Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

Zaten regl günlerimde yaparım ya ayın bazı günlerinde morelim çok bozuk oluyo hiç çocuğum olmayacak gibi geliyo bu heralde hormonlarla ilgili çünkü engel olamıyorum

yaa bilmiyorum ne zamandır deniyorsunuz. Bizim daha ilk ayımızdı :bbo: Beklemek gerçekten çok zor yaa ve ben çok sabırsız biriyim.Arkadaşlarım hamile kalırsam 9 ay nasıl bekleyeceksin diye dalga geçiyorlar vallahi bi olsun beklerim senağlama

İLK aşamayı geç hamiş ol o 9 ay hayatının en güzel 9 ayı olacak bence benim ole olur valladelikafaduldendelikafadulden

Kızlar bişey sorcam sol kasığıma ara ara ufak sancı giriyo ve akıntımda arttı büyük ihtimallede idrar yollarımı üşüttüm bu hamileliğe engel olurmu ya havalarda soğudu

aynı şekilde bende de arada ağrı batma oluyor.sanırım soğuklara hazırlıksız yakalandık.ayaklar üşüyünce ouyor.ama hamileliğe engel değildir.hatta idrar yolu enfeksiyonu hamişlerde sık görülüyor.

bu arada merhabalar.ben 15 ekimi bekliyorum.bu ay ilk deneme.
bir oğlum var.öncesinde ve sonrasında birer boş gebeliğim oldu.
oğluma hamile kalana kadar bir sürü şey denedim.çok kafaya taktım stres yaptım.
en sonunda aman bee olmazsa olmaz napıyim doktora giderim spora başlarım diyet yaparım ben de dediğim ay hamile kalmıştım.bütün planlarım yatmıştı yani:)anladım ki herşeyi akışına bırakmak lazımmış.tam aklımdan çıkardığım zaman bebişim bana süpriz yapmıştı.

9. ayım olacak inşallah tez zamanda anne olursun ozaman

aslında doğru söylüyosun benim çevremde şubat ayında hamile kalmaya çalışan 4 arkadaşım vardı ve gerçektende 4 ününde tam pes ettikleri artık istemiyoruz dedikleri zaman hamile kaldılar bi ben pes etmedim :) başka birşey söz konusu olsa ilk ben pes ederdim.hatta biri tüp bebek için araştırmalara bile başlamıştı :)

merhaba arkadaşlar ben geldim.benimde 5 günüm var sadece arada belim ağrıyor başkada bişey yok.günlerde geçmiyor yaaa arkadaşlar nolur bana moral verin yaa

merhaba arkadaşlar ben geldim.benimde 5 günüm var sadece arada belim ağrıyor başkada bişey yok.günlerde geçmiyor yaaa arkadaşlar nolur bana moral verin yaa

noldu canım ya takma bu kadar kafana stres yapma bende de ağrılar var ve akıntım var galiba bebiş deil havadan dolayı üşüttüm her yerımde agrımaya başladı ilaçta alamıyorumsenağlama

Benim1 hafta gecti canim. Bugün doktora gittim. Ama erken oldugu icin maalesef keseyi göremedik. Insallah haftaya

bebişko hayırlı olsun sen de hamılesn sanrm..))9bende ıkı gun once yaptmda silik çıkmıştı daha tekrarlamadm senın ıdrar testı nasıl cıktı bıde kanda baktrdnda beta ne cıktı cnm???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…