Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

gunaydın tatlışkom ya kusura bakma kalbım gum gum atıyo fenayım çook fena sempatiksalakcinni

ay canım ya Rabbim sevindirsin seni inşallah bende heyecanlandım şimdi senle beraber mutlu haberler verirsin bizlere hayırlısıyla.senin bugün adet günün mü yoksa geçti mi günün, benimde hiç belirtim yokya gögüs ağrısı kasık ağrısı vardı biraz geçti hiçbişey hissetmiyorum.

kısss memleketteydim bir aydır yeni geldim seni buldum hemen
ben iyi sayılırım bi değişiklik yok işte beklemedeyiz hala
sen nasılsın

canım bizlerde aynı şeyleri yaşıyoruz bizimle evlenenler bizden sonra evlenenler hepsi hamile kaldı çocukları var hatta 2. leri oluyo bizimde olacak inşallah vakti geldimi Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman verir.yokya hamile kalmak için illa orgazm olmak gerekmiyor oragzm olduğun zaman rahim kasları gevşiyo bir rahatlama söz konusu oluyo spremler daha rahat ilerleyebiliyor zaten kadınların çoğu her ilişkide orgazm olmaz genelde buda demek oluyoki hamile kalmak için buna gerek yok.

off ya dünden beri pembelerin devaöı gelmez inş diye umut ediyodum bugün tam kırmızıya döndü resmen adet oldum ya kasım gelmez artık

iyiyim bende ne yapayım..işe adapte olmaya çalışıyorum bir yandanda burayı takip etmeye çalışıyorum falan... gözün aydın tahliller temizmiş..hormon testini ne ile yapıyolar kandan mı bakıyolar..geçen bende gittim doktora hormonlara bakmadı ama benim.

orgazmı sormuştun dimi yok öle bişey canımmm kadının zevk alsada almasada hamile kalabilir eğer öyle olsaydı hamile kalabilen kadın sayısı epey az olurdu malum orgazm sorunu yaşayan çok var

katılıyorum,bide ilişkiden önce vajinanın içini yıkamayın diyolar şeyinizi:roflolrda pH bişeyi varmış o spermin gideceği yolda yardımcı oluyomuş.bide bişey daha duydum bu ay onu da uygulıcam,ilişkiden önce vajinayı dıştan yüzeysel olarak yani önce sıcak sora soğuk su tutun kan dolaşımını hızlandırıyomuş oda faydalıymış.ama erkek kesinlikle işten önce sıcak tutmayacak serin serin olcakmışş :roflol::roflol:

yeni evlenenler hemen ilk ay gebelik olsun diye biz gibi çırpınıp stres yapmadıkları için,bide yeni olunca tabi daha çok iş görüldüğü için gebe kalıyolar.yani çok çalışmamıs lazım çookk:hulya:

kısss memleketteydim bir aydır yeni geldim seni buldum hemen
ben iyi sayılırım bi değişiklik yok işte beklemedeyiz hala
sen nasılsın

zeynom nerelerde
bizim topikte bizden kimse kalmamış heralde

evet ya doğru memleketteydin sen hoşgeldinŞenizbende iyiyim çok şükür bekliyorum işte sabırla yapabilecek başka bişey yok.evet canım bizden kimse kalmadı topikte herkes bir yana dağıldı zeynepte artık gelmeyecek evdeki neti kapattılar ev aldılar ya maddi açıdan zor oluyomuş.

evet kan alıyor canım, tiroid oranına bakıyor malum hamileliiği çok etkileyen bi hormon sonra fsh/lh yumurta durumun vs vs böyle 5-6 hormonu ölçüyorlar eğer bi dengesizlik varsa ona göre ilç kullanıp tedavi olman gerekiyor çok şükür iyi çıktı benimkiler bendende istememişlerdi bunları ama ben kendim talep ettim hatta devlet hastanesine gidip yaptırdım

nıye kımse bana cevap yazmıyo ama Çok üzgünüm çoook

bildigim kadarıyla etkilemez çünkü hamilelik için gerekli olan senin yumurtan oda orgazmla oluşan bişey değil hatta orgazm gebe kalmayı negatif sekilde etkiledigini okumuştum çünkü orgazm anında kaslar kasıldıgı için spermleri dısarı atma ihtimali olabiliyormuş...

bunalımdayım sende bi değişiklik warmı benim gögüslerim dolgunlaştı geçen aylarda ağrılı olurdu ama şimdi ağrı yoq bide sol kasığımda sancı war gibi hafif hafif bide akıntım war kesik süt gibi oluo çok sık deil ama oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…