu (kimyasal gebelik sonrası) yoksa normal adet gibi mi oluyor ?bende çok fazla bel ve karın ağrısı oldu

peki adet sırasında sancı oluyor mu (kimyasal gebelik sonrası) yoksa normal adet gibi mi oluyor ?bende çok fazla bel ve karın ağrısı oldu

bnm ıkı haftadan fazla azar azar kanamam olmuştu ılk hafta normal adet oldm ikinci haftasında baya azalarak devam etti...sancı oldu ewet ama adet sancsı gbı oyle canımı yakack gbı deıldı....bide beta hcg çok geç düştü zaman aldı sıfırlanması buda buyuk fark...istenılen ılerleme görulemedyse betahcg de kımyasal olmuş oluo...

İlginç bi hastane demek ki burası.. Tamamen ticaret.. 20 tl de dr görünmen için alacaklar çünkü neden almasınlar ? farklı bi politikası var .. aç gözlüler :mymeka: hihoyyythihoyyyt

benim sancım çok oldu kanamadan hemen sonra bhcg 20 lere düştü ertesi günde 10a kadar düştü. sanırım benimki düşüktü

NormaLde adetin öyLe mi başLAr ?
GeneLde adetLEr açık renkLi ve akıntı şekLinde oLmaz..
Neyse cNm..
HayırLı artık oLduysanda oLmadıysan da..

normalde önce kahverengi gelir ama bu defa beyazla karışık pembeydi bu ayda böyle başladı adet günümden bır gün sonra başka ne olabilirki

normalde önce kahverengi gelir ama bu defa beyazla karışık pembeydi bu ayda böyle başladı adet günümden bır gün sonra başka ne olabilirki

MeseLa üstüne görMe veya yerLeşme kaNaması gißi şeyLer oLabiLir..
Çünkü bunLar da adet zaManında oLurLar..

hala yokum ben yaaaaaa 24 ekim demiştim:sinifsinif:senağlamaalsanaalsanasmile

canım dün vardım listede bugün yokum( 6 ekimdi benim ama hala kırmızı görmedim herhangi adet belirtim bile yok test aldım az nce ama pazar günü yapıcam eğer olmazsam.

canım duyduğum kadarıyla üstüne görme oluca adetin erken kesilebilirmiş. adet sonrası tekrar bi test yapabilirsin anlamak için ki inşallah öyledir.

o zaman benn inanmıyorum hamilemiyim yani şimdi çünkü geçen ay 6 ekimde hastalandım fakat benim normalde 7 -8 gün gelip banyodan sonra tekrar gelirdi gelmedi 5 gün geldi sadece ve banyomu yapıp gecede eşimle birlikte oldum inşallah hamişimdir

kızlar benimde hala gelmediii ama sancım bel ağrısı var sadece bu defa farklı olarak romatizma ağrsı gibi bacaklarım ayaklarımda ağrıyo yaaaa inş. gelmez dünden beri ha geldi gelecek diye sürekli wc ye gidiyorum inş. gelmez yaaaa normalde dün bugün gelmesi lazımdı inş. bol hamile haberli bir ay olur.... :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

kızlar moralim bozuk ya bnmde cok.akıntım oldugu için doktora gittim bgn küçük bi yara varmışş.çok üzüldüm hamileliği etkiler mi diyee

slm elmakurdu benide kırmızılar listesine alabilirsin...malesef bende bugün regl oldum..adetim gecikmişti ümitlenmiştim ama kullandığım ilaçtan dolayı gecikmiş...bende ekim ayı hamişlerinden olmayı çok istemiştim ama nasip değilmiş hayırlısı napalım...bu arada anne adaylarınıda tebrik ediyorum allah sağlıcakla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin...darısı başımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…