- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.181
kızlar ben folbiol kullanıyorum yarım tane günde , hamile kalırsam günde birtane kullanacakmışım, diğer markayı bilmiyorum
bende folbiol kullanıyorum 5 mg lık tabletten günde 1 tane içiyorum. doktorum o şekilde söyledi hamileliğin 3. ayına kadar içecekmişim.
valla kafaya takmamak için mide bulantılarımı hamişliğe yormuyorum üşüttüm hasta olcam diye kendimi avutuyorum:)eşim bile endişeli gözlerle bakıyo bana zormuş ya bu bekleyişş :)))))))))))))
bende folbiol kullanıyorum 5 mg lık tabletten günde 1 tane içiyorum. doktorum o şekilde söyledi hamileliğin 3. ayına kadar içecekmişim.
fıstık kan testi falan yapıldıydı bilemiyorum belkide kandaki bazı değerlere göre bana yarım dedi ama hamile kalırsam senin gbi hamileliğin 3.ayına kullanacğaım bende
folbiol markası canlar yardımlarınız için tşk a.s.
snm doktora sordum burda bişi yok dedıler turp gibiymişimmmmmmmmm:dance:
aynen ateşim yüksek hasta olcam galiba diyorum.
geçen ay 20 eylüldü reglim bu ay 18 yazıyor hesaplamalarda valla 17.sinde yapcam sabah test ilk yaşamayan gebeliğimde 2 gün önceden çıkmıştı. bu sefer bakalım görünecekmi olmazsa 20.sinde beraber yaparız senin cevabıda bekliyorum[/QUOT
ben 20sine kadar dayanamam benim 18 ekim regl tarihim 14 ekimde dogumgünüm o gun yapıcam hediye olsun diye opuyorumnanaktan
iyi ozaman 4 gün önceden çıkarsa haber verirsin bende beklemem ozaman ama zor ya bence bekle birde görünmezse moralin bozulur doğum gününde :ecrin_bebek:
eşimi bekliyorum gelsin gidicez
şeker birtanede folplus varfolbiol zaten bir folik asit markası ben onu kullanıyorum 5 mg günde 1 tane
arkadaşlar günde alınması gereken miktar 5mg bazı haplarda 1 tane alınıca bazısında 3 tane alınca bu deger karşılanıyo ben forbiol kullanıyorum sabah içiyorum 1 tane doktorda bana demişti bebeğe karar verince folik asit kullanmaya başla hamile kalırdıktan 3.aya kadar içmen lasım günde 5mg 1 tane die
kızlar pazartesi hamile olduğumu öğrenmiştim idrarda ve kanda ama bugün kanamam oldu çok kötüyümsenağlama akşam doktora gidicez ama biliyorum tutmadı bebeğim düştü
merhaba arkadaşlar .Ben ekim ayı başında doktora gebe kalmak istediğimi söyledim ve bana markası solgar olan folic asit verdi.Günde 1 tane yemekten sonra 400mcg. içinde 100 tablet var genel olarak hamile kalırsam ( 4 günüm geçti umarım kalırım) 3. ayıma kadar yetiyor zaten. Devlet karşılamıyor fiyatıda çok pahalı değil zaten. eczaneye sorduğumda piyasadaki en iyisi olduğunu söylemişlerdi. bilgilerinize sunmak istedim sadece yerimseniben
:1hug:
ilk gebeliğimde 10.gün görmüştüm belki sürpriz olur:))))
kızlar hala bir hamişimiz var niye kimseden haber yok oldu olmadı diye hiç bi haber yok yada yazılmadı ben çok fazlagirip takip edemiyorum varmı gelişmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?