Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ya kızlar bende kaç gündürr adet sancıları vardı bugun hiç bişi yok kesilip gitti niyeküne acaba

kızlar folik asiti ac karnınamı içiyoruz tokmu ?
herkes folik asit kullanıyomuş bende aldırdım şimdi eşime :dance:

çok güldüm yaa böyle kafaya takarsak bu rüyalar normal laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae[/QUOTE]

valla kafaya takmamak için mide bulantılarımı hamişliğe yormuyorum üşüttüm hasta olcam diye kendimi avutuyorum:)eşim bile endişeli gözlerle bakıyo bana zormuş ya bu bekleyişş :)))))))))))))

Selam kızlar bu ayda kırmızı kartı görmüş oldum bugün itibariyle.

kılzar forumu acamadım ınternet gitti
Bu arada beta hcg 0,1 çıktı yani negatif negatif negatif Başım agrımaya basladı uzuldum çok..

Allah hayırlısını versin inş kasım ayında güzel haberlerinizi duyucaz.. moral bozmak yok.. a.s.

selam kızlar,size mutlu haberimi vermeyi çok isterdim eğer bugün de olmazsam yarın kan testi düşünüyordum,ama malesef olmadı..reglim hiç bu kadar gecikmezdi stresten böyle oldu heralde düne kadar umudum yoktu,hiç kondurmuyodum hamile olabileceğimi,ama açıkçası bugün öğlene kadar gelmeyince kesin bişey var dedim..yanılmışım..malesef geldi kırmızı..çok canım sıkkın..ovulasyon testiymiş bilmemne bence hikaye valla gayet iyi çalışmıştık bu ay olması gereken günlerde,hemen ayağa kalkmadım yıkanmadım ertesi güne kadar ama olmayınca olmuyor.belki de herşeyi bırakmak lazım oluruna..hiç bir problem yoksa neden olmasın,demek ki kasmaktan olmadı off bilmiyorum işte..haber veriyim dedim sizlere kırmızıya dönüversin ismim

kızlar selam
akıntının artması yumurtlama gününün yaklaştığını mı gösteriyordu bileniniz varsa yazar mı lütfen

pilates hamileliğe sorun yaratır mı acaba benim daha belli deil ya pilates yapsam sorun olur mu acaba

canım ben 3 ay yaptım. sonra bebek fikri aklıma düşünce bıraktım. çünkü bazı hareketlerde ----özellikle karın-kasık hareketleri-yüz üstü yatılan hareketler---- kaslarımızı doğru kontrol edemessek bebeğe zarar verirmişis.
ebru şellı bile dedi: ben televizyonda kaslarımı sıkmıyordum. yapıyormuş gibi görnüyordum. zaten karın üstü olan hareketleride yapmıyordu.

Hayırlısı.. kasın ayında inş. sıkma canını a.s.

sanırım en güzeli düşünmeden yaşamak olacağına bırakmak stres çok büyük etkenmiş

bu aydan sonra kızlar hiç birşey yapmayalım takip falan canınız isteyince ilişki yok bu gün olursa ihtimal yüksek miş söyleymiş böyleymiş yok yumurtlama testiymiş hepsini bırakalım ve sadece folik asit alalım belki bu yöntem tutar

ben de öyle karar verdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…