Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ahahaha çok güldüm yaw elleme boşver bende izliom ama kocam benim yokkk uzağız mıncıklasamda annem ters ters bakıo kendini dinleyip durma dioo hehehe

:)) bebiş sayesinde sigaradanda kurtulacaksınn süperr

selam kizlar ,bende bugün dr gidecektim,son anda arkadasim vazgecirdi,kendisi hemsire,biraz beklememi söyledi daha erken oldugunu ,hem biraz daha zaman gecmis olur ultrasondoda görebilirsin dedi,hayftaya pazartesu yada sali gidecegiz,haber veriyim dedim,sizde ne var ne yok,hamislerimiz var galiba,hepsini tebrik ediyorum,rabbim hepinize bu duyguyu tattirsin

ben gittim yapraklar dökülüyomuş unuttum ben hadin ii akşamlar herkese geldiğimde yeni yeni hamiş haberleri duymak dileği ile çıkıyorum.hoşçakalınnn

kızlar bişi sorcam ayın 3.de sümüksü bir sıvı gelmişti benden ama ayın2.sinde eşimle birlikte olmuştuk sperm 2 gün yaşıyomuşya sıvının ilişkiden sonra gelmesi sonucu hamişlik olurmu yumurtlama ayın 2.sinde bitmişti hesaplamalarıma göre cvp bilen varsa yazabilirmi??????????????????????????

kızlar gözlerim çok ağrıyor.geri dönüp okuyamayacam malesef.sırf merakımdan girdim var mı yeni hamişlerimiz :))

cnm ilişki olduktan sonrakı 6 saatte spermler yerıne yerleşiyo çıkanlar zaten geride kalanlar sıvılaşanlar merak etme yani. büyük buluşma olduysa içerde mekanızma ıslıyordur.

bugün okulda 1 dersim boştu sırf can sıkıntısı moralim çok bozuktu adetime daha çok var ama bi eczaneye gidip test aldım okulda yaptım kocaman bi tek çizgim var doğal olarak..
oturup bi de ona üzüldüm :))
kendimi acıtasım mı var ne ((((

cnm ilişki olduktan sonrakı 6 saatte spermler yerıne yerleşiyo çıkanlar zaten geride kalanlar sıvılaşanlar merak etme yani. büyük buluşma olduysa içerde mekanızma ıslıyordur.

ayyy agzından bal damlıyo balllllllllllll ümidim kalmamıştı umarım öle olmuştur çünküm kociş gripppppp oldu ayrı yatıyoruz senağlamasenağlama senağlama

senin gene tek olmuş ben ilk hamileliğimde ilişkiden sonraki 8 gün ard arda alıp yapmıştım biz kadınlar acı çekmeyi seviyoruz galiba

bnmde boş dersim vardı bugün,bnde düşündüm test yapmayı ama cesaret edemedim doğal olarak daha 18ine çooooooooooooooook var ,hayırlısı hepimiz için,sıkma canını arkadaşaımvereliniortak

bnmde boş dersim vardı bugün,bnde düşündüm test yapmayı ama cesaret edemedim doğal olarak daha 18ine çooooooooooooooook var ,hayırlısı hepimiz için,sıkma canını arkadaşaımvereliniortak

erken oldugunu bile bile test yapıyoz hele bıde ıdrar testi geçen ay da ben aynını yaptım aglamıştım .. ama sımdı aynısı olmıyck tecrube tecrubedır en iyi tecrube kötü tecrubedir diyorum..yerimseniben

tatlım benimde 19..amaaan napayım ya....tabi 1 tane testle yetinmedim 3 tane aldım onlarıda attım komodine..kocişe de sölemedim tabi..morali bozulmasın diye..ben abarttıkça o da üzülür diye...amaaaaaaaaaaan ya ne bilimm

yaa arkadaşlar bızde esımle ekımde 1 de korunmayı bıraktık bakalım 20 sınde adet olmam gerek nolcak bıllmıom bugun yumurtlama gunum kasıklarım agrıo cok merak edıom hamıle olcak mıyım dıee

ben tam güün çalışıom hemde full anasınıfı benim çocuklar 5 yaş bidee veliler dio sende yohhmu hoca hanım diolar köy okulu olunca erken anne olmuş onlar beni kısır da sanarlar valla yaş 30 a gelio diince gözlerini açıp baktılar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…