- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.141
Selam kızlar bu ayda kırmızı kartı görmüş oldum bugün itibariyle.
kılzar forumu acamadım ınternet gitti
Bu arada beta hcg 0,1 çıktı yani negatif negatif negatif Başım agrımaya basladı uzuldum çok..
malesef bu ay o kadar ümitlenmiştim ki olmadı dün sabaha karşı kırmızıyı gördüm sabah ağladım çok((eşim canım üzülme daha çok genciz allah oğlumuza sağlık ömür versin dedi yine yaparız nolcak üzme kendini bu kadar dedi (inşallah bi dahaki aya kalırsın dedi eğer olmasaydım pazar günü eşime süpriz yapıcaktım test te almıştım (sabahtan beri gözlerim şişti ağlaya ağlayasenağlama
kızlar folik asiti ac karnınamı içiyoruz tokmu ?
herkes folik asit kullanıyomuş bende aldırdım şimdi eşime :dance:
pilates hamileliğe sorun yaratır mı acaba benim daha belli deil ya pilates yapsam sorun olur mu acaba
herkes folik asit kullanıyomuş bende aldırdım şimdi eşime :dance:[/QUOTE
tok olarak almalısın günde kaç tane içiyorsun acaba
selam kızlar,size mutlu haberimi vermeyi çok isterdim eğer bugün de olmazsam yarın kan testi düşünüyordum,ama malesef olmadı..reglim hiç bu kadar gecikmezdi stresten böyle oldu heralde düne kadar umudum yoktu,hiç kondurmuyodum hamile olabileceğimi,ama açıkçası bugün öğlene kadar gelmeyince kesin bişey var dedim..yanılmışım..malesef geldi kırmızı..çok canım sıkkın..ovulasyon testiymiş bilmemne bence hikaye valla gayet iyi çalışmıştık bu ay olması gereken günlerde,hemen ayağa kalkmadım yıkanmadım ertesi güne kadar ama olmayınca olmuyor.belki de herşeyi bırakmak lazım oluruna..hiç bir problem yoksa neden olmasın,demek ki kasmaktan olmadı off bilmiyorum işte..haber veriyim dedim sizlere kırmızıya dönüversin ismim
herkes folik asit kullanıyomuş bende aldırdım şimdi eşime :dance:
medicalsecreter umudunu kaybetme adet günün geçsin bidaha yap bazı kadınlarda geç çıkar :)
sanırım en güzeli düşünmeden yaşamak olacağına bırakmak stres çok büyük etkenmişselam kızlar,size mutlu haberimi vermeyi çok isterdim eğer bugün de olmazsam yarın kan testi düşünüyordum,ama malesef olmadı..reglim hiç bu kadar gecikmezdi stresten böyle oldu heralde düne kadar umudum yoktu,hiç kondurmuyodum hamile olabileceğimi,ama açıkçası bugün öğlene kadar gelmeyince kesin bişey var dedim..yanılmışım..malesef geldi kırmızı..çok canım sıkkın..ovulasyon testiymiş bilmemne bence hikaye valla gayet iyi çalışmıştık bu ay olması gereken günlerde,hemen ayağa kalkmadım yıkanmadım ertesi güne kadar ama olmayınca olmuyor.belki de herşeyi bırakmak lazım oluruna..hiç bir problem yoksa neden olmasın,demek ki kasmaktan olmadı off bilmiyorum işte..haber veriyim dedim sizlere kırmızıya dönüversin ismim
sanırım en güzeli düşünmeden yaşamak olacağına bırakmak stres çok büyük etkenmiş
sanırım en güzeli düşünmeden yaşamak olacağına bırakmak stres çok büyük etkenmiş
medicalcimm irmi teselli edeceğizzz sıra banada gelecek biliyorumüzülme gülüm haklısın övülasyonmuş ymuş buymuş hkaye
kafan rahat olacak. okadar.
bu aydan sonra kızlar hiç birşey yapmayalım takip falan canınız isteyince ilişki yok bu gün olursa ihtimal yüksek miş söyleymiş böyleymiş yok yumurtlama testiymiş hepsini bırakalım ve sadece folik asit alalım belki bu yöntem tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?