- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.841
Ya benim bu ay hiç bir belirtim olmadı zaten 12 ekimdi adet tarihim yani çok erken öğrenmiş oldum.. Kasık ağrım bel ağrım halsizlik göğüslerle ilgili hiçbişi olmadı.. Sadece 2 gün önce lekelenmem olunca şüphelendim. Zaten o da implantasyon kanamasıymış bugun doktordan öğrendim.. Yalnız beta hcg suan 13 küsür yanii çok düşük bebek çok küçük olduğu için 2 gün sora tekrar bakılacak. HAaaa bide ben 2 gündür sigara içerken çok tiksiniyodum midem kalkıodu.. Şimdide artık içmicem zaten :)
ahahaha çok güldüm yaw elleme boşver bende izliom ama kocam benim yokkk uzağız mıncıklasamda annem ters ters bakıo kendini dinleyip durma dioo hehehe
kızlar bişi sorcam ayın 3.de sümüksü bir sıvı gelmişti benden ama ayın2.sinde eşimle birlikte olmuştuk sperm 2 gün yaşıyomuşya sıvının ilişkiden sonra gelmesi sonucu hamişlik olurmu yumurtlama ayın 2.sinde bitmişti hesaplamalarıma göre cvp bilen varsa yazabilirmi??????????????????????????
kızlar gözlerim çok ağrıyor.geri dönüp okuyamayacam malesef.sırf merakımdan girdim var mı yeni hamişlerimiz :))
cnm ilişki olduktan sonrakı 6 saatte spermler yerıne yerleşiyo çıkanlar zaten geride kalanlar sıvılaşanlar merak etme yani. büyük buluşma olduysa içerde mekanızma ıslıyordur.
çay demledim haydi buyurum içelim kızlarr
bugün okulda 1 dersim boştu sırf can sıkıntısı moralim çok bozuktu adetime daha çok var ama bi eczaneye gidip test aldım okulda yaptım kocaman bi tek çizgim var doğal olarak..
oturup bi de ona üzüldüm :))
kendimi acıtasım mı var ne((((
yeni hamişler bugunkuler;
es esxxxxxx
çileklisakızzz :teytey:
bugün okulda 1 dersim boştu sırf can sıkıntısı moralim çok bozuktu adetime daha çok var ama bi eczaneye gidip test aldım okulda yaptım kocaman bi tek çizgim var doğal olarak..
oturup bi de ona üzüldüm :))
kendimi acıtasım mı var ne((((
bnmde boş dersim vardı bugün,bnde düşündüm test yapmayı ama cesaret edemedim doğal olarak daha 18ine çooooooooooooooook var ,hayırlısı hepimiz için,sıkma canını arkadaşaımvereliniortak
bnmde boş dersim vardı bugün,bnde düşündüm test yapmayı ama cesaret edemedim doğal olarak daha 18ine çooooooooooooooook var ,hayırlısı hepimiz için,sıkma canını arkadaşaımvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?