Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

ya bise soracagim bu ticker yapamiyorum ben neden olmuyor yani yapiyorum bitiyor ama kodu ekleyemedimm site kabul etmiyor neden bir yardimci olurmusunuz

valla kafaya takmamak için mide bulantılarımı hamişliğe yormuyorum üşüttüm hasta olcam diye kendimi avutuyorum:)eşim bile endişeli gözlerle bakıyo bana zormuş ya bu bekleyişş :)))))))))))))

aynen ateşim yüksek hasta olcam galiba diyorum.
geçen ay 20 eylüldü reglim bu ay 18 yazıyor hesaplamalarda valla 17.sinde yapcam sabah test ilk yaşamayan gebeliğimde 2 gün önceden çıkmıştı. bu sefer bakalım görünecekmi olmazsa 20.sinde beraber yaparız senin cevabıda bekliyorum[/QUOT

ben 20sine kadar dayanamam benim 18 ekim regl tarihim 14 ekimde dogumgünüm o gun yapıcam hediye olsun diye opuyorumnanaktan

iyi ozaman 4 gün önceden çıkarsa haber verirsin bende beklemem ozaman ama zor ya bence bekle birde görünmezse moralin bozulur doğum gününde :ecrin_bebek:

arkadaşlar günde alınması gereken miktar 5mg bazı haplarda 1 tane alınıca bazısında 3 tane alınca bu deger karşılanıyo ben forbiol kullanıyorum sabah içiyorum 1 tane doktorda bana demişti bebeğe karar verince folik asit kullanmaya başla hamile kalırdıktan 3.aya kadar içmen lasım günde 5mg 1 tane die

bende 5mg. sabah tok 1 adet alıyorum kanım düşük olduğu için vermişti doktor ...

kızlar pazartesi hamile olduğumu öğrenmiştim idrarda ve kanda ama bugün kanamam oldu çok kötüyümsenağlama akşam doktora gidicez ama biliyorum tutmadı bebeğim düştü

Canım üzülme herşey olacağına varır geçen sene de aynı olay benim başıma gelmişti ama benimki düşük olmuştu inşallah seninki düşük değildir moralini yüksek tutmaya çalış zaman kaybetmeden de hastaneye git.

kızlar hala bir hamişimiz var niye kimseden haber yok oldu olmadı diye hiç bi haber yok yada yazılmadı ben çok fazlagirip takip edemiyorum varmı gelişmeler

kızlar hala bir hamişimiz var niye kimseden haber yok oldu olmadı diye hiç bi haber yok yada yazılmadı ben çok fazlagirip takip edemiyorum varmı gelişmeler

Bugün maalesef iyi bir haber gelmedi elma kurdu ve medical secreter test yaptılar ama maalesef - çıktı yarına inşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…