- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #6.301
gnydn kızlr
daha kırmızım gelmedi..
sabahları mıdem bulanyo hsdtsmı olcm ne
hayırlı cumalar herkeseee
pamuksel sen adet oldunmu cnm
günaydın kızlar medical çok sevindim cnm inşalah görmezsin kırmızıyı.bu ay sana şans getirir inşş:Saruboceq:
arkadaşım hani sen pazara kadar test yapmayacaktın.hem kendini üzdün hemde bizi.akannehirOrtada hiçbişey yokken hemde.dur bakalım yahuu acele etme bakıyim.adet olursanda can sağlığı kız.nasılolsa birgün bebiş olacak.
öncekı adetım 11 eylül ensarnazcım. 27-28 gunde bir adet görüyorum.
ben geç yumurtluyorum, çoğu kısı gibi 14.-16 değil.
sonadetıme bakarak 14 gun sonra gelmesi geç ollmazmı adetım şaşmaz çünkü benım
tamam canımanladımda benim demek istedigim ne zaman yumurtlarsan yumurtla adetin hiç saşmadan yumurtlamdan dsonra 14.gün olur..nette okuduğum yerlerde hep öyle yazıyodu ...bende 27.-28 günde bir oluyorum
hayırlı cumalar herkeseee
pamuksel sen adet oldunmu cnm
kızlar diğer topiği göremedim ben elmakurdunun açtığı???
Günaydın kızlar, adet oldum hayatım tam günüde 28. günü şaşmaz benimki eğer bi müdahale olmazsa. Aranızda umudunu hiç yitirmemiş tecrübeli bir arkadışınız bulunuyor ağzınızdan neden olmadı cümlesi duymak istemiyorum. Benim 5. kayıbımı 3,5 ay önce iç kanamayla dış gebelik geçirerek kaybettim ve 2. dış gebeliğimdi ilkinde sol tüpümü kaybettim ve kan pıhtılaşmam var ona göre offff derken bizim gibileri düşünün olur mu ben hiç kokrkak yaklaşmadım risk almasını hep bildim. Allah bizim için en güzeli neyse onu hazırlar merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?