Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

AY KIZLAR YA BEN BEBİK GÖRMEYE GİDİCEKTİM YARINA ERTELENDİ..
Geldim tekrar aranıza
Es esxxxxx tebrık edıyorum Allah tamamına erdirsin cnm:CüvCüv:

Beklemede cnm sen de üzülme lütfen nasılsa beraberız kasımda da ben de adet olcam gıbıme gelıo..

inşallah hayırlı haberlerini bir an önce alırız, :Saruboceq::Saruboceq:
şimdiden tebrikler::

slm kızlar kırmızı kartı gören hanımlar rabbim diğer ay hemencik bekletmeden versin:)) yarın adet günüm hadi bakalım.ya nasip.test yapmadım ya çatlıyorum sempatiksalakcinni

arkadaslar merhaba folic asit ne ben yeni katildim ve bunu hic duymamistim daha once yardimci olursaniz sevinirim

canım hoş geldin folik asiti anne olmayı planlayara dr un verdiği bir vitamindir çocukta merkezi sinir sistemi anormalilerinin önlemek amacıyla verilmektedir. hamilelikten 2-3 ay önce alınmaya başlıyor hamilelğin 3.ayına kadar alınmaya devam ediliyor.

ayy mihracee bir kaç gündür falic asiti içmedm.unuttum .şimdi yazını görünce kafama dank etti valla. sagol gulbaby mihracee.hatırlattınız ben bi koşup içeyim.

slm kıslar naber nasıl gidiyor valla takip edemiyorum kaç sayfa oldu ya ben en son 300 sayfada bıraktım almış başını gitmişş :)))hamiş olan varmıııı merak ettim çokkk ya bişi sorcammm benden losyon gibi beyaz akıntı geliyor bayaca normalde olmaz yumurtlamadan sonra kuru olurdum hep amamantar dicem kaşıntı falan yok öle süt kesiği gibi diil bilmiom yaa zaten nezaman yumurtladım kalma ihtimalim düşük ilişki oldu oda yumurtlamadan gün önce bide size bi yazı gönderiyorum bi site ilginç şeyler var yorumlar bebiş cinsiyet falan o sitedeki bilim adamlarının yazdığına göre mesela eğer dio kız çocuk istiosanız yumurtlamadan gün önce dio ilişkiye girin demek spermler yaşıo o kadar bende umut edebilirimm :))

Kız mı erkek mi? Cinsiyetini belirlemek için ne yapabilirsiniz?

tabiki burda cinsiyet bence hiç önemli diil sağlıklı olsun yeter ben sadece spermin zamanı için söylüyorum bi bakın bakalımm

selam kızlar ben geldim.18 sayfa olmuş geçmiş kaytardım valla okuyamadım.varmı mühim bişeyler hamişler fln

slm bende okumuştum buna benzer şeyler adet olmadana önceki 5 gün eşle birlikt eolup sola yatılırsa kız, adetten sonraki 5 gün birlikte olnup sağa yatılrısa oğliş oluyormuş. fakat gönderdiğin linkte çelişkili biliker var şeker.

Kızlar merhabalar!
Geçmişi okuyamadım ama merak ediyorum sizleri dilerim hepiniz iyisinizdir ve çalışmalar tam gaz devam ediyordur!
Bu arada var mı ekim ayı hamişi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…