Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

bende kaçtım kızlar vallahi ellerim dondu soğuktan yarın güzel haberler duyarız inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlı geceler

Gecikmemin 6. gününe girmiş bulunuyorum.
Ara ara acayip sancılanıyorum diyorum şimdi olmazsam hiç olmam artık ama OLMADIM henüz..
Yeni uyandım.
Son testim kalmıştı off dayanamadım yaptım!
NEGATIF..
Umudumu yitirmeye başladım.
Gerçi ilkinde 10. günde gördüm tam ama bana ne yitirdim işte :dilcikar:
Güya pazartesi yada salı yapacaktım ama durduramıyorum kendimi..
Daha test almıcam yeter .
Salı günü gidip alıp yaparım.
Canımı sıktı artık bu konu

gnydn kızlr
daha kırmızım gelmedi..
sabahları mıdem bulanyo hsdtsmı olcm ne

GÜNAYDIN canım dün sana yazmıştım ama cevap yazdınmı göremedim sayflar jızlı ilerliyor arada kaçırmış olabilirim..senin yumurtlama günün 29-30 eylül dü değilmi o zmaan adetinin 14 gün sonra gelmesi lazım degilmi...eger 30 eylülde yumurltadıysan daha bir hafta olmusutr anca rahime tutunup hsg salınımına baslar diye düşünüyorum...

günaydın kızlar medical çok sevindim cnm inşalah görmezsin kırmızıyı.bu ay sana şans getirir inşş:Saruboceq:

öncekı adetım 11 eylül ensarnazcım. 27-28 gunde bir adet görüyorum.
ben geç yumurtluyorum, çoğu kısı gibi 14.-16 değil.
sonadetıme bakarak 14 gun sonra gelmesi geç ollmazmı adetım şaşmaz çünkü benım

dayanamadım napiim
bidahakıne zaten yaptıramam böyle erkenden
işyerınde dıkkat cekıyo adetım gecınce yaptırcam onuda idrarda bakarım artık
ama kasıklarımdakı hıs adet olucam yonunde .

tamam canımanladımda benim demek istedigim ne zaman yumurtlarsan yumurtla adetin hiç saşmadan yumurtlamdan dsonra 14.gün olur..nette okuduğum yerlerde hep öyle yazıyodu ...bende 27.-28 günde bir oluyorum

tamam canımanladımda benim demek istedigim ne zaman yumurtlarsan yumurtla adetin hiç saşmadan yumurtlamdan dsonra 14.gün olur..nette okuduğum yerlerde hep öyle yazıyodu ...bende 27.-28 günde bir oluyorum

Allah Allah çok kafam karıstı
Günün konusu bu olacak gibi yerimseniben haydi arkadaslar hep beraber tartısalım..
Ben öyle bilmiyorum canım benim ya..
çok kafam karııstı sımdı bak:bbo::bbo::bbo:

önceki adetıme göre sayınca beklenen adetım 8 ekım oluyo
e sata göre hesaplandıgına göre 8 ekım..
yumurtlamaya göre hesaplanmıyo kü bilmiyorumkismile

hayırlı cumalar herkeseee
pamuksel sen adet oldunmu cnm

Günaydın kızlar, adet oldum hayatım tam günüde 28. günü şaşmaz benimki eğer bi müdahale olmazsa. Aranızda umudunu hiç yitirmemiş tecrübeli bir arkadışınız bulunuyor ağzınızdan neden olmadı cümlesi duymak istemiyorum. Benim 5. kayıbımı 3,5 ay önce iç kanamayla dış gebelik geçirerek kaybettim ve 2. dış gebeliğimdi ilkinde sol tüpümü kaybettim ve kan pıhtılaşmam var ona göre offff derken bizim gibileri düşünün olur mu ben hiç kokrkak yaklaşmadım risk almasını hep bildim. Allah bizim için en güzeli neyse onu hazırlar merak etmeyin.

canım benım Allah gönlümüze göre versin çok haklısın canım.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…