- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.241
Hoşgeldinnnn :)
Allah Allah ben seni hamile sandımmmm yaaa...kusura bakma umarım hemen gelir bebişlerimiz..a.s.
hoşbulduk canım
sen kaç aydır bekliyosun ?
bal yedim ondandır...aslında başım nasıl ağrıyo çok fena .klomen kullanıyorum diye bide ağrı kesici kullanmak istemiyorumopuyorumnanaktan
gebelik tedavisi görüyorum da bu ikinci ayım.klomen yumurta geliştirici çalıştırıcı bi hap.
iki yıl bir aydır bekliyroum canım ya sen?
iki yıl bir aydır bekliyroum canım ya sen?
5 gün geçmişti fakat kırmızı göründü . Çok üzüldüm .Şununda bilincindeyim herşeyin bi zamanı var Rabbim ne zaman yazdıysa olur diye ama bunu kendime anlatamıyorum :çok üzgünüm: Eşim hep moral veriyor . Doktorda stres yapma dedi ama gelde yapma olmuyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm: Normalde adetim çok sancılı geçiyor ve ilaç almadan dayanmam mümkün değil ve ben bebeşim olsun diye dayanmaya çalışıyorum senağlamasenağlama
Kıyamam ya hiç üzülme dediğin gibi herşeyin bir zamanı var :) bizde göreceğiz elbet o günleri bu ara adetim benimde sancılı geçiyor ağrı kesici içmenin bi zararı varmıki
doktora gittiğimden ilaç kullanma demişti. Bende şimdi soğan kaynatıp onu içiyorum o kesiyor ağrılarımı birazda olsa
soğan kürü 1,5 su bardağı suyu kaynatıyorsun önce bi soğanın kabuğunu soyup 8 bölüyorsun. su kaynadıktan sonra soya atıyorsun ve 5 dk kaynatıyorsun. sıcak içmiyorsun ılık içmelisin. Adet düzensizliğene , kistlere ve miyomlarada iyi geliyormuş. her sağlıklı kadının yılda 10 gün yapması gerekiyormuş.umarım şifa bulursunuz
teşekkür ederim bu ay denerim bende mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?