Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

kızlar pazartesi hamile olduğumu öğrenmiştim idrarda ve kanda ama bugün kanamam oldu çok kötüyümsenağlama akşam doktora gidicez ama biliyorum tutmadı bebeğim düştü

bugün insanın oluşumu diye bir video izledim spermin yumurtaya ulaşımı anne rahmine düşüşü büyümesi muhteşemdi kimse ümidini kaybetmesin çünkü hepimiz anne olucaz biz sağlıklıyız kocalarımız sağlıklı varmı bunun ötesi kimse üzülmesin sadece zaman zamanı gelince herşey yaşanır bebişlerimizi kucagımıza alınca boşuna üzüldüğümüzü anlıcaz ve bu günlere gülücez :)

çok üzüldüm canım ya gerçekten geçmiş olsun
moralini bozma umarım en kısa zamda tekrar hamile kalırsın a.s.

kızlar pazartesi hamile olduğumu öğrenmiştim idrarda ve kanda ama bugün kanamam oldu çok kötüyümsenağlama akşam doktora gidicez ama biliyorum tutmadı bebeğim düştü

canım knamamn çok mu bi tel açsaydın doktora belki korkulacak birşey yoktur ya kendini fazla üzme ALLAH hakkında hayırlısını nasip etsin

kızlar ben çıkıyorum mesai bitti hepinize iyi akşamlar mutlu yarınlarr..ALLAH hapinizin gönlüne göre versin.yarın bekleyen herkes hamiş haberi verir inşşşşşşş...

kızlar stres çok büyük etken gerçekten ben bu yüzden baya zor günler geçirdim çok hastalandım sol tarafımda uyuşma oldu resmen beynim uyuşuyodu artık göz seyirmeleri başladı beyin tomoğrafisi çekildi bişey çıkmadı o günden sonra anladımki hayatta herşey bebek değil o anda tevekkül ettim şu an kafaya takmıyorum gerçekten tabi rahatsızlığımın geçmesine ve sinir sistemimi düzene sokan bişey daha var B12 vitamini kızlar bu vitamini hepinizin kullanmasını tavsiye ederim bide doktor bana balık hapı ve çinko tablet kullan hamile kalmak istiyosan demişti kızlar cidden bu vitaminler çok etkili kendimden biliyorum Allahıma bin şükür eski halimden eser kalmadı.

çok güldüm yaa böyle kafaya takarsak bu rüyalar normal laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

valla kafaya takmamak için mide bulantılarımı hamişliğe yormuyorum üşüttüm hasta olcam diye kendimi avutuyorum:)eşim bile endişeli gözlerle bakıyo bana zormuş ya bu bekleyişş :)))))))))))))[/QUOTE]

aynen ateşim yüksek hasta olcam galiba diyorum.
geçen ay 20 eylüldü reglim bu ay 18 yazıyor hesaplamalarda valla 17.sinde yapcam sabah test ilk yaşamayan gebeliğimde 2 gün önceden çıkmıştı. bu sefer bakalım görünecekmi olmazsa 20.sinde beraber yaparız senin cevabıda bekliyorum

canım benim kanama olduğu düştüğü anlamına gelmezki hele sen bir sakin ol önce doktor işinide akşama bırakma hemen git bişey olmaz inşallh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…