- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.201
Bugün maalesef iyi bir haber gelmedi elma kurdu ve medical secreter test yaptılar ama maalesef - çıktı yarına inşallah güzel haberler alırız
ben test yapmaya korkuyorum .iki gün geçti adetim
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Bugün maalesef iyi bir haber gelmedi elma kurdu ve medical secreter test yaptılar ama maalesef - çıktı yarına inşallah güzel haberler alırız
ben test yapmaya korkuyorum .iki gün geçti adetim
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
canım istersen biraz daha bekle derim ben çünkü negatif çıkarsa canın sıkılacak doğal olarakta bizimde canımız sıkılacak okadar kafana takma relax ol tamam mıolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan:Saruboceq:
Adetim bugundu gelmedi ama adet olacakmisim gibi ağrım oldu yarın test yapayimmi sizce
Adetim bugundu gelmedi ama adet olacakmisim gibi ağrım oldu yarın test yapayimmi sizce
gerçekten mi peki elimizdemi
ben de folic plus alıyorum günde 1 tane doğru mu doktor bana hiç miktar vermedi
bir isteğin olması için dua
Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.
Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
sıkma canını cnm benim. benimde hiç bebeğim yok.. inşallah rabbim bu ay nasip eder bizede...sıkma canını sakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?