- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.261
Hamile iken kullanma inşallah gerek kalmaz olursun hamile.Düşüğe sebep olabilir akannehir allah korusun
Zaten regl günlerimde yaparımya ayın bazı günlerinde morelim çok bozuk oluyo hiç çocuğum olmayacak gibi geliyo bu heralde hormonlarla ilgili çünkü engel olamıyorum
Senin durumun ne bebiskom kaç gün gecti
yaa bilmiyorum ne zamandır deniyorsunuz. Bizim daha ilk ayımızdı :bbo: Beklemek gerçekten çok zor yaa ve ben çok sabırsız biriyim.Arkadaşlarım hamile kalırsam 9 ay nasıl bekleyeceksin diye dalga geçiyorlar vallahi bi olsun beklerim senağlama
Kızlar bişey sorcam sol kasığıma ara ara ufak sancı giriyo ve akıntımda arttı büyük ihtimallede idrar yollarımı üşüttüm bu hamileliğe engel olurmu ya havalarda soğudu
yaa bilmiyorum ne zamandır deniyorsunuz. Bizim daha ilk ayımızdı :bbo: Beklemek gerçekten çok zor yaa ve ben çok sabırsız biriyim.Arkadaşlarım hamile kalırsam 9 ay nasıl bekleyeceksin diye dalga geçiyorlar vallahi bi olsun beklerim senağlama
aynı şekilde bende de arada ağrı batma oluyor.sanırım soğuklara hazırlıksız yakalandık.ayaklar üşüyünce ouyor.ama hamileliğe engel değildir.hatta idrar yolu enfeksiyonu hamişlerde sık görülüyor.
bu arada merhabalar.ben 15 ekimi bekliyorum.bu ay ilk deneme.
bir oğlum var.öncesinde ve sonrasında birer boş gebeliğim oldu.
oğluma hamile kalana kadar bir sürü şey denedim.çok kafaya taktım stres yaptım.
en sonunda aman bee olmazsa olmaz napıyim doktora giderim spora başlarım diyet yaparım ben de dediğim ay hamile kalmıştım.bütün planlarım yatmıştı yani:)anladım ki herşeyi akışına bırakmak lazımmış.tam aklımdan çıkardığım zaman bebişim bana süpriz yapmıştı.
kizlar bugün kanamam var diyen arkadasdan haberiniz varmi?
9. ayım olacakinşallah tez zamanda anne olursun ozaman
amin cümlemize rabbim tez zamanda nasib etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
:saruboceq::saruboceq:
merhaba arkadaşlar ben geldim.benimde 5 günüm var sadece arada belim ağrıyor başkada bişey yok.günlerde geçmiyor yaaa arkadaşlar nolur bana moral verin yaa
Haberimiz yok inşallah iyidirsenin nasıl gidiyo hamilelik bizim içinde dua et hamişlerin duası kabul olurmuş
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Benim1 hafta gecti canim. Bugün doktora gittim. Ama erken oldugu icin maalesef keseyi göremedik. Insallah haftaya
kızlar canım arpacık sogan çekti hee tuza banıp banıp oyyy nerden çıktı acaba:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?