- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.801
arkadaslar testı yaptım 5 dk içinde silik çizgi belirdi cok uçuk pembe....su içip ıdrarın gelmesını beklemştm dolayısıyla ıdrarım seyreltıkti brs...inşallah hamıleyımdr...)))))daha önce bir kımyasal yaşamış bırı olarak beklııcm şimdılık..sizle bukdrını paylaşabılıorm:)))))))
kızlar adet oldum
arkadaslar merhaba folic asit ne ben yeni katildim ve bunu hic duymamistim daha once yardimci olursaniz sevinirimöncelri sabh alirdim baktim midem bulaniyor simdi ise iki tane aksamlari aliyorum
gelmek istemiyor annesi üzülme o gelecek zamanı biliyor demekki
inşallah gelecek ay hayırlı haberlerini alırız...:teselli::teselli:
molekül sende varmı gelişmeler
arkadaslar merhaba folic asit ne ben yeni katildim ve bunu hic duymamistim daha once yardimci olursaniz sevinirim
yok canım yaa daha çok var 25 ekimi bekliyorum
ayy mihracee bir kaç gündür falic asiti içmedm.unuttum .şimdi yazını görünce kafama dank etti valla. sagol gulbaby mihracee.hatırlattınız ben bi koşup içeyim.
slm kıslar naber nasıl gidiyor valla takip edemiyorum kaç sayfa oldu ya ben en son 300 sayfada bıraktım almış başını gitmişş :)))hamiş olan varmıııı merak ettim çokkk ya bişi sorcammm benden losyon gibi beyaz akıntı geliyor bayaca normalde olmaz yumurtlamadan sonra kuru olurdum hep amamantar dicem kaşıntı falan yok öle süt kesiği gibi diil bilmiom yaa zaten nezaman yumurtladım kalma ihtimalim düşük ilişki oldu oda yumurtlamadan gün önce bide size bi yazı gönderiyorum bi site ilginç şeyler var yorumlar bebiş cinsiyet falan o sitedeki bilim adamlarının yazdığına göre mesela eğer dio kız çocuk istiosanız yumurtlamadan gün önce dio ilişkiye girin demek spermler yaşıo o kadar bende umut edebilirimm :))
Kız mı erkek mi? Cinsiyetini belirlemek için ne yapabilirsiniz?
tabiki burda cinsiyet bence hiç önemli diil sağlıklı olsun yeter ben sadece spermin zamanı için söylüyorum bi bakın bakalımm
Kızlar merhabalar!
Geçmişi okuyamadım ama merak ediyorum sizleri dilerim hepiniz iyisinizdir ve çalışmalar tam gaz devan ediyordur!
BUrada var mı ekim ayı hamişi?[/birkaç sayfa önce elma kurdunun tablosu olacak orada vardı hamişlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?