Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

noldu canım ya takma bu kadar kafana stres yapma bende de ağrılar var ve akıntım var galiba bebiş deil havadan dolayı üşüttüm her yerımde agrımaya başladı ilaçta alamıyorumsenağlama

senin günün ne zaman canım?yaa bizimde 4.denememiz daha erken biliyorum ama artık çift çizgiyi görmek istiyorum.Rabbime çok dua ediyorum inşallah hepimiz bebişlerimizi tez zamanda ulaşırız.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bebişko hayırlı olsun sen de hamılesn sanrm..))9bende ıkı gun once yaptmda silik çıkmıştı daha tekrarlamadm senın ıdrar testı nasıl cıktı bıde kanda baktrdnda beta ne cıktı cnm???

rglden iki gün önce yaptim negatif cikmisti. Sonra rg l günü tekrar yaptim silik cikti.
iki gün sonra tekrar yaptim net cikmisti. kanda bakilmadi henüz. Burda trdeki gibi degil maalesef. Bugün doktora gittim kese erken oldugu icin görünmedi yarin kan testi yapilacak. Insallah güzel sonuclar alirim. Sende nasil oldu?

anladm cnm işallah görürsün yakında bebişini Allah sağlık versin....benımde beklenen gunum 3 üydu.6 sında test yaptm ılk 5 dk da ıkıncı çizgi uçuk pembe çıktı..ama tekrarlamadm daha yarın tekrarlııcm.. bende kucuk bı yerdeyım kana gdemedm henuz az beklıımde oyle gdeyım dedm...hanı merak edıorm sılık çıkıp hamiş kalanları ondan sordm sanada cnm....işallah vardr bebişlerımıuz

benim günüme var daha canım 24 ekim ama varya korkudan ya bebiş varsa diye ilaçta alamıyorum kaldım valla böyle bizde deneyeli fazla olmadı 2 ay filan hatta eşim okadar heveslenmiştiki geçen ay kırmızıları gördüm deyince inanmadı bana şaka yapıyosun diye ay bir zoruma gitti sorma:çok üzgünüm:

ay canım inşallah hamişsindir ya:Saruboceq:

evet yaa sanki hemen olucakmış gibi.gerçi bende öyle zannediyordum taaki burdaki yazıları okuyana dek.allah isteyen herkese versin :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar kan tahlili en erken nezman yapılmalı sizce?yoksa günün geçmesini bekleyip idrar testinden sonra mı yapmalı?

INSALLAH canim

inşallah zehracım Allah razı olsun...insan emnınde olamıyo görmeden bseylerii...tetıkteyım her an kanama geleckmi vs dıye..göbüşüm çok ağrıyo batmalar arttı bgn telaş oluo ınsan...

telaş filan yapma canım zaten rabbim emrettiyse vaktı ve zamanı geldıyse mutlaka hamilesindir inşallah...:Saruboceq:

evet yaa sanki hemen olucakmış gibi.gerçi bende öyle zannediyordum taaki burdaki yazıları okuyana dek.allah isteyen herkese versin :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ne kadarlık evlisin canım ben 1 yıl 2 hafta filan oldu yeni korunmamaya başladık zaten rahim korununca ona alışıyormuş korunmayıncada onada alışması gerekiyormuş oyüzden hemen hamile kalamıyoruz işte canım...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…