Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

evt cnm çelişkiler var ama dediğim gibi ben sperm nekadar yaşar die dedim bilim adamları diosa vardır bişi o yüzden sevindirik oldum benimde şansım var hem sitedede okudum adet bitimi hamiş olanlarda az diil demek oluyor bide bende gaz var aşırı idrar rengim koyuu ve yüzüme ateş basıo sivilceler hortladı ama daha adete 7 8 gün var bilmiom uyduruomuyum aceppp:))))vücudum bana oyunmu oynuyor yoksammm :))

Kızllllaaar merhabaaaa. Dün bahsetmiştim lekelenmem oldu die ve ben bugün adetime 6 gün kala kanda beta hcg baktırdıım veeee sonuç pozitif... Haber vermek istedimm. Allahıım herkese nasip etsin.. Bu arada hapla korundum 1 sene 3 ay ve hapı bıraktığım 2. aydı ve dolayısıyla 2. denememiz..

ya kızlar memişlerim bugun büyümüş gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hamiş olan bayanlarr hamiş kalmaya çalışanlara biraz sürtünün yawww :Saruboceq::Saruboceq:

delikafaduldendelikafaduldenayyy hayırlı olsunnnnnnnnnn tebrik ederim darısı hepimizin başınaaaaa

süper çilekli arkadaşımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bekleyen herkese versin Allahımmmm ne güsel darısı bizeee

tebrikler rşekerim hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla sıhatla kucağına almayıda nasip etsin darısı bizlere olsun

hayırlı olsun canım tebrik ederim darısı tüm bekleyenlerin başına inş.rabbin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunualkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

oluyor cnmm ama dediğim gibi ben mi yaratıyorum psikolojikmi anlamadım mesela daha çok sol kassığıma kramp girio kalkalrken flan bide pıt pıt bişi seyiriyorr yaww inşş vardır sende varmıı

teşekkür ederim kızlar amin darısı hepinizin basına... Yalnız adet gününden önce gelen lekelenmeleri mutlaka ciddiye alın ben o sekilde anladım çünkü.. Ne kasık ağrım ne göğüs ne bel ağrım oldu bu ay..

canım belirtilerini yazarmısın benim ilk gebeliğimde olmamıştı şaşırdım valla

gebe kalmak için neler yaptın yazabilirimisin canım?

geboş olan arkadasım tebrıkler..
kızlar bu arada benım mamoşlar hiç acımıyo oncekı aylarda adetıme 3 gun kala baslardı bu sefer agrı ok ya hayret bişi elliom elliom bişi yok..
işin kötüsü yaprak dökümü var kocişin yanında daha fazla ellemiim basım belaya gırcek:roflol:
ayrıca kahverengi akıntım oldu geçen ay adetımden bir gun once basladı
bu ay turp gibiiim maşallah nazar degmesn inşallah annesinin kıymetlisi geliodur

Son düzenleme:

hahahaha çok hoşsun şekerimmm

Ya benim bu ay hiç bir belirtim olmadı zaten 12 ekimdi adet tarihim yani çok erken öğrenmiş oldum.. Kasık ağrım bel ağrım halsizlik göğüslerle ilgili hiçbişi olmadı.. Sadece 2 gün önce lekelenmem olunca şüphelendim. Zaten o da implantasyon kanamasıymış bugun doktordan öğrendim.. Yalnız beta hcg suan 13 küsür yanii çok düşük bebek çok küçük olduğu için 2 gün sora tekrar bakılacak. HAaaa bide ben 2 gündür sigara içerken çok tiksiniyodum midem kalkıodu.. Şimdide artık içmicem zaten :)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Selina23 arkadaşım aslında hiçbirşey yapmadım.. Yani hapı çok yeni bıraktığım için ve kistim olduğu için bu kadar erken beklemiyordum 6 aya anca hap etkisini yitirir die düşündüğüm için özellikle bişe yapmadım nasılsa hap etkilidir die.. Yani kafanın rahat olması herşeyden önemliymiş hakkaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…