- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.961
gunaydın tatlışkom ya kusura bakma kalbım gum gum atıyo fenayım çook fena sempatiksalakcinni
gunaydın tatlışkom ya kusura bakma kalbım gum gum atıyo fenayım çook fena sempatiksalakcinni
günaydın kızlaaarrrr
günaydın emoşum nasılsın canım sizleri çok özledim tatlım
nıye kımse bana cevap yazmıyo ama Çok üzgünüm çoook
günaydınnnn fatoooşşşş nerelerdesin cadı bende seni çok özledim napıyon nasılsın.
ya varya akrabamızda 1 ay önce evenen kız hamıle kalmış ben nedden hamıle kalamıyorumm bır ayda hamıle kalmak ne demek ben anlamadımbide bişe sorcam ilişkide hamıle kalmak için ilaki kadınında orgxm olması gerekıyomu
ay evet çok telaşlılar bende onları merak ediyorum sabah sabah geldim buraya inşallah hayırlı haberler vericekler bugün bize ..
iyiyim cnm bende dr dan geldim hormon tahlilleri yaptırmıştım falan onları aldım çok şükür bişi çıkmadı şimdi ısınmak için çay içiyorum sen nasılsın tatlım
orgazmı sormuştun dimi yok öle bişey canımmm kadının zevk alsada almasada hamile kalabilir eğer öyle olsaydı hamile kalabilen kadın sayısı epey az olurdu malum orgazm sorunu yaşayan çok var
kısss memleketteydim bir aydır yeni geldim seni buldum hemen
ben iyi sayılırım bi değişiklik yok işte beklemedeyiz hala
sen nasılsın
zeynom nerelerde
bizim topikte bizden kimse kalmamış heralde
iyiyim bende ne yapayım..işe adapte olmaya çalışıyorum bir yandanda burayı takip etmeye çalışıyorum falan... gözün aydın tahliller temizmiş..hormon testini ne ile yapıyolar kandan mı bakıyolar..geçen bende gittim doktora hormonlara bakmadı ama benim.
orgazmı sormuştun dimi yok öle bişey canımmm kadının zevk alsada almasada hamile kalabilir eğer öyle olsaydı hamile kalabilen kadın sayısı epey az olurdu malum orgazm sorunu yaşayan çok var
nıye kımse bana cevap yazmıyo ama Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?